Home \ index
 

Vectorera en bild.

 

Vektor och rastergrafik är två olika typer av bilder, men ofta oskiljbara från det blotta ögat. Vektorbilder är X- och Y-axelbaserade geometriska datorgrafik som kan upp- eller nedskalas för användning med innehåll i tryck, Internet eller grafisk design. Rastergrafik eller bitmappar består av ett räckvidd av pixlar och förlorar sin skärpa när de förstoras. Du kan vektorisera en bild eller ett foto genom att dra bilden och skapa en skalbar vektorversion.

              

Förfarande .

    

    1      Vectorize online  ,

    
   
 1.            1      Välj den här metoden om du inte har mycket erfarenhet av grafisk design. Det finns flera webbplatser som vektoriserar en PNG, BMP, JPEG eller GIF-bild gratis.       
 2.  
 3.             2      Spara din PNG, BMP, JPEG eller GIF-fil till datorns skrivbord.        
 4.  
 5.             3      Navigera på populära vektoriseringssidor. Sök efter webbplatser som Vectorization.org, Vectormagic.com eller Autotracer.org, eller skriv "webpage vectorization" i en sökmotor.        
 6.  
 7.             4      Klicka på knappen "Ladda upp bild" eller använd Browse-knappen för att hitta bilden på din dator.        
 8.  
 9.             5      Välj det nya filformat du vill använda. Det mest mångsidiga alternativet är en PDF; men du kan också spara det för Adobe-program som en EPS eller AI-fil.        
 10.  
 11.             6      Vänta på att programmet ska spåra bilden. Det tar några minuter eller minuter, beroende på filens komplexitet.        
 12.  
 13.             7      Försök med de föreslagna inställningarna för att ändra färger, detaljnivå och andra delar av bilden. Det kan hända att din bild nu ser ut som en datorgenererad bild. Effekten är särskilt märkbar i bilder.  
    
  • Olika onlinevektorer har flera alternativ för att ändra utseendet på din vektorbild innan du laddar ner den. Du kanske vill prova några olika program om du inte gillar resultatet.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Klicka på "Download" knappen för att ladda ner resultatet. Spara bilden i mappen Nedladdningar eller på skrivbordet. Använd den här bilden så som du skulle använda en vektorbild.                  
 16.  
             

    2      Vektorera en bild med Adobe Photoshop  ,

    
   
 1.             1      Hitta en bild du vill vektorisera. Ta en i PNG, BMP, JPEG eller GIF-format.        
 2.  
 3.             2      Öppna Adobe Illustrator. Öppna ett nytt dokument och spara det i AI-format på din dator.        
 4.  
 5.             3      Gå till filmenyn och välj "Plats". Hitta din bild på din dator och lägg den på dokumentet.        
 6.  
 7.             4      Klicka på bilden. Klicka på Objekt-menyn och välj "Alternativ att rita". Här är några inställningar som du kanske vill ändra innan du spårar ditt objekt:  
    
  • Välj tröskelvärdet. En högre tröskel betyder att mörkare fläckar blir svarta och ljusare punkter blir vita. När du spårar ett objekt omvandlas det till en svartvitt bild.
  •  
  • Lägg till en suddighet om du vill släta ut kanterna på bilden.
  •  
  • Välj anpassning av banan. Ju lägre talet desto närmare är bilden spårad längs linjerna. Om det är för lågt kan det vara robust. Om det är för högt förlorar du detaljerna i din bild.
  •  
  • Ställ in minsta intervall. Det här låter dig ta bort delar av bilden som inte ingår i den slutliga vektorgraden.
  •  
  • Ställ in hörnens vinkel. Ju lägre talet är, desto skarpare spårar du hörnen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Klicka på "Spara förinställd". Så du kan gå tillbaka till dessa inställningar senare för att optimera dem.        
 10.  
 11.             6      Ungroup-element i bilden som har blivit grupperade och ska separeras. Högerklicka på gruppen och välj Ugruppering. Använd knivverktyget för att skära grupperade ankarpunkter från varandra.        
 12.  
 13.             7      Använd Smooth-verktyget för att minska antalet ankarpunkter i din vektorbild. Lägg till element, färger eller texturer som du normalt gör med en vektorbild.        
 14.  
 15.             8      Spara din bild igen. Du ska kunna konvertera den till en annan filtyp och använda den som en vektorbild.        
 16.  
             

    3      Vektorera en skiss med Adobe Photoshop  ,

    
   
 1.             1      Hitta en bild du vill vektorisera. Vanligtvis är det en bild du vill förstora, men den är för pixelerad, eller upplösningen är för låg att använda i sin nuvarande form. Du kan också skanna en bild eller en ritning på datorn med scannern.  
    
  • När du skannar en bild på datorn, öka kontrasten för att underlätta spårningen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ladda ner bilden till skrivbordet på din dator eller till en bildmapp.        
 4.  
 5.             3      Öppna en ny fil i Adobe Illustrator. Gå till "Arkiv" och "Plats" för att ta med ditt foto eller bild i programmet. Se till att din bild täcker större delen av din skärm så att du kan arbeta på det i detalj.        
 6.  
 7.             4      Använd paletten Lager för att lägga till ett nytt lager på din bild. Lås det första bildskiktet genom att klicka på det lilla hänglåset. Bilden stannar på ett ställe medan du arbetar på den.        
 8.  
 9.             5      Gå tillbaka till översta nivån. Klicka på Crayon-verktyget. Du kommer att måla din bild för att göra den till en skarp vektorbild.        
 10.  
 11.             6      Välj en startpunkt för att börja spåra din bild. Välj tjockleken på linjen som matchar linjen du spårar. Linjer i förgrunden bör vara tjockare, medan linjer i bakgrunden ska vara tunnare.  
    
  • Använd alltid svarta konturer och vita bakgrunder under denna process. Du kan ändra färgerna senare.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Klicka på startpunkten med markören. För en rak linje, klicka på en andra punkt i slutet av en rak linje. Skapa böjda linjer genom att klicka på en andra punkt och dra längs linjen tills den matchar kurvan på bilden.  
    
  • Använd rutorna för att justera Bezier-kurvan. De kan justeras i obestämd tid.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Tryck på "Shift" för att ta bort Bezier-identifieraren när du är redo att fortsätta din skiss eller ritning.        
 16.  
 17.             9      Fortsätt klicka och justera tills din skiss är klar. Glöm inte att du vill göra så få poäng som möjligt medan du håller dig så nära som möjligt. Detta är en färdighet som blir bättre med träningen.        
 18.  
 19.             10      Gör ett annat element från varje enskild del. Du kan gruppera dessa objekt senare. Använd färgerna när du är klar. Du kan lägga till färgen på samma eller andra nivåer.        
 20.  
 21.             11      Gå tillbaka till första nivån, lås upp och ta bort den när du är klar med ändringarna. Spara din fil som en vektorbild, till exempel AI eller EPS. Använd den här nya vektorgraden för skalning.        
 22.  
             

Vad du behöver .

                     
Index populär:
Meddela sitt engagemang.

Respektfull handel med en familj.

Marinera en kalkon i saltlösning.

Förstå de senaste veckorna av graviditeten.

Titta på den internationella rymdstationen från jorden.

Höj en Rolex.

Gjord i Helium Backup via Google Drive Så du sparar data .

Att överleva en apokalyps.

Bli smed av hans lycka.

Hjälp ditt barn att få igenom ett läkemedelsuttag.

Stimulera hårväxten med framgång.

Gå till en intervju med Kater.

Undertrycka tårar.

Testning av asbest.

Baka förmögenhetskakor.

Discipline ett envis eller envis barn.

Avbryt hyresavtalet för din lägenhet.

Berätta för dina barn att du skiljer sig.

Flytta till England.

Skapa vit rök.

Ange dina familjevärden.

ako woman