Home \ index
 

Gör en magisk cirkel.

 

Wiccas och andra rättfärdiga människor som övar ritualiska magiska former som magiska cirklar inom vilka ritualer utförs. Cirkeln tjänar som en portal till gudarnas rike, som ett skydd mot onda krafter och lättare som ett psykologiskt verktyg för att sätta dig i rätt sinnestillstånd. Cirkeln symboliserar skydd.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Gör cirkeln  ,

    
   
 1.            1      Hitta en säker plats för att göra din cirkel! Det kan vara inomhus eller utomhus, vid midnatt eller tidigt på morgonen. Det finns ingen perfekt plats för att träna den, så gärna vandra i mitten av ingenstans om det får dig att känna dig psykologiskt obekväma! Det bästa stället är någonstans där du känner dig trygg och kan ställa dig förtroende för det sätt du önskar och på lämpligt sätt, för vilken ritual eller ceremoni du väljer förhoppningsvis uppnå. Om det här är ditt sovrum, källaren eller garaget, så var det!  
    
  • Se till att platsen är privat och gratis så länge du behöver seremonin! Att vara störd mitt i ritualen är en frustrerande och till och med farlig upplevelse.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Rengör platsen där du vill skapa din cirkel! Först, rengör din plats fysiskt genom att rensa platsen och göra allt ordentligt! När du är utomhus, frigör platsen för kvistar, löv och stenar! Rens sedan området andligt! Använd dina händer (eller en troll eller kvast om din övning innehåller dessa saker) och tryck negativ energi från platsen genom att meditera!  
    
  • Du kan också försöka använda en rengöringsmedel som häxhasel för att rengöra området - några droppar i varje hörn av rummet och runt omkretsens omkrets bör vara tillräckliga.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fysiskt bestäm gränserna för din cirkel om du vill! Gör detta genom att dra en cirkel på marken, spruta saltvatten i en cirkel eller genom att lägga ut en sladd i en cirkel (se till att du klibbar det)! Hur som helst är cirkeln vanligtvis så bred som du är lång.  
    
  • Alternativt, om du är utomhus, överväga att använda naturelementen för att bilda din cirkel! Gör en cirkel av stenar eller andra naturliga element, om det är lämpligt för din ritual eller övning!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lägg alla objekt som du kommer att använda i din ritual i cirkeln! När du börjar träna, vill du stanna i cirkeln och inte bryta kontakten förrän din ritual är klar. Om du börjar och du har glömt ett visst ljus eller totem som är viktigt för dig, gå upp och tryck på "paus", inte ett alternativ. Samla allt du behöver för att starta din ritual och börja förbereda din ritual!  
    
  • Om du ska offra någonting åt ett spöke, kom ihåg att ta med det och allt du behöver för att förbereda det!
  •  
  • Andra populära artiklar som ingår i ritualer inkluderar totems, ljus, kristaller, knivar, klockor, saltskålar och vattenskålar. Ordna dem, oavsett vad de är, för att bilda ett altare! Ta med en kudde för att lägga på den som en låda eller låda med en liten bordsduk! Alteret ska peka norrut, som du gör när du är i cirkeln och fyller din ritual.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Slutför cirkeln! Sätt ljus eller andra saker i varje kardinalriktning! Tänd det inte ännu! Vissa Wiccas väljer något som representerar jorden i norr, luften i öster, eld i söder och vatten i väst. Oavsett vad som är lämpligt för ritualerna du önskar!  
    
  • Salt, en sten eller ett grönt ljus kan representera jorden. Frankincense, brutet glas eller ett gult ljus kan stå för luft. Vatten i någon behållare är en bra representation av vatten, eller ett blått ljus av vatten. Ett rött ljus eller cigarett går bra för eld. Om du har en, kan du också använda esserna i ditt tarot-kortspel.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Använd cirkeln  ,

    
   
 1.             1      Välsigna cirkeln! Hur du väljer att använda din cirkel när den först bildas är i stort sett din sak, din praktik och dina mål. I allmänhet kommer du dock att börja med att välsigna rummet och rensa den av negativa energier, som börjar med ångerens anrop. Vissa kloster är mycket formella och ritualistiska i sin praktik, medan vissa är mindre. Gör vad som känns naturligt!  
    
  • Gå runt cirkeln, tända ljusen och lämna ett spår av salt runt gränsen! I varje kardinalriktning, recitera en petition som: "Salig vara varelserna och andarna i norr!"
  •  
         
 2.  
 3.             2      Säg syftet med cirkeln! Gå runt cirkeln tre gånger och säg "Tre gånger cirkeln ska formas så att ingen ond ånd kan komma in i den."  
    
  • "Jag förplikar dig, o maktkrets, att du är en mötesplats för kärlek och glädje och sanning, en sköld mot allt ont och ont, en gränsa mellan män och de mäktiges rika, en mur och skydd som de Bevara och innehålla makt som vi kommer att höja i dig! "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ring till de element och andar och gudar du vill arbeta med! Ring dem till de egenskaper de representerar! Ta var och en av de föremål som representerar elementen runt din cirkel och fyll dem med sin kraft!  
    
  • Meditera ett tag nu! Meditation eller astralprojektion kan vara huvudhandlingen eller bara tjäna för att lyfta ditt medvetande.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fyll i din ritual! Kom ihåg, "Och det borde inte skada någon, gör vad du vill!" Om du måste lämna cirkeln innan du är klar, klippa en dörr (ganska bokstavligen, visualisera en dörr som skärs i kanten av cirkeln) upp, ner och ner. Stäng cirkeln igen när du är tillbaka i den!        
 8.  
 9.             5      Stäng cirkeln när du är klar: Dole till vad som helst gudar du har bjudit, respektera, tacka elementen innan du tar bort deras representativa objekt och slutligen ångra utbildningen genom att vända!        
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Index populär:
Lägg håret med ätpinnar.

Förstå massageoljor.

Poserar som en modell.

Köp ingenting.

Halloween Zombie Cupcakes Recept.

Led ett lyckligt gift liv.

Avbryt ett äktenskap i Kalifornien.

Mata fast mat till en baby eller småbarn.

Prata med din make om din önskan om en baby.

Förhindra håravfall vid amning.

Reawaken din mans intresse.

Berätta för ett stort misstag med din mamma.

Rapportera vandalism.

Skapa ett hakmönster.

Bevara trä.

Blåshjärta ur rök.

Rapportera en adressändring.

Gör Vegan Cup Cakes.

Ge medkänsla till ett barn.

Lägg ditt barn i magen.

Led ett bra liv utan en bra familj.

ako woman