Home \ index
 

Rengör och rengör ett rum noggrant.

 

Har du alltid velat ha ett helt städat rum? Då är du här! I den här artikeln hittar du ut hur du gör ett mycket rörigt rum i det rena, städa rummet du alltid drömt om!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ta allt ner från din säng utom madrassen. Tvätta sedan dina lakan. Medan det här finns i tvättmaskinen hämtar du några saker från marken eller fortsätter med stegen. Vänd madrassen runt för att öka liv och komfort. Gör sedan din säng. Få kuddarna som du vill! Gör sängen snygg, men också med en personlig känsla. Att göra sängen är ett stort steg för ditt rum. Om du har en, lägg ett stoppat djur på kudden.       
 2.  
 3.             2      Ordna ditt sängbord om du har bråttom. Ta allt ner och ner. Ordna lådorna och ytan. Torka sängbordet och se igenom de saker du tog ut. Sätt det viktiga som du behöver på det, till exempel ett glasögonfall, mobiltelefon osv. Men lägg det inte för mycket.        
 4.  
 5.             3      Rengör ditt skrivbord om du har en, eftersom skolan är mycket viktig och skolarbetet görs bäst i en städad miljö. Ta allt från skrivbordet och sortera det. Håll bara saker som är viktiga för jobbet eller skolan, och hitta en plats för allt annat. Du jobbar bättre när du mår bra, ren och städad.        
 6.  
 7.             4      Rengör din bokhylla om du har en. Töm bokhyllan och sortera allt. Torka sedan av hyllorna och låt dem torka i en minut. Ordna om böckerna och mapparna. Du borde inte skapa skräpställ, så sätt INTE saker i det som är irrelevanta.        
 8.  
 9.             5      Rengör kläderna i din klädkammare. Töm skåpet först. Tvätta alla kläder. Om de inte passar, ta med dem till klädsamlingen. Suga / Torka / Shampoo golvet och torka golv, hyllor och andra delar av klädkammaren. Därefter lägger du på känsliga saker. Om du inte bär dem ofta, häng dem upp i ryggen. Lägg på tröjor på tröjor, klänningar på klänningar, jeans på jeans mm. Städa upp dina skor. Du bör alltid lagra dina skor så att du kan klä dig från topp till tå på morgonen.        
 10.  
 11.             6      Ta ut allt ur din garderob, vika det och torka allt. Rengör sedan kläderna i garderoben. Försök att inte lägga något på skåpet, men om du gör det, förstör inte det.        
 12.  
 13.             7      Rengör allt annat som inte är listat i den här artikeln. Torka av alla ytor som du rengör. Om du har en spegel, en TV eller en dator i ditt rum, torka du på skärmarna. Ta bort soporna och ta med det du vill donera till ett donationsmottagningscenter. Allt ska ha sin plats, och om det inte hör hemma i ditt rum, ta det där det hör hemma!        
 14.  
 15.             8      Vakuum eller torka hela huset, rengör fönstren och spraya luftfrysaren om du vill. Öppna sedan alla luckor. Solljus är glasyren på tårtan!        
 16.  
 17.             9      När ett rum blir tråkigt, byt möbler och byt ut sitt utseende, är det roligt.        
 18.  
 19.   10      Ha det roligt med ditt nya, rena och snygga rum! Om du tar något, sätt tillbaka det igen och igen. Börja med en daglig rutin för att hålla ditt rum trevligt!                  
 20.  
             

Tips .

             
Index populär:
Transportmjölk.

Trä den sjätte känslan.

Erbjudande på eBay.

Få ett faderskapstest om mamman vägrar.

Ett ettårigt barn underhålles.

Ansök om ett grönt kort om du gifter dig med en amerikansk medborgare.

Gör pizza deg.

Gör dina ögonfransar tjockare med tightlining.

Hantera tuffa poliser i USA.

Förhindra håravfall efter graviditet.

Gör en bandkrans.

Hitta saknade objekt.

Gör tvålbubblor för dina barn.

Känner igen synestesi.

Utför en kärleksspell.

Gör envis familjemedlemmar ta hand om sig själva.

Avsluta ditt barns rädsla.

Vinn en matkonkurrens.

Ta reda på om någon är i fängelse.

Fånga en goblin.

Rapportera stöld på ett socialförsäkringskort.

ako woman