Home \ index
 

Kasta en boomerang.

 

Vill du kasta en boomerang? Okej. Att kasta en boomerang är lätt, men för att få honom att komma tillbaka är en helt annan historia.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Få en boomerang. En boomerang är ett objekt som kan vara billigt massproducerat. Antag att alla föremål som ser ut som en boomerang kommer att återvända när de kastas. Det finns flera billiga versioner på marknaden som alla fungerar bra men kan vara farliga att kasta. En boomerang borde kosta mellan € 4 och € 8.       
 2.  
 3.             2      Letar du efter ett stort, öppet område. Till exempel, en baseball eller en fotboll (som ska tillhandahållas av tillverkaren) kommer att flyga och falla inom ett intervall som är dubbelt så högt som ett boomerangs flygområde. Kast aldrig en boomerang i en folkmassa. Varna tittare innan du kastar boomerang så att de kan titta på flygningen.        
 4.  
 5.             3      Titta på vinden. Vinden är en viktig faktor vid rätt boomerangs retur. De bästa flygningarna kan nås med en vindkraft på 0 till 5 km / h. Men med lite övning kan du anpassa kullen till de olika vindförhållandena (naturligtvis inom rimliga poler) genom att kasta mer in i vinden, vrida boomerangen eller applicera vikter eller vimpel. Den antagna vinkeln mot vinden är 45 ° till 90 ° åt höger eller vänster om vinden och är i direkt relation med kasthanden. För att nå den vinkeln, stå direkt mot vinden och sväng höger om 60 ° (om du är högerhänt). Du kastar boomerangen i den riktning du ser ut.        
 6.  
 7.   4      Börja med rätt grepp. De två huvudhandtagen är klammergreppet och fingertoppens grepp.
    
  • Häftklammeret är som om du ville hålla en tennisracket. Boomerangets platta ligger i handflatan och fingrarna stänger runt den böjda sidan. Tummen är antingen över fingrarna (som en näve) eller precis under pekfingret. Håll boomerangen så nära slutet som möjligt för maximal snurrning.       
  •  
  • Använd fingertoppsgreppet för mer twist och bättre kontroll. Håll boomerangen mellan tummen och pekfingret med tummen på den bågade sidan. Drag boomeranget tillbaka till handleden i 45 ° vinkel. Kläm fast handen så att boomerangen "lossnar" från fingrarna när du sträcker armen. Detta möjliggör en ren droppe och en bättre snurrning, vilket gör att boomeranget återkommer.       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Håll den överhängande vinkeln (eller droppvinkeln) något mindre än vinkelrätt mot horisonten. Du kommer att kasta boomerangen över handen som om du gör en baseball. En boomerang som kastas horisontellt, som en flygskiva eller en frisbee, återkommer inte. Den korrekta startvinkeln är vanligen 75 ° -80 °, men varje boomerang kommer att ha sin egen "startvinkel". Börja med den föreslagna vinkeln och träna dina kast från den här förinställningen. Du måste kasta din boomerang nära den horisontella linjen med den platta sidan bort från dig!        
 10.  
 11.             6      Kasta boomerangen horisontellt , eller upp till 20 ° över horisonten. De flesta nybörjare vill kasta boomeranget för högt. Detta är inte nödvändigt eftersom boomerangen själv klättrar upp på sin bana. Om du kasta den för hög, kommer den att landa bakom dig. Om du kasta den för låg, kommer den att flyga framför dig.        
 12.  
 13.             7      Fånga boomerang. Han ska vända relativt horisontellt (om den kastas ordentligt). Det enklaste och säkraste sättet att fånga boomerang är att sträcka ut båda händerna och låtsas att "klappa" dem på boomerangen. Om boomerangen rör sig för fort, försök inte fånga det! Om du senare har en bättre förståelse för hur boomerangen kommer att reagera, kan du prova några knep medan du hamnar eller tar det med en hand, men var alltid uppmärksam. Använd cykel- eller tyngdlyftande handskar om du är angelägen att utföra speciella knep medan du hamnar. De har öppna fingrar så att du kan ta tag i boomerangen medan du flyger, men de har extra vaddering i handflatorna som ger dig mer självförtroende för att fånga boomerangen!                  
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Index populär:
Eldstadsbelysning görs enkelt.

Beklaga sig för psykiskt lidande.

Överlev effekten av en superkomet på jorden.

Skapa skärmdumpar i Windows med klippverktyg.

Förklara för barn samtidigt som man följer principerna för trafiksäkerhet.

Indisk huvudmassage.

Starta en revolution.

Bygg ett picknickbord.

Öppna en Bostitch häftapparat.

Bli auktionsförare.

Lär hans älskling att gå.

Hitta klockan utan klocka.

Köp ingenting.

Sväng från marken till ett upprätt läge.

Skapa en katastrofplan för din familj.

Förbered shawarma.

Gråt på kommando.

Få en baby att sova i sin egen spjälsäng.

Att bli gravid snabbt.

Var en verkställande.

Skapa skärmdumpar i Windows med klippverktyg.

ako woman