Home \ index
 

Att återkomma i livet.

 

Ibland verkar allt bara bryta, men du kan komma ur den röra som regerar i ditt liv. Ha tro på att du kan göra det, precis som... <91112>                  

Förfarande .

    
   
 1.            1      Titta på vad som har gått fel i ditt liv. Skriv ner den så att du har den framför dig i svartvitt. Var ärlig med dig själv om vad som hände. Vissa tycker att det är svårare att möta en situation som inte har något inflytande, i motsats till något som orsakas av tvekan eller dåliga beslut. Andra tycker att det är svårare att acceptera att de bidrog till eller orsakade katastrofen. En comeback börjar med att behöva en.       
 2.  
 3.             2      Ta reda på vad du kan lära av vad som gick fel. Även om det bara var otur, finns det sätt att fånga förlusten - om du går igenom situationen igen. Om du misslyckades med en universitetsexamen, vad var problemet? Fick du distraherad eller lärde du dig inte? Lärde du dig för mycket och i testet visste du ingenting längre från nervositet? Har det haft några större distraheringar i ditt liv, som en paus från ett långt förhållande?  
    
  • Ett extremt sätt är att ompröva ditt mål. Är träning viktig för ett jobb där du är lyckligare? Skulle du vara bättre med kortare, mer specifik träning i en lärar- eller handelsskola? Om du är en fysiskt aktiv person och kan vara nöjd, om du gör något med synliga resultat, kan skolarbete eller kontorsarbete inte vara så bra för dig som byggbranschen, elektrikeren, värmepumpen, bilmekaniker eller skogsbrukare.
  •  
  • Ändra ditt perspektiv: din comeback behöver inte gå i samma riktning som det misslyckade försöket. Livet betyder rättegång och antingen framgång eller fel (inget misslyckande som sådant). Det betyder att misslyckade försök bara är det - det här försöket har misslyckats, till exempel det som studerade lag / medicin var inte för dig. Om du har studerat lag eftersom du gillar politik, aktivism, kampanjrådgivning eller lobbying kan vara ett bättre sätt att nå dina långsiktiga mål.
  •  
  • Fråga dig själv dessa frågor utan att utvärdera svaren. Du letar inte efter ursäkter och inte skyller på andra, ge upp det redan i början. Det är det sista av alla alternativ - att det var någons annat fel. Om det visar sig så måste du prioritera ditt förhållande igen. Har en vän, partner, förälder avbrutit dig hela tiden i dina försök att lära dig genom att uppmärksamma? Hur kan du lära dig att ställa in dina gränser så att detta inte händer igen vid nästa tentor?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fråga dig själv vad du kan ändra. Vilka förändringar kan du göra i ditt liv för att förhindra att det händer igen? Om det var en naturkatastrof, kan du köpa nödutrustning och hålla den till hands så att du kommer att vara redo när det händer igen. Om det var uppsägning eller separation, ta reda på vad du kan göra för att förhindra att det händer igen i ditt nästa jobb eller förhållande.        
 6.  
 7.             4      Ange dina prioriteringar och bestämma mål. Om du vet vad som gick fel och varför är det dags att göra din comeback. Kartan är inte terrängen. Dina planer kan ändras över tiden, du kan möta motstånd och möta oväntade möjligheter, oavsett vilken riktning du tar. Om du vet vad du vill, och mer eller mindre förstår hur du får det, är det lättare att ställa in kortsiktiga mål för att komma dit du vill gå.        
 8.  
 9.             5      Diskutera dessa saker med en vän eller familjemedlem, helst någon som inte var en del av denna situation. Det är bäst någon som redan har haft liknande erfarenheter. Prata med äldre elever som har övervunnit samma hinder som du och lyssnar på deras strategier. När det gäller separation, ta reda på vad andra tycker om hur du uppförde sig och hur din partner uppförde sig - det kan ge några överraskningar. Dina vänner kanske har redan sett dina problem innan de hände.  
    
  • Att vara självkritisk är inte densamma som att skylla sig. Kritik är användbar - när det gäller att titta på varför du gör vad du gör och ser om andra saker kan fungera. Att skylla sig är bara värdelös tortyr. Du har redan ont och det kommer inte att motivera dig att försöka något annat. Att skylla sig eller andra leder till en ond cirkel där allt kan hända igen. Om det händer mer än en gång, överväg det här alternativet exakt
  •  
         
 10.  
 11.             6      fatta beslut Dessa bör naturligtvis härröra från tidigare steg. Ta tid för dessa beslut i ditt liv, kanske genom att spendera några kvällar i veckan på dina böcker. Ibland arbetar enkla beslut och viljestyrka. Ibland måste du omorganisera ditt liv så att det blir lättare att hålla fast vid dina beslut. Om du stänger av chattfunktionen på datorn medan du lär dig kommer du inte att frestas till långa samtal tills du är klar att lära dig.  
    
  • Ett av de bästa sätten att behålla viljestyrka är att göra små belöningar för även den minsta prestationen. Varje gång du lär dig skriver du ner det här i ett bord. Inspelning framgång i små steg och frekvent självbelöning är ett av de mest effektiva sätten att uppnå någonting. Tänk på hur ett spel byggs - hur ofta får du poäng för prestationer och speltid? Genom att strukturera dina belöningar som i ett spel kan du väsentligt ändra dina vanor!
  •  
  • Du har en orsak till var och en av dina dåliga vanor. Att förstå vilka behov och önskemål som dina dåliga vanor kan åstadkomma kan vara nyckeln till att göra dem till goda vanor. Ditt favoritvideospel kan vara emotionellt givande eftersom det ger mer belöningar, poäng och fördelar än att lära. En poäng bord och lärande belöningar gör det lite lättare att inte ständigt tänka på spelet. Om du äter för mycket för att trösta dig och bli tjock, tänk på andra saker som kommer att trösta dig. Varje dålig vana uppfyller verkliga behov, så du måste hitta sätt att möta dessa behov utan att skada dig själv eller andra, och på ett sätt som hjälper dig att uppnå dina mål snarare än att hålla dem.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Hitta personer som hjälper dig. Föräldrar och goda vänner är vanligtvis bra. Kom ihåg att inte vända dig till någon som har satt dig i den här situationen. Dedicate till människor som håller dig tillbaka, mindre tid och uppmärksamhet. Att irritera dem är att ägna tid och uppmärksamhet åt dem. Det är bättre att använda denna energi för "Jag kan göra det, jag ska visa det för dig".        
 14.  
 15.             8      Använd ditt huvud och tror inte på någon som tycker att du inte kan återkomma. Du kan. Du är den enda som kan göra en comeback. Ju mer ärlig du är för dig själv desto lättare är det att välja rätt riktning. Den bästa vägen är den som ger dig glädje på resan, där passion inspirerar dig och det är så roligt att du inte ens inser att du arbetar mot ett mål.                  
 16.  
            

Tips .

             
Index populär:
Ställa in ett barnhem.

Gör spöken ur jordnötssmörkola.

Testning av asbest.

Samla vykort.

Ta hand om din hussten.

Ge födelse till en bebis.

Hitta saknade objekt.

10 tips för optimalt lärarstöd för barn.

Kör svart magi.

Förstå skillnaderna när man köper barnmat.

Berätta för dina föräldrar att du är gravid.

Organisera dina personliga dokument.

Njut av varje dag.

Analysera en dikt.

Skapa en journal.

Upprepa din makas förtroende efter en affär.

Hantera defiancefasen.

Sätt på en bebis.

Beräkna avståndet till horisonten.

Gör ett äktenskapsförslag något väldigt speciellt.

ako woman