Home \ index
 

Läppar att kyssa.

 

Vill du lära dig hur du får vackra och mjuka läppar? Denna guide hjälper män och kvinnor att göra sina läppar mer attraktiva och inbjudande.

              

Förfarande .

    

    1      Vanliga metoder för välplejna läppar  ,

    
   
 1.   1      Peele med socker. Detta gör inte bara dina läppar smidiga, det rensar dem och lämnar en söt smak.  
    
  • Sätt lite socker i din handflata.      
  •  
  • Våt fingertopparna å andra sidan med vatten.       
  •  
  • Blanda sockret med några droppar vatten tills en pasta bildas.       
  •  
  • Applicera det på dina läppar i cirkulär rörelse för att exfoliera den. Använd ditt pekfinger och arbeta dina läppar med cirkulära rörelser.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Polska dina läppar. Applicera läppbalsam eller vaselin direkt efter avflingning och vid sänggåendet. När du går till solen, använd läppbalsam med SPF för att undvika skador från solen.  
    
  • Frekvent exponering för solen ökar risken för hudcancer på läpparna, särskilt i kombination med alkohol eller cigaretter. Om du har en öm eller svullen läpp som inte går bort, låt den gå.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Koppla av dina läppsmuskler. Du kan ha spänningar på läpparna som gör dem krampiga och smala, vilket gör att dina läppar ser mindre kissbara ut.
    
  • Ett sätt att se till att dina läppar är avslappnade är att öppna dem något, vilket skapar ett smalt mellanrum mellan dina läppar genom vilka luften kan strömma. Det kommer inte bara att slappna av dina läppar, de kommer också att se större ut eftersom de är lite separerade. Om du tittar på bilderna på modeller märker du att många av dem har öppnat sina läppar åtminstone en liten bit.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Böj dina läppar och ge dem form. Symmetri är viktigare än fulla läppar, eftersom det är grunden till attraktivitet.  
    
  • Gränsa dina läppar med läppfodret för att kompensera för eventuella oegentligheter för att få feminina läppar. Sedan måla den med en färgad läppglans. Ta bort allt hår runt dina läppar (speciellt om du har mörkt hår och rättvis hud) så att kontrasten mellan din hud och dina läppar är större och dina läppar är markerade.
  •  
  • Hos män kan skägget gömma oegentligheter. Skäggstubbe är en bra mellanklass eftersom det signalerar maskulinitet (förmågan att producera hår i ansiktet) samtidigt som det upprätthåller ett ungdomligt utseende. Se till att den väldigt skarpa stubben med långa kyssar kan orsaka irritation i din partners ansikte.       
  •  
  • Om du röker kan du få "röklinjer", fina linjer och rynkor över din läpp. Dina läppar kommer att se mindre attraktiva ut. Du kan bara förhindra dem genom att inte röka och de kan bara maskeras av smink och ansiktshår.       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Smile vinnande. Ett brett, ärligt leende är attraktivt, men det ler inte hela tiden. Du bör dra upp hörn av dina läppar när du gör ögonkontakt (oavsett om det är en konversation eller över rummet), vilket ger ett leende led, men också dina vackra läppar.        
 10.  
 11.             6      Ta lite honung och vaselin och blanda dem ihop. Gnugga denna blandning på dina läppar.                  
 12.  
             

    2      Kör en morgon och kvällsomsorgsrutin  ,

    
   
 1.             1      Skrupa på kvällen efter att du borstat tänderna försiktigt med en fuktig handduk över dina läppar. Detta släpper ut det och tar bort döda hudceller.        
 2.  
 3.             2      Borsta dina läppar med en torr tandborste. Detta kommer att exfoliera dina läppar.        
 4.  
 5.   3      Sätt lite Vaseline på. Lämna det över natten. Använd inte en läppbalsam, eftersom det sägs innehålla beroendeframkallande ämnen som berövar dina läppar av fukt och gör att du använder den ännu mer. Titta noga på dina läppar nästa gång du använder läppstift: det är nästan säkert att de ser sämre ut efteråt.     
 6.  
 7.             4      Klistra på morgonen med en fuktig handduk över dina läppar.        
 8.  
 9.             5      Applicera en läppfärg efter eget val. Använd det så försiktigt och jämnt som möjligt. Det är bra att använda en läppfodral så att färgen inte löper ut.        
 10.  
 11.             6      Applicera lite läppglans eller glans i mitten av din läpp. Överdriv inte det eftersom oljiga läppar inte är attraktiva.        
 12.  
 13.             7      Passa på båda sidor av läpparna.        
 14.  
 15.             8      Applicera lite läppglans på överläppen.        
 16.  
 17.             9      Vänta ca 20 sekunder tills du stänger munnen. Repetera denna morgon rutin så ofta som du gillar under dagen.        
 18.  
 19.             10      Drick mycket vatten. Torkade läppar är ofta resultatet av uttorkning. Om du någonsin har varit uttorkad och diagnostiserad av en läkare kan läkaren ha noterat "beniga fingrar, nedsänkta ögon och torra / sprickade läppar".        
 20.  
 21.             11      Klar.        
 22.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Saker du behöver .

      

<91112>             Läs mer... (2)      

Index populär:
Kasta ut en rumskompis.

Att vara väldigt arg.

Skapa ett bröllopsprogram.

Hitta blindtarmsinflammation under graviditeten.

Vik en t shirt.

Undvik plötsligt dödsdöd för barn.

Använd ett vattenrör.

Led ett lyckligt gift liv.

Hemma våld överlever.

Bliv lycklig genom tacksamhet.

Bake Panini.

Håll lugnet med dina syskon.

Multiplicera växter.

Ta reda på om en baby är tandvård.

Förhindra en chock genom elektrostatisk urladdning.

Beräkna springår.

Hämta ett barn.

Gör en skilsmässa så fredlig som möjligt.

Sminkögon.

Skanna en bok.

Beräkna konsumentpensionen.

ako woman