Home \ index
 

Tillbringa lite pengar på möten.

 

Har du lite pengar? Med lite kreativt tänkande från din sida och en avslappnad, öppenhjärtad person kan du göra en bra dag och har fortfarande lite pengar kvar. Dessutom är det ett fantastiskt sätt att berätta om du inte bara träffar någon som bara letar efter en guldåsnan.

                

Förfarande .

    
   
 1.      1       . Huruvida i en park, i stadens centrum eller var som helst; Att gå för egen skull är ett bra sätt att berätta om du verkligen gillar ditt datum. Kan du två hålla en konversation? Pratar du obehagligt, eller tittar du på varandra och ler?        
 2.  
 3.      2        Gå på vandring. Om du och ditt datum älskar naturen, är det det ultimata billiga datumet. Allt du behöver betala för är bränslekostnaderna för att komma till spåret och tilltugg. Men se till att du är väl förberedd: ta tillräckligt med vatten och sätt på några lager kläder.  
    
  • Vill du göra det ännu mer minnesvärt? Gå gå barfota.
  •  
  • Förlorad inte. Även om du kan imponera på ditt datum med dina överlevnads-tricks, är hela saken så mycket stressigare än någonting annat.
  •  
         
 4.  
 5.      3        Ta en fototur . Om du inte äger en digitalkamera, köpa några engångskameror - de är inte så dyra. Patrullera sedan och ta bilder. Det här är bäst för de kreativa, roligt älskande typerna. Du kan fotografera varandras ansikten i alla möjliga galna positioner; du kan ta små och stora saker från unika vinklar. Och samtidigt har du en påminnelse om ditt datum - hur romantiskt!     
 6.  
 7.      4        På på böckerna! Tillbringa några timmar i din lokala bokhandel eller ett bibliotek. Prata om din favoritbok. Blad genom konst och fotoböcker och visa varandra vad du vill. Giggles avdelningen med alla böcker om sex. Bläddra igenom böcker om arkitektur och låt varandra veta vilka hus du gillar. Var lika rolig eller intellektuell som du vill!... Om du inte är en bokmask, hellre gå till musikbranschen!     
 8.  
 9.      5        Koka en middag för ditt datum. En hemlagad måltid kan vara ganska billig och läckra. För att göra gnocci själv, behöver du bara mjöl och potatis. Ljus några ljus (kanske ett hemlagat vin?) Och du har redan trollat ​​en romantisk middag!     
 10.  
 11.      6        Gå skridskoåkning . En stor ursäkt för att hålla händerna.     
 12.  
 13.   7      Spela biljard eller dart. Går du under "happy hour" får du även drycker och mat billigare.     
 14.  
 15.      8      Gå till en "självplockande" gård. Välj bär, pumpor, frukter eller till och med mjölk en ko. Bonuspoäng om du kan använda dina nyligen plockade produkter till en hemlagad måltid.  
    
  • Om vilda, ätbara frukter eller grönsaker växer i ditt område, som vildt ris eller körsbärsbär, leta efter det!
  •  
         
 16.  
 17.      9        Besök vingårdar . Några erbjuder gratis vinprovning, andra tar en del eurointräde. Skulle du fortfarande få gratis vinglas är detta ett särskilt effektivt ögonblick.     
 18.  
 19.      10        Utforska den lokala musikscenen. Om du bor i en medelstor eller stor stad finns det förmodligen många band som inte tar ut dig eller bara tar runt 5 euro och är fortfarande bra.     
 20.  
 21.      11        Ta danslektioner . Många dansstudior och lärare erbjuder gratis prov eller grupper för nybörjare till en liten avgift. Har du någonsin tänkt på swing, salsa eller (för det lite mer intimitet) tango timmar?     
 22.  
 23.   12      Gå till gymmet. Många gym erbjuder ett gratis dagskort för att "testa" anläggningen. Utmana varandra med makt, ta yoga eller aerobics eller snurra lektioner tillsammans och plaska runt i poolen.     
 24.  
 25.   13      Om du har en ungdomsklubb i närheten, ta en titt på ett spel. Inträde till dessa evenemang är ofta mycket billigt och ett fantastiskt sätt att spendera på eftermiddagen eller tidigt på kvällen.     
 26.  
 27.   14      Sök i din stad för oberoende (indi-) biografer eller biografer som erbjuder rabatter. Biljetter kostar mindre här (ofta endast 2 eller 3 euro), liksom godis och drycker. Dessutom har de vanligtvis färre tittare och det är därför mindre troligt att de sitter bakom en lång person eller bredvid någon som är väldigt hög. Alternativt kan du också hyra filmer på ditt lokala bibliotek.     
 28.  
 29.   15      Besök den lokala zoo eller museet; Dessa är oftast billiga ställen att träffa och utforska saker. Ibland har du också lediga dagar och vissa är gratis varje dag!               
 30.  
        
Index populär:
Led ett bra familjeliv.

Firar nyårsafton med familjen.

Öka vikten hos barn.

Utforska nivåerna i hans sinne.

Skapa ett nyckelpiga hus.

Sätt på ett hållbälte.

Erkänn en falsk Gucci solglasögon.

Bli känd på internet.

Sätt barnen i sängen.

Lär ett barn med funktionshinder att potty.

Konfronter en familjemedlem som har rånat dig.

Sammanfoga dokument i Word.

Få din man att lyssna på dig.

Öppna en Xbox.

Bygg ett miniatyrhus.

Att uppmana ett sorgligt barn.

Förbered gelatinvätska från vattenmeloner.

För att dilatera livmoderhalsen.

Tvinga en burp.

Escaped från ett minfält.

Ta reda på om en person är gift.

ako woman