Home \ index
 

Flytta ett litet barn utan att ha en tantrum.

 

Småbarn tenderar att vara mer upproriska än barn. Det var lätt att få ditt barn klädd, men nu har det blivit en riktig utmaning. Faktum är att ditt barn får tantrums. Dessa tantrums utlöses ibland när du försöker byta kläder. Men om du planerar och följer några råd, lyckligtvis kan du förhindra att ditt barn blir berusad.

 

<91112>              

Förfarande .

    

    1      Planera framåt  ,

    
   
 1.            1      Låt ditt barn veta att du kommer att byta kläder snart. Småbarn kan helt fördjupa sig i sitt spel, vilket kan leda till ett tantrum när det plötsligt dras ut ur det. För att undvika att informationen kommer som en överraskning, bör du informera ditt barn i förväg om vad du har i åtanke. Genom att varna, får du honom att känna sig under kontroll av situationen.  
    
  • Det hjälper inte mycket om du berättar för ditt barn hur många minuter du flyttar det. I stället väljer du en låt eller något som är kort, bekant och har ett slut. När det gäller en sång kan du spela den och berätta för ditt barn att du kommer att flytta den så snart sången är över.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Förklara för ditt barn varför rörelse är en viktig del av dagen. Se till att ditt barn förstår varför det behöver ändras. Förklara att det är viktigt att klä sig ordentligt, för det uttrycker hur du känner och hur du kan påverka andra. Komplimanger ditt barn och kläder för att klargöra att klä upp är en bra idé.  
    
  • Naturligtvis har ditt barn först problem med att förstå vad du menar. Därför bör du också säga att du inte vill ha honom någon skada om du byter kläder. Tvärtom uttrycker det hur mycket du älskar det och hjälper det att utvecklas.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta reda på ditt barns kläder efter att ha sagt det till dig. De flesta livsutmaningar hanteras lättare om du planerar dig. I det här fallet kan det hjälpa till att ta bort kläderna innan du flyttar det för att göra processen enklare.  
    
  • Det hjälper dig att lägga ut kläderna när du flyttar ditt barn som ligger på ett bord. Genom att ha allt till hands, undviker du att spendera tid att vända sig bort från ditt barn.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Välj kläder som är lätta att ta på när ditt barn inte har det bästa humöret. Även om detta inte alltid är möjligt, försök välja kläder som du kan sätta på och ta av ditt barn snabbt och enkelt. Egenskaper av dessa klänningar är följande:  
    
  • Klänningar utan många band, knappar eller spännen. Använd i stället enkla skjortor och byxor med elastik.
  •  
  • Elasticitet är mycket viktigt i barnkläder eftersom det hjälper dem att röra sig bäst.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tänk om du vill få ditt barn kodifierat i klädvalet. I stället för att bestämma vilka kläder ditt barn ska bära, kan du också främja sitt oberoende och ge honom ett uttalande. Sätt ihop två lämpliga kläder och låt ditt barn bestämma vilken du ska bära.  
    
  • Så här känner ditt barn att det är lite självständigt och är fortfarande väl klädt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Låt ett barn som klär sig själva välja sin egen outfit. Om ditt barn redan klär sig själv och det spelar ingen roll för dig som lockar dem, kan du låta dem välja egna kläder och klä sig ensamma.  
    
  • Kom ihåg att hjälpa ditt barn med vissa saker, till exempel när kläderna vrids till vänster.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Beröm ditt barns outfit, även om det ser lite konstigt ut. När ditt barn klär sig, bör du berömma hans förmåga att klä sig själv (även om klädkombinationen ser konstigt ut). Så det blir en känsla av att det är positivt att klä sig och bytas ut.        
 14.  
 15.             8      Öppna och leverera allt du behöver. Om du behöver kräm, babyhanddukar eller blöjor när du flyttar ditt barn ska du öppna och distribuera alla behållare innan du börjar. Detta förkortar åtdragningsfasen och minskar risken för att ditt barn kommer att ha ett temperatursystem.        
 16.  
 17.             9      Tillåt tillräckligt med tid för att låta ditt barn sova. Spädbarn är lätt distraherade, så de brukar spendera mer tid än vuxna har råd med. Det är viktigt att du har tillräckligt med tid att byta eller klä ditt barn istället för att vänta till sista stund. I ett upptagen hushåll kan det vara svårt att ta tid, men det är fortfarande mycket viktigt.  
    
  • Föräldrar som behöver skynda sig när de klär sig eller skyndar ett barn att klä sig är mer benägna att uppleva tantrums.
  •  
                   
 18.  
             

    2      Flytta barnet snabbt och utan tantrum  ,

    
   
 1.             1      Sätt på ditt barn omedelbart efter att ha stigit upp. Sätt på ditt barn när han fortfarande är sömnig och förstår inte helt vad som händer runt honom. Så du kan undvika en raseriattack. Men om ditt barn märker detta trick kommer det inte att falla för det i framtiden.        
 2.  
 3.             2      Ge ditt barn en "klä upp" leksak. Ibland bidrar det till att distrahera barnet med leksak för att undvika en tantrum. Tänk om du till exempel kan använda en speciell snuskig leksak som ditt barn bara får när du lägger på det.  
    
  • Du kan också låta ditt barn välja en leksak för sig själv att leka med medan du flyttar den.
  •  
  • Glöm inte att byta ut leksaken om den inte distraherar ditt barn tillräckligt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prata med ditt barn medan du sätter på det. Du kan också distrahera ditt barn genom att prata med honom eller berätta för honom en historia medan du klär på den. Du kan berätta för honom om dagens planer, och samtidigt inspirera den till dessa planer, så att den är distraherad.  
    
  • Du kan också fråga om dagen. Ställ frågor som "vad vill du göra i dagis idag?" Eller "vi går till djurparken idag. Vilket djur vill du se? "Barn glömmer ibland vad som händer runt dem när de pratar.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Utmana ditt barn till en tävling. Om du flyttar dig, kommer ditt barn inte att bekämpa det. Det fungerar bra om du har bråttom och behöver flytta ditt barn snabbt. Utmana sedan ditt barn för att göra någon form av tävling ut ur det. Det kan tävla mot dig eller du kämpar tillsammans mot tiden.  
    
  • Men om ditt barn inte känner av tid kan du använda sin favoritlåt. Berätta för honom att spelet vinner om det klär sig under sången.
  •  
         
 8.  
 9.             5      låtsas vara fel. Ett annat sätt att göra ditt barn klänning är att bete sig som om du inte visste vad man ska göra med de här kläderna. Ge ditt barn en topp och säg "Här är dina byxor." Det kommer troligen att få dig att skratta och förbättra dig. Då kan du be det att visa dig hur du ska bära en bodice ordentligt.  
    
  • Ditt barn kommer antagligen vara ivrig att visa dig vad du ska göra för att visa ditt självständighet.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

                     
Index populär:
Krama ett ägg utan att bryta det.

Vet när din tonåring tar marijuana.

Packa en nödsäck.

Gör ett speciellt pappersplan.

Skapa ett bröllopsprogram.

Gör solskyddsmedel.

Utbilda ett barnålderligt.

Bygg en kärnbunker.

Gör ett läxa schema.

Få gratis filmbiljetter.

Vänd dig till en pojkens potta.

Värmemorskmjölk.

Ett barns amning.

Skapa en tornado i en flaska.

Observera beteendet hos en förtidig bebis.

Skriv ett brev till ditt barns lärare.

Ansök på ett elit amerikanskt universitet.

Känn en tjur igen.

Titta perfekt i 5: e klass.

Hämta undertexter från YouTube.

Gör ett halsband av hampband.

ako woman