Home \ index
 

Feet tickle.

 

Feet tickling är alltid roligt - med ett villigt "offer" eller inte. Du kan kittla en persons fötter genom att försiktigt röra dem med en fjäder, en pensel eller fingrarna. Det finns några sätt du bäst kan hålla och kittla ditt offer. Se till att du inte kittlar någon som inte gillar det och försvarar sig själv. Då kunde det snabbt komma till en scramble.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Att närma sig offret  ,

    
   
 1.   1      Välj ditt verktyg. Fingrar har använts för kittling i århundraden. Men du kan också göra något annat, till exempel en fjäder eller en borste, använd för den.        
 2.  
 3.   2      Smyga på ditt offer. Den perfekta tiden att kittla någons fötter är när han ligger med fötterna utsträckta. Kom närmare personen naturligt när du ligger på picknickfilén, soffan, sängen eller någon annanstans. Du kan också kittla hennes fötter när hon inte tittar. Det kommer definitivt att skrämma personen och göra ett ljud.     
 4.  
 5.   3      Kittling i sömn. Om du inte har någon nåd och är på en pyjamaparty, kan du också kittla någon som sover. Vänta tills personen somnar och kittlar dem vid fötterna. Gör detta tills hon vaknar, fortfarande lite förvirrad och förvirrad om vad som händer runt henne. Obs! Personen är verkligen väldigt upprörd. Se till att du inte har rippat henne ur en djup sömn.     
 6.  
 7.   4      Håll fötterna under armen. Gå till personens fötter och hak dem under armen så att personen inte kan frigöra sig. Du behöver en hand för att hålla fötterna och en hand att kittla. Du har inte mycket tid att hålla fötterna. Så fort du flyttar i fotens riktning måste allt gå ganska snabbt. Du måste sitta inför fötterna.     
 8.  
 9.   5      Titta på ditt offer. Alternativt kan du sitta ner mot personen och hålla benen nere med en arm medan du tar den andra med din andra hand och kittlar fötterna. Det här är lite obekväma för dig, men fördelen är att du kan se ansiktsuttrycket.     
 10.  
 11.   6      Kittla personen medan han ligger på magen. Om ditt utvalda offer bara läser, solar eller slappar av i magen, är det det perfekta alternativet. Allt du behöver göra är att sitta på personens ben och kittla dina fötter.     
 12.  
 13.   7      Korsa personens fötter. Om möjligt kan du korsa personens fötter för att bli bättre vid fotens båg, där många människor är särskilt kittiska.     
 14.  
 15.   8      Vet när du ska sluta. Även om du bara kittar andra människor för skojs skull, kan vissa människor inte stå emot det. Om personen skrattar, behöver det inte innebära att de har roligt. Det kan bara vara en naturlig reaktion på en fysisk känsla. Om någon skriker och fortsätter att berätta att du slutar, slår eller sparkar, eller låter som om han faktiskt lider, bör du sluta pranken innan någon blir allvarligt skadad.               
 16.  
             

  Del 2      Färdigt kittlande  ,

    
   
 1.   1      En mild touch. Oavsett om du använder din hand, en quill eller en borste, är det viktigt att du bara borstar huden lätt för att kittla någon ordentligt. Om du försöker för hårt kan du skada någon och inte uppnå önskad effekt. Du kan börja mycket försiktigt och kittla lite mer efter ett tag.     
 2.  
 3.   2      Kittla tårna. Detta är en känslig fråga för många människor. Så du kan prova det här först. Kom ihåg, ju mjukare fötterna är desto lättare är de att kittla. En person med grova fötter kommer knappast att känna något.     
 4.  
 5.   3      Kittling under tånbenen. Det är svårt att komma till denna punkt, särskilt när personen motstår. Men om du har hittat platsen först kan du kittla personen rätt.     
 6.  
 7.   4      Kittla mellan tårna. Försök kittla fotens boll med en hand och mellan tårna med den andra. Eller håll tårna ifrån varandra med en hand och kittla dem med den andra.     
 8.  
 9.   5      Markera tårna högst upp. Det förväntar sig inte ditt offer - och det är ju bättre, för även här är de flesta väldigt kittiska.     
 10.  
 11.   6      Kittla fotens båge. Detta är en annan mycket känslig plats på foten och är utmärkt för kittlande. Kom ihåg att bara vidröra huden något för att öka effekten.     
 12.  
 13.   7      Hitta personens tjusiga plats. Även om dessa är de mest kända ticklish platserna, har varje person en plats där han är särskilt kittig. Experimentera och prova olika delar av foten för att se vad personen är mest mottaglig för:  
    
  • Under fotleden.
  •  
  • På toppen av foten, där tårna börjar.
  •  
  • Vid fotsidorna.
  •  
  • På baksidan av foten.
  •  
  • Mitt i fotens sula.
  •  
  • Bakom balen.
  •  
         
 14.  
 15.   8      Vinn en "tickle fight". Vem säger att du kan kittla andra utan att kittas tillbaka? Om du kittlar någons fötter kan det vara så att du är kittlad tillbaka. Detta kan leda till en "kämpelkamp" där du rullar fram och tillbaka, försöker vara överlägsen och kittla den andra. Om det här händer, läser du bättre artikeln för att vinna kampen.  
    
  • Om du tror att personen kunde komma tillbaka och kittla dig, bör du vara beredd. Täck dina fötter och nacke och försök att klä så mycket som möjligt. Du kan inte kittla när din kropp är helt inpackad i flera lager. Men om det är kul, borde du bli utsatt för kiselattacken.
  •  
         
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Index populär:
Ta en baby till stranden.

Undervisa din mamma att du är homosexuell.

Spara vitaminer och tillskott.

Sterilisera flaskor.

Respektfull handel med en familj.

Bestäm om genetisk rådgivning är rätt för dig.

Gör en plånbok av färgat isolerande tejp.

Lev med passion.

Ta reda på om du påverkas av Asperger syndromet.

Förklara var barnen kommer ifrån.

Dina föräldrar hjälper dig att förlåta.

Var en bra son.

Känn igen om Jade är riktig.

Skapa en matkooperativ.

Led ett bra liv utan en bra familj.

Var en troll.

Utbilda barn icke våldsamt.

Bake Panini.

Bli av med hicka i spädbarn.

Packböcker för frakt.

Gå till en intervju med Kater.

ako woman