Home \ index
 

Foder korrekt under graviditeten med tvillingar.

 

Hur spännande när du upptäcker att du är gravid med tvillingar! Tyvärr kan graviditet med flera födelser också vara särskilt utmanande. Det är viktigt att du äter alla näringsämnen du och dina barn behöver. Du behöver äta en hälsosam kost under graviditeten och ge dig och dina barn viktiga vitaminer och mineraler så att de kan utvecklas hälsosamt. Många kvinnor tror felaktigt att du måste äta mycket om du är gravid med tvillingar - men det är inte så. Men det finns några viktiga saker som du som gravida måste överväga med tvillingar för att se till att du äter allt du behöver.

              

Förfarande .

    

    1      Vet hur mycket vikt du ska ta på när du är gravid med tvillingar  ,

    

Många kvinnor panik när de upptäcker att de har tvillingar i sina hjärtan. De tror att de måste öka dubbelt så mycket - men det är inte nödvändigt. Det kan till och med vara farligt om du får för mycket vikt under graviditeten. Det är viktigt att du inser hur mycket du ska vinna.

 
   
 1.            1      Var medveten om att du måste få lite mer vikt än en normalviktig eller överviktig kvinna om du var lite underviktig innan du blev gravid.        
 2.  
 3.             2      Var medveten om att du måste dubbla extra kalorier som ett ofödigt barn behöver om du är gravid med tvillingar. En mamma som förväntar sig ett enda barn borde konsumera cirka 300 extra kalorier. Om du är gravid med tvillingar, bör du ta in 600 extra kalorier per dag. Detta är särskilt viktigt under de senaste sex månaderna av graviditeten.       
 4.  
 5.             3      Det är ingen trivial uppgift att få så mycket vikt som rekommenderas under en tvillinggraviditet. När du har tvillingar under ditt hjärta, känner du ibland att du inte har tillräckligt med utrymme i magen för att få större vikt - särskilt under de senaste månaderna när barnen trycker mot magen. Men var medveten om att du måste fortsätta att äta tillräckligt för att få tillräckligt med vikt.                 
 6.  
            

    2      Ät vissa livsmedel för att se till att du blir frisk  ,

    

Det finns vissa livsmedel som du kan använda för att se till att du blir tillräckligt under graviditeten. Det är dock väldigt viktigt att du äter på ett hälsosamt sätt.

 
   
 1.             1      Se till att maten du äter är hälsosam och innehåller alla näringsämnen du behöver för att vara frisk. Nötter är mycket effektiva eftersom de innehåller många hälsosamma kalorier och näringsämnen. Även yoghurt fungerar bra under graviditeten. Nötter och yoghurt är också mycket praktiska eftersom du kan äta dem på språng. Det är viktigt att du alltid har ett hälsosamt, näringsrikt mellanmål till hands, så att du kan välja ett hälsosamt alternativ till en svältattack istället för att köpa lite ohälsosam skräpmat på automaten.       
 2.  
 3.             2      Ät små portioner oftare. Om du bara har haft tre stora, välbalanserade måltider, bör du börja lägga till några hälsosamma mellanmål varje dag. Det är viktigt att du tar flera mindre mellanmål och måltider. Så du undviker att känna att du ska brista, bli inte uppblåst och inte känna dig obekväma.       
 4.  
 5.             3      Drick mycket! Få några extra kalorier och vitaminer med friska smoothies eller milkshakes. Du kan enkelt göra dessa hemma och ingredienserna är inte så dyra heller. En drink rik på kalcium, protein och hälsosamma antioxidanter kommer att fylla dig, och du kommer också att se till att du får de vitaminer du behöver. Det finns många läckra recept för smoothies och milkshakes och de är läckra och ändå friska!       
 6.  
 7.             4      Var medveten om att du behöver en extra dos av vitaminer och mineraler för dubbla graviditeter. Kvinnor som är gravida med tvillingar behöver mycket kalcium, järn och fiber. 
    
  • Kalcium är oumbärligt om du förväntar dig tvillingar. Du måste ta cirka 1200 mg per dag. Du kan uppnå detta genom att dricka mer mjölk och äta mer mejeriprodukter.
  •  
  • Ökad järnintag är särskilt viktigt om du är gravid med tvillingar. Järn finns i de flesta kött och grönsaker. Det är viktigt att du uppmärksammar ditt järnintag och äter många livsmedel med järn. Järnkoncentrationen i din kropp kan snabbt falla när du är gravid - speciellt om du förväntar dig flera födelser!
  •  
  • Se till att du äter tillräckligt med fiber. Din läkare kan även rekommendera kosttillskott för att se till att du får tillräckligt med fibrer. Kvinnor som är gravida med tvillingar behöver extra fiber eftersom det här är det enda sättet att se till att alla hormoner inte påverkar tarmfunktionen. Se till att du äter mycket hela korn och äter tillräckligt med fiber varje dag.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Drick mycket vatten. Du kan inte säga det ofta nog för en kvinna som är gravid med tvillingar! Under en graviditet dehydreras du snabbt - speciellt under en tvillinggraviditet! Dehydrering kan leda till för tidigt arbete och för tidig födsel. Se till att du alltid har en flaska vatten för att undvika dessa problem.       
 10.  
            

Tips .

      

<91112>               

Index populär:
Reparera en iPod skärm som hängde upp.

Använd promescent.

Lös familjeproblem.

Förvara maten ordentligt.

Spåra en person.

Flytta till England.

Få visum för Kanada.

Hitta en graviditet utan ett test.

Förbättra smaken av billig vodka.

Spårar ett paket (spårning).

Bestäm om din partner är otrogen mot dig.

Hantera en missplacering av placentan.

Håll din fru lycklig.

Skanna en bok.

Disciplin ett ettårigt barn.

Respektfull handel med en familj.

Gå och fiska.

Publicera en bok själv.

Bor med makans död.

Utbilda barn så att de kan förändra samhället.

Imponera din fru.

ako woman