Home \ index
 

Att resa i bilen med en bebis.

 

Att rida ett barn kan vara stressigt, särskilt om det är en lång resa. Att planera noggrant hjälper till att undvika vanliga snubblar och gör resan så bekväm som möjligt. Bläddra ner till steg 1 för att få bästa möjliga resa med din baby.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Använd barnstol  ,

    
   
 1.            1      Hitta ett barnstol. Säkerhet bör vara din högsta prioritet. Det är absolut nödvändigt att köpa ett barnsäte som passar barnets ålder och storlek. Det finns tre grundläggande modeller på marknaden: bakåtvända, rena barnstolar för barn under 35 pund, kombinationsstolar för spädbarn och småbarn som är bakåtvända för barn under 45 pund och kan sedan bytas över för småbarn och sittkuddar, som tjänar barn över 4 år i rätt läge för optimal användning av banden att ta med. Om du har en baby, välj sedan rätt passform.  
    
  • Om möjligt, köp en bilsits innan ditt barn är född. Om du reser med bil behöver du det för att få barnet hem från sjukhuset eller födelseplatsen. Och ju snabbare du hanterar sätet - och bruksanvisningen du bör läsa noga - desto lättare blir det för dig att använda det när tiden kommer.
  •  
  • Om din familj har två bilar, överväg att du köper en plats för varje bil. Den extra utgiften kan vara värt: det sparar tid i framtiden och förhindrar en snabb installation från att orsaka fel som ibland kan uppstå när du bråttom för att snabbt få sätet ut ur en bil.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Montera barnsätet ordentligt. Bilstolar ska monteras på baksidan av bilen och om möjligt på mittplatsen. Kontrollera instruktionerna två gånger för att vara säker på att du installerar sätet korrekt. Se till att alla band och spärrar är säkra. För barn ska sätet vända bakåt - det här stället är det säkraste för spädbarn.  
    
  • På många ställen kan du gå till polis eller brandstation (eller ibland till andra platser) för att kontrollera säkerheten för din bilsitsinstallation. Sök online för möjligheter i ditt område. En bra plats där du kan söka efter platser via postnummer är: http://www.safercar.gov/cpsApp/cps/index.htm.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Du borde veta lagen. Lagarna för bilstolar kan variera från land till land, så var noga med att din baby har säker, tillräcklig utrustning.                  
 6.  
             

  Del 2      Förbered bilen  ,

    
   
 1.             1      Ta din bil till inspektion. Om du planerar att köra längre sträckor, ta sedan din bil till en återförsäljare eller mekaniker innan du reser. Det är bättre att hitta problem innan du lämnar än att uppleva oväntade problem i mitten av resan. nödvändigt, reparera eller byt ut allt som behövs.  
    
  • Försum inte bort värme och luftkonditionering. Du bör se till att din bil har en behaglig temperatur för din baby.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Köp en flyttbar solskyddsmedel. Din baby ska inte titta på direkt solljus, så du bör köpa en solskyddsmedel som du fäster vid bilens fönster. Under körning kan du kontrollera att ditt barns ansikte och ögon är skyddade mot solen.        
 4.  
 5.             3      Ta bort risker. Se till att det inte finns några skarpa föremål nära ditt barns bilsäte, oavsett om ditt barn kan nå dem eller inte. Om du plötsligt måste bromsa, vrid skarpt eller vara involverad i en olycka kan dessa föremål vara farliga. Täck alla metallartiklar som ligger inom barnets räckhåll, eftersom de kan värma upp i solen och bränna din baby.        
 6.  
 7.             4      Överväg att köpa en spegel. Det kan vara praktiskt att köpa en bärbar spegel och hänga den så att du kan se din baby från framsätet. Du kan lättare styra ditt barn och han eller hon kommer att kunna se dig också.        
 8.  
 9.             5      Dekorera dina fönster. Vissa färgglada, flyttbara bilder kan användas av din baby under resan. Se bara till att du inte väljer något som är tillräckligt stort för att påverka din syn. Säkerhet först.        
 10.  
 11.             6      Kontrollera att det finns en ljuskälla. Om du reser på natten, överväg att ta en mild ljuskälla så att ditt barn inte blir rädd. Välj ett ljus som inte är så ljust att det stör dig när du kör.        
 12.  
 13.             7      Tank full. Att starta resan med en full tank sparar extra tid. Dessutom kommer du att utsätta ditt barn för mindre avgaser.        
 14.  
             

  Del 3      Paket för resan  ,

    
   
 1.             1      Ta många blöjor och handdukar med dig. Ta alltid med dig mer än du tror du behöver, för att du inte vill vara halvvägs utan blöjor.  
    
  • Våtservetter är användbara för mer än att bara byta blöjor: du kan använda dem för att tvätta händerna snabbt och för att kyla och uppdatera ditt barns ansikte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta alla nödvändiga redskap att mata. Om din baby får flaskan, ta den med dig: din resa kan ta längre tid än planerat och det blir inte lätt att tvätta det. Se till att du har tillräckligt med barnmat när din baby får det. Om din baby har börjat äta fast mat, ta sedan vad du behöver.        
 4.  
 5.             3      Ta extra vatten och tilltugg för dig själv. Om du vilar måste du äta regelbundet och dricka mycket vatten för att hålla dig hydratiserad och stimulera din mjölkproduktion. Även om du inte vilar, vill du vara näring och hydratiserad; Det gör dig till en säkrare förare och du kommer att ha bättre humör.        
 6.  
 7.             4      Glöm inte att ta med filtar och handdukar. En babyfilm kan vara väldigt praktisk under resan: du kan använda den för att stödja ditt barns huvud i sätet, täcka ditt barn medan det sover och som ett extra lager om ditt barn vill koka. Handdukar är perfekta för att skapa ett tillfälligt omklädningsrum: sätt bara en på bilsitsen för att byta blöjan till ditt barn (vattentät och / eller handdukar är också bra för detta ändamål). Du kan också använda handdukarna för att torka upp spettet eller rengöra din baby om den blir smutsig på något sätt.  
    
  • Lämna inte filtar i barnets bilbarnstol om du inte kan se det hela tiden. Det är viktigt att se till att det inte faller på ditt barns ansikte.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta extra kläder till dig och din baby. Din baby kan spita ut mat, kräkas eller bli smutsig, så det är bäst att ha kläder att byta för båda.        
 10.  
 11.             6      Ta skräpspåsar med dig. Håll några skräpspåsar redo för blöjor, papperskorgen och rester. Du måste sätta dessa saker i någonstans tills du kommer till en plats där du kan kasta bort dem.        
 12.  
 13.             7      Tänk på underhållning. Några fyllda djur kan hålla din bebis upptagen för en del av resan. Actionleksaker som placeras över bilsätet är en bra investering för yngre barn. Du kan också ta med musik - något som du vet kommer att glädja ditt barn eller något som troligen hjälper din baby somna.  
    
  • Ge inte barnets hårda leksaker; Dessa kan vara farliga vid körning.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Har viktiga telefonnummer redo. Se till att du har sparat och / eller skrivit ner barnläkare och nödnummer i telefonen. Du behöver nog inte dem, men om ditt barn blir sjuk eller har en nödsituation är det bra att få dem redo.        
 16.  
 17.             9      Ta ett första hjälpen kit och alla nödvändiga mediciner. Kontrollera att det finns en vanlig första hjälpenpaket i din bil. Du bör också ta en termometer, antipyretisk medicin, utslagskräm och andra mediciner som din baby kan behöva.        
 18.  
             

  Del 4      Resa med din baby i bilen  ,

    
   
 1.             1      Gå till barnläkaren. Om du ska göra en väldigt lång resa ska du först diskutera det med din barnläkare. Han eller hon kan kontrollera din barns hälsa och ge dig tips för resan.        
 2.  
 3.             2      Ge din baby tid att vänja sig på bilsätet. Om du inte kör ofta kan du behöva få din barn brukade sitta i bilbarnstolen. Sätt ditt barn i sätet några minuter innan du går och låt det spela och / eller ta en liten tupplur. Detta minskar sannolikheten för att ditt barn protesterar i bilbarnstolen när du är på väg.        
 4.  
 5.             3      Kör bara om du mår bra. Din barns hälsa är viktig, och så är din - så se till att du är frisk och mår bra innan du går, speciellt om du ska bli den enda personen som kör.        
 6.  
 7.             4      Schemaförseningar. Kom ihåg att du ofta måste sluta mata, byta blöjor och tröst din baby. Om en tur normalt tar sex timmar, planera åtminstone åtta eller nio timmar med din bebis.  
    
  • Om förseningar är viktiga och du har en lång resa framför dig, kanske du borde bo på ett hotell på vägen. Detta ger dig möjlighet att sova och regenerera innan du tar hand om resten av din resa.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Om möjligt, ta någon med dig. Om möjligt, ta en annan vuxen på resan. Att få någon att följa med dig och hjälpa dig att underhålla barnet gör resan roligare och att ha någon att prata med medan du kör kommer att göra det mindre ansträngande.        
 10.  
 11.             6      Tänk på att du lämnar dig vid en tid då din baby normalt sover. Vissa föräldrar tycker att deras bilresor är smidigare om de planerar att köra på natten eller på tupplur. Så ditt barn kunde sova på mycket av resan.  
    
  • Varje barn är annorlunda och du måste tänka på hur bäst du kan tolerera din bebis. Om du tycker att det är bättre att köra, om din baby är normalt vaken och glad, kan du också prova det här.
  •  
         
 12.  
 13.   7      Sätt din bebis i lager. Beroende på väderförhållandena bör du lägga åtminstone några lager på ditt barn så det blir inte för varmt eller för kallt för honom eller henne. En romper och strumpor kan fungera som bas och du kan lägga till fler kläder efter behov.     
 14.  
 15.             8      Mata din baby och ändra den innan du går. Ta hand om ditt barns grundläggande behov innan du går. Om ditt barn är varmt, torrt och välmått, kommer han eller hon att vara mer benägen att uthärda ritten. Du kommer också att ha en bra start och kunna köra ett tag utan att behöva sluta tidigt.        
 16.  
 17.             9      Ta regelbundna raster. Det kommer att få dig och ditt barn att må bättre om du sover hela några timmar. Planera dessa raster så att du kan mata ditt barn och försök att inte störa hans eller hennes schema.  
    
  • Om du slutar ett tag för att mata ditt barn, se till att det har tillräckligt med tid att öppna sig. Detta kommer att hjälpa till att hålla barnet från att få magevärk under körning.
  •  
  • Även om din baby verkar vara bra, är det bra att sluta regelbundet och komma ut ur bilen. Frisk luft och en förändring av landskapet är bra för dig båda. Det är inte heller bra för barnet att sitta i bilsätet länge - speciellt om det är nyfödd. Tänk särskilt att du tar en oplannad paus om du upptäcker en park eller annan lämplig plats för en promenad.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Försök att sjunga. När ditt barn börjar whine, försök att sjunga. Du behöver inte vara en bra sångare för det; din baby bryr sig inte. Din röst kommer att vara lugnande och det är ett bra sätt att låta din baby veta att du är där.        
 20.  
 21.   11      Foder aldrig ditt barn när du kör. Ge inte din flaska flaskan eller annan mat medan bilen rör sig, eftersom ditt barn kan kväva, svälja för mycket luft eller kräkas. Om din baby måste äta, sluta.     
 22.  
 23.             12      Ta inte barnet ur sätet när bilen är i rörelse. Stanna först om du behöver ta barnet ur sätet. Det är osäkert (och olagligt) att unbuckle en baby medan bilen rör sig.        
 24.  
 25.   13      Passa vid parkering. Se till att du parkerar så att du har tillräckligt med utrymme för att öppna bakdörren på bilen och försöka parkera så att barnets sida ligger vid sidan av vägen bort från de rörliga bilarna är riktad.     
 26.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>          Läs mer... (11)      

Index populär:
Sova när stressad.

Förbered korv i konditorivaror.

Ansök om ett grönt kort om du gifter dig med en amerikansk medborgare.

Inleda ett utlämningsmeddelande.

Känn en tjur igen.

Njut av kaffe.

Skräm din syster.

Använd en celibacy ring.

Ange en Timex Expedition.

Hantera krånglighet hos barn.

Rapportera identitetsstöld.

Lär dina föräldrar att du är en tonåring.

Ett barns amning.

Bygg ett trädhus.

Få ditt barn att använda en barnvän.

Sluta amma.

Hur man använder en Hoyer Lifter.

Bli en manlig strippare.

Lev med passion.

Hitta blindtarmsinflammation under graviditeten.

Sova under graviditet.

ako woman