Home \ index
 

Förstå de senaste veckorna av graviditeten.

 

Barn som är födda från 37 års ålder anses vara helt urladdade. Följande information handlar om de senaste veckorna av graviditeten.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Var medveten att de flesta barn är födda mellan den 37: a och den 42: e gravidveckan.        
 2.  
 3.             2      Känn att vid vecka 37 väger de flesta barn ca 3 kg och är 50 till 53 cm långa.        
 4.  
 5.             3      Förstå vad en fullblåst bebis betyder. Ta övningar i andning och hållning medan du väntar på födseln och förbered ditt barn för liv utanför livmodern eller buken.       
 6.  
 7.             4      Var beredd att producera kolostral mjölk under de senaste veckorna av graviditeten. Förväntande mödrar kan använda vårdkuddar för att förhindra att något kommer in i sina kläder. Kolostral mjölk är föregångaren till bröstmjölk och innehåller nödvändiga näringsämnen och antikroppar för nyfödda.       
 8.  
 9.             5      Vet att du kommer att få de så kallade Braxton-Hicks-kontraktionerna under de senaste veckorna av graviditeten. Dessa är i grunden "träningssmärtor" som värmer upp livmodern för förlossning. Dessa sammandrag blir starkare under veckorna tills födelsedagen är där.       
 10.  
 11.             6      Var beredd på kraftig blödning , vilket vanligtvis betyder att arbetet har börjat. Blodkärlen i livmoderhalsen spricker som livmoderhalsen kontraherar för att förbereda sig för födseln.       
 12.  
 13.             7      Förbered för att cervicala slem upplöses. Denna mucusplugg skyddar barnet från bakterier under graviditeten, men löses upp kort före arbete och leverans.       
 14.  
 15.             8      Förbered också för att fostervätska läcker ut. Men mindre än 15 procent av gravida kvinnor går genom arbetskraft. Om det gör det betyder det att fostervåren har brutit och fostervätskan dränerar ut. Vätskan är vanligtvis genomskinlig, vilket innebär att barnet är definitivt på väg.       
 16.  
 17.             9      Förstå att sammandragningar har börjat när en kvinna har låg rygg eller magkramper. Vissa kvinnor känner att dessa sammandragningar känns som kraftiga kramper. Sammandragningarna börjar oregelbundet och blir senare starkare och mer regelbundna.                 
 18.  
             
Index populär:
Klipp aluminium.

Lämna en missbrukande make.

Konvertera YouTube till MP3.

Gör naglar med tidningsutskrift.

Marinera en kalkon i saltlösning.

Drick en öl på ex.

Undvik stress under julperioden.

Trämöbler matt med shellak.

Extrahera olja från apelsinskal.

Förbered dig för en tsunami.

Gör en saltlösning.

Hantera småbarn som säger nej.

Stötta din fru efter ett missfall.

Bli av med streckmärken med kaffe.

Var en bra mamma.

Gör ägg i en korg.

Fånga havskatt.

Gör äppelsmör.

Hämta undertexter från YouTube.

Skanna en bok.

Skapa en journal.

ako woman