Home \ index
 

Ta reda på om du är övervakad.

 

Har du någonsin haft en känsla av att du är i hemlighet? Om du misstänker att du är under observation, känns det som regel mycket stress. Vem litar inte på vem? Med lite försiktighet kan du ta reda på om dina problem är berättigade. Läs hur du spårar och spionerar spioner, hur man kontrollerar din smartphone för övervakningsprogram och hur man skyddar dina e-postmeddelanden från främlingar.

              

Förfarande .

    

    1      Sök spionen  ,

    
   
 1.            1      Finns det någon anledning till att någon skulle spionera på dig? Spion kostar mycket tid och pengar. Offentliga myndigheter överväger tre gånger om det verkligen är värt att hemligt övervaka en medborgare utan bra skäl. Privata snoopers eller psykopatiska ex partner kan kryssa annorlunda. Men innan du trycker på den stora paranoiaen, fråga dig själv allvarligt varför någon skulle störa dig.        
 2.  
 3.             2      Var vaksam. Nyckeln till att hitta en spion ligger i att hålla ögonen och öronen öppna. Så håll inte med hörlurar i dina öron på din smartphone skärm men titta runt! Så länge du är nedsänkt i virtuella världar kommer du knappt att märka om någon spårar dig.        
 4.  
 5.             3      Undvik plötsliga blickar bakåt. Om du beter sig som någon som känner såg så kommer en potentiell spion att märka att han måste ta omslaget. Så om du hittar någon spårar du, låtsas att du inte vet någonting.       
 6.  
 7.             4      Bromsa av spionen. Detta gäller både till fots och i bilen. Till fots kan du börja promenera och stanna plötsligt i ett affärsfönster. Eller du kan sluta leta efter något på din smartphone. Det är viktigt att du kontrollerar dina omständigheter med otaliga blickar. Vid körning kan du växla till långsammare banan eller sluta korta för att ringa telefonsamtal eller kontakta din sat nav. Att titta på bakre och bakre backspeglar kan vara mycket användbar i den här situationen.       
 8.  
 9.             5      Ring till polisen. Är du säker på att någon jagar dig och du ser dig hotad, bör du inte tveka att ringa till polisen. Bo på offentliga och upptagna platser tills du får feedback från de lokala myndigheterna. 
    
  • När du går igenom upptagna torg som varuhus, kan du enkelt hitta alla spioner som hänger i dina klackar och vidarebefordra lämplig personbeskrivning till polisen.  
  •  
  • Om myndigheterna själva står bakom det, kommer spionerna att återkallas för tillfället. Det är spännande om du lyckas spela de lokala polispatrullerna mot att återkomma till officiella utredare. Senast, om dessa måste motvilligt identifiera sig framför sina kollegor, flyger upp frågan - förutsatt att du inte lurar dig då X för en U. Om det är en privatdetektiv måste han eller hon förvänta sig korrigerande åtgärder, och polisen kommer att berätta vad som hänt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Var inte panik. Nästan det värsta du kan tänka dig när du förföljas är en Hollywood-klar flyktplats. Inte bara vet dina spioner att de har märkts, men du blir också misstänksam och riskolyckor.       
 12.  
 13.             7      Ändra din kurs "av en slump". Ta en avfart bara för att ta nästa uppfart direkt. Byt plötsligt till en butik och gå direkt till bakdörren. Eller ta utan varning i sista sekunden exakt hissen, där bara stänger dörren. Naturligtvis är allt väldigt ledigt och till synes slumpmässigt.       
 14.  
 15.             8      Försök inte vända tabellerna. Några personer råder förföljelse av förföljaren för att ta reda på vad som händer. Men om förföljaren upptäcker det, kan han locka dig till en fälla! I allmänhet är detta inte en bra idé och kan vara mycket farlig.                 
 16.  
             

    2      Tracking Smartphone Forbidden  ,

    
   
 1.             1      Lär dig hur spionprogram fungerar. Dessa är appar som oftast installeras "via bakdörren" och utan användarens samtycke till den drabbade smarttelefonen. Du kan vidarebefordra din GPS-plats, telefonsamtal, textmeddelanden och annan känslig information till obehöriga personer. Även om det är osannolikt att någon kommer att rikta in sig på spionprogram på din smartphone för att personligen "fixa det", men det är säkert säkert!       
 2.  
 3.             2      Titta på din smartphones beteendeproblem. Slår på ljuset ibland även om du inte använder det alls? Stänger den av och på då och då? Finns det några ljud som inte borde hända? Alla smarta telefoner gör ibland små lås, men om det hinner upp märkbart, kan det här vara en indikation på spionprogram.       
 4.  
 5.             3      Kontrollera batterinivån. Användning av spionprogram ökar ofta batteriavloppet på den drabbade smarttelefonen. Det är självklart inte alltid lätt att märka, eftersom batterinivån minskar automatiskt ändå. Titta på märkbara förändringar i batteritiden på din smartphone eftersom det kan vara en tydlig indikation på närvaron av program som förbrukar energi.       
 6.  
 7.             4      Var uppmärksam på konstiga bakgrundsljud vid telefonsamtal. Även om de också kan orsakas av en dålig mobilanslutning, men om de sker regelbundet och till och med med bra anslutning, kan det också vara en indikation. Titta på monoton bakgrund, klick och pip. Ofta orsakas de av spionprogrammet som simulerar ett konferenssamtal för att spela in konversationen.       
 8.  
 9.             5      Titta på konstiga textmeddelanden. Spionprogram kontrolleras ibland av kodad text. Om spionprogrammen inte fungerar ordentligt kan dessa anvisningar till och med hamna i ditt meddelande oavsiktligt! Om du ofta hör konstiga textmeddelanden med obegripliga strängar av tecken och siffror kan spionprogrammet faktiskt vara på jobbet här.       
 10.  
 11.             6      Kontrollera din datatrafik. Billiga spionprogram använder sig blatant av tjänsteleverantörens datatjänster för att skicka ut de uppgifter som den har samlat in. Använd en datahanteringsapp för att spåra vilken av de skickade data som kommer till kontot för vilken app. Om det finns vanliga data som du inte helt kan förklara, kan det här indikera spionprogrammets aktivitet.       
 12.  
 13.             7      Har din smartphone jailbreak? Om du har en iPhone måste den ha varit jailbroken innan spionprogram kan installeras på den. Sök på dina hemskärmar för apparna "Installer", "Cydia" eller "Icy". Om dessa eller andra appar till Apple App Store är installerade på din smartphone har det blivit jailbroken och spionprogram kan ha installerats.  
    
  • Du kan enkelt ångra en jailbreak genom att returnera iPhone till dess fabriksstatus. Detta tar bort alla jailbreakberoende appar och eliminerar spionprogram. I följande artikel hittar du detaljerade instruktioner om hur du gör det här: http://www.wikihow.com/Ein-iPhone-recovering  
  •  
         
 14.  
 15.             8      Använd disinformation. Om du misstänker att någon lyssnar på dina telefonsamtal, försök att lura dem till riktade felaktiga uppgifter. Ring din betrodda vän och ge honom trovärdig men felaktig information om dina planer, ditt liv eller något annat. Då kan du enkelt avgöra om någon har svarat på den här felaktiga informationen.        
 16.  
             

    3      Spåra e-post och datorövervakning  ,

    
   
 1.             1      Du kan anta att nästan alla arbetsstationsdatorer övervakas. De flesta större företag är beroende av datoranvändningsavtal för att lagligt säkerställa övervakningen av deras anställdas surfningsbeteende, e-postkorrespondens och programanvändning. Om det är nödvändigt, I den här situationen kan du be IT-avdelningen att skicka in kontraktsdetaljerna - men du borde anta att inget stannar privat på din företagsdator.       
 2.  
 3.             2      Leta efter keyloggers. Keyloggers är program som registrerar varje tangenttryckning på datorns tangentbord. Med hjälp kan du enkelt rekonstruera dina e-postmeddelanden och stjäla dina lösenord. Keyloggers kör i bakgrunden och lämnar inga ikoner på användargränssnittet - eller några andra uppenbara bevis på deras närvaro. 
    
  • Om du använder Windows trycker du på Ctrl + Shift + Esc för att hämta uppgiftshanteraren. Titta i avsnittet "Processer" och "Bakgrundsprocesser" för misstänkta programprocesser och kolla deras respektive namn på Google för att ta reda på vad som ligger bakom det.
  •  
  • Om du använder en Mac, gå till aktivitetsskärmen. Du hittar dem under "Program", i undermappen "Verktyg". Titta igenom listan över aktiva processer och leta efter misstänkta poster. Gå sedan till Google för att se om processerna är från keyloggers eller andra oönskade program.
  •  
  • Keylogger-processer har ofta stor användning av datorresurser eftersom de måste hantera en hög volym information.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Installera din egen e-postspårningssoftware. Program som ReadNotify inbäddar små, osynliga bildfiler i dina e-postmeddelanden som gör att du kan avgöra om och när en av dina e-postmeddelanden öppnas, hur länge den har visats och huruvida den har omdirigerats. Det här är mycket användbart för att ta reda på om obehöriga människor hämtar dina e-postmeddelanden - speciellt eftersom du även får de inhemska abonnenternas IP-adresser.        
 6.  
 7.             4      Kryptera dina e-postmeddelanden. Om du vill skydda ditt email optimalt mot obehöriga blickar, använd en mailklient med kryptering. Således kan endast mottagare som namnges av dig kunna dekryptera innehållet i dina e-postmeddelanden. Konfigurera e-post kryptering kan vara lite besvärligt, men knappt offrar effektiv sekretess. På wikiHow hittar du detaljerade instruktioner om hur du konfigurerar e-post kryptering.       
 8.  
            

Tips .

             
Index populär:
Fånga en goblin.

Skapa ett bröllopsprogram.

Öronrengöring hos barn.

Vänd ditt problem tonåring till en ansvarig vuxen.

Streckkodsläsning för streckkod.

Blåshjärta ur rök.

Hämta en medicinsk remiss för ditt barn.

Hitta en saknad person.

Gör blommor från gammalt bröd.

Reparera ett äktenskap.

Lämna en missbrukande make.

Ha kul att spela Öl Pong.

Hur man skapar ett CV i Word.

Konvertera RTF filer till Word.

Fisk för öring.

Tjäna pengar med din smartphone.

Använd autosuggestion.

Spara vitaminer och tillskott.

Se dubbel medborgarskap.

Fråga en tjej för ett datum.

Beräkna din ägglossning.

ako woman