Home \ index
 

Uppnå mål.

 

Alla har drömmar. Oavsett om de är stora eller små, har de en enorm betydelse i våra liv. Men Zauderer får inte vinna i oss. Den här lilla motorn som kan har något att göra med "Jag tror jag kan" mentalitet. Med bara en liten planering är uppnå ett mål en ganska enkel uppgift.

              

Förfarande .

    

    1      Ange destinationer  ,

    
   
 1.            1      Börja arbeta mot dina mål idag. Fråga dig själv: "Vad kan jag göra idag för att ta ett steg, om än litet, som hjälper mig att uppnå mina mål?" Fokusera på det och tro på dig själv, även om andra inte gör det.       
 2.  
 3.             2      Ange ett realistiskt men utmanande mål. Ta en stor dröm som "Jag vill bli känd" och dela den i mindre, enklare att genomföra steg som "Jag vill spela i science fiction", "Jag vill gå till tre auditions denna vecka" flytta till en annan stad "och" jag vill spara 5000 euro så att jag kan flytta ". Gör målet tillräckligt högt så att det är en utmaning för dig, men inte så stor att det hindrar dig från att ta det första steget.        
 4.  
 5.             3      Definiera och beskriv ditt mål. Skriv ner när du vill nå den. Skriv ner orsakerna till att du vill uppnå det. Skriv ner hur du skulle känna om du hade uppnått det och skriv ner exakt vilka mål du redan har uppnått. Tänk noga på vad som krävs för att uppnå ditt mål. Var realistisk vid uppskattning av den tid som kommer att behövas. Många människor ger inte tillräckligt med tid och sedan ger upp för snabbt.        
 6.  
 7.             4      Gör en lista över dina personliga styrkor relaterade till ditt mål. Till exempel, om ditt mål är att äta en hälsosammare diet, kan du hitta styrkor som ditt engagemang för en hälsosammare diet eller en bra tid att laga mat och prova nya recept eller vara en utmärkt kock. Listan över personliga styrkor som du kan skriva ner är oändligt lång.        
 8.  
 9.             5      Skapa ett schema. Rita en horisontell tidslinje med en punkt i slutet. Den vänstra änden representerar nuvarande och den högra änden markerar en punkt i framtiden. Ange vad som ska hända från och med idag.        
 10.  
 11.             6      Tänk framåt. Skriv varje steg på ett pappersark när du delar ditt mål i delmål. Och var noga med att tänka igenom sakerna bra. En av de värsta situationer som kan hända är att du nästan har nått ditt mål, men du vet inte vad du ska göra nästa. Ange själv deadlines för varje steg. Annars kommer du att skjuta upp allt och aldrig inser din dröm.                  
 12.  
             

    2      Början  ,

    
   
 1.             1      Visualisera. Stäng dina ögon och föreställ dig hur du når din destination. Var är du Hur kom du dit? Hur mår du Gör det ofta. Låt inte bruset och de saker som händer där ute påverka dig. Fokusera din uppmärksamhet helt på vad du vill uppnå. Kom ihåg målet och du kommer att behärska olägenheterna och svårigheterna. Ett bra sätt att visualisera är att självhypnos.        
 2.  
 3.             2      Brainstorm idéer. Finns det olika sätt att nå målet? Skriv ner allt du tänker på om tre minuter, oavsett hur dumt eller omöjligt det verkar. Du kan till exempel delta i en dramaskola eller utföra i en reality show som kan fungera som ett springbräda för dig.        
 4.  
 5.             3      Be om råd. Ingen kan berätta exakt vad du ska göra för att uppnå dina mål, men en av de bästa källorna till rådgivning är de personer som har gjort vad du vill uppnå. Lär av andras erfarenheter utan att imitera dem.        
 6.  
 7.             4      Få hjälp. Få information, färdigheter och kunskaper som du behöver från andra människor och ljud- och videoprogram. Snabba upp din inlärningsprocess genom att imitera vilka andra framgångsrika människor som har gjort. Detta sparar tid och resultat snabbare. Självhypnos ljudprogram är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå resultat snabbt och permanent.        
 8.  
 9.             5      Tänk positivt. Tror alltid att du kommer att uppnå ditt mål. När du slutar tro på det, har du redan förlorat.        
 10.  
             

    3      Advance  ,

    
   
 1.             1      Dussintals tidigare prestationer som är relevanta för ditt mål. Även om du hittar dina prestationer väldigt låga skriver du dem ändå. Det kan vara lite litet, som att gå med i en hälsosam ätaadresslista eller sluta arbeta sent, men gör fortfarande en god och näringsrik måltid för hela familjen på under 30 minuter. När du tittar på din lista kommer du bli förvånad över hur snabbt alla dessa små linjer kommer att lägga upp och hur mycket du kan göra.        
 2.  
 3.             2      Dra nytta av kraften i små prestationer. Kom ihåg de små prestationer du har gjort i ditt liv. Låt dem ge dig en känsla och motivation för en erövrare. Låt dig vara motiverad för att ställa högre och tidigare oöverstigliga mål och hitta modet att nå dem. Detta kommer att hjälpa dig med många slag som du måste erövra i ditt liv.        
 4.  
 5.             3      Lär dig av misstag. Det ska finnas ett ämne i skolan som lär barn att "lära" sina misstag istället för att undvika dem . Du kommer förmodligen också göra några misstag medan du strävar efter ditt mål. Titta inte på henne så illa och bli inte arg. De är viktiga eftersom de korrigerar dig och leder till framgång. ,        
 6.  
 7.             4      Skapa riktmärken och milstolpar. En riktlinje är något som kan hjälpa dig att mäta dina framsteg och se om du fortfarande är på kurs. Till exempel kan du skriva "det första steget för att uppnå mitt mål är gjort när jag är i tidningens skvaller kolumn!" Eller "Jag vet att jag har uppnått målet att vara känd när jag är gäst på Oprah kommer att bli inbjuden. "        
 8.  
 9.             5      Stoppa din inre röst. Det påverkar dig fysiskt, emotionellt och mentalt. Binder ditt inre försvarssystem dig till ditt förflutna, begränsar du ditt förtroende och din uppfattning? Ta roret och fråga din inre kritik. Kontrollera varje ursäkt du kan göra om ditt mål. Till exempel, "Jag är sen från jobbet och kommer inte ha tid att laga mat". Du måste vara medveten om att det är upp till dig att göra tiden när du är väldigt passionerad för att driva ditt mål.        
 10.  
 11.             6      Var passionerad över det. Att följa ett mål utan passion är som en eld som går tom för bränsle. Var entusiastisk; det betyder att du måste älska vad du gör. Kontrollera metodiskt ditt beteende mot de passionerade drömmar som du hade som barn. Lämna alltid barnet i dig på samma plats bredvid ditt nuvarande själv. Detta ger kraft till attraktionens lag som omvandlar barnets drömmar till en kreativ styrka hos vuxen.        
 12.  
 13.             7      Tänk på, granska och justera dina mål, om det behövs. Lägg ett blad med alla dina mål skrivna ned till en plats där du kommer ihåg att läsa den dagligen. De kommer att förändras över tid och du måste anpassa dem som ditt liv förändras också. Håll alltid den uppdaterad.        
 14.  
 15.             8      Gör beredskapsplaner. Glöm aldrig att problem kan komma och vara beredd på dig. Att tänka positivt är viktigt, men att vara beredd är bättre än att vara chockad eller upprörd när man står inför hinder.        
 16.  
 17.             9      Tänk på nya möjligheter och möjligheter när de kommer över dig. Ibland tar oavsiktligt saker dig precis där du vill gå.        
 18.  
 19.             10      Håll dig på bollen. Nu när allting har pågått bör du inte sluta! Vissa steg kan tyckas mindre spännande än andra, men ändå se till att du håller fast vid din plan till slutet. Undvik distraheringar och håll fokus. Låt inte dig själv distraheras av andra energikrävande ansträngningar.        
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Index populär:
Utbilda ett barn utan våld.

Öka din känslomässiga intelligens.

Gör liniment.

Bygg en billig hydroponisk kultur.

Förstå de senaste veckorna av graviditeten.

Hur man levar Chris Angel.

Gör ögonen större.

Få din fru att älska dig igen.

Köp ingenting.

Veta när du inte ska volontär för frivilligt arbete.

Håll lugnet med dina syskon.

Hämta en medicinsk remiss för ditt barn.

Beräkna springår.

Ta reda på om någon är i fängelse.

Hitta klockan utan klocka.

Häng en bildkedja på en vägg.

Förenkla brutna rationella uttryck.

Lös familjeproblem.

Mobilspion mSpy installera på din telefon.

Gör en växtbaserad tinktur.

Tjäna pengar med din smartphone.

ako woman