Home \ index
 

Hur man övertygar dina föräldrar om att göra ett A1-körkort. ,

 

Slutligen är du 16 och vill göra ditt A1 körkort. Tyvärr är dina föräldrar emot det. Här visar vi dig hur du kan övertyga dem om din plan.

                 

Förfarande .

    
   
 1.   1      Visa det är viktigt för dig . Dina föräldrar tror att det bara är en mayfly. Försök att klargöra att det verkligen är viktigt för dig. Till exempel kan du starta ett sommarjobb så du vet att du är redo att arbeta för det.        
 2.  
 3.   2      Föräldrars rädsla förbi . Berätta för dina föräldrar att när du fyller 18 får du senare en motorcykellicens och det är en stor skillnad om du har 2 års erfarenhet på en 15hk-motor och startar inte direkt med 48hp.        
 4.  
 5.   3      De övertalar dig att lägga till lite pengar om du måste betala A1 själv . Åtminstone för skyddskläderna lägger de till något. Berätta för dem att du bara kan gå utan dem eftersom du inte har råd med dem och de kommer att betala 99% av läder eller textil kostym.        
 6.  
 7.   4      Pengeproblem . Köp inte en ny maskin, det här är slöseri med pengar. Begagnade maskiner är lika bra och vanligtvis 50% billigare.        
 8.  
 9.   5      Ta mer ansvar . Det kan väl vara att dina föräldrar finner att du inte är trovärdig att fördriva dig så mycket pengar eller att åka dig ensam på en motorcykel. Försök att hjälpa till i hushållet och vara vänlig.        
 10.  
 11.   6      Var inte för påträngande . Försök inte prata om ämnet varje dag, det kan förvärra dina föräldrars humör och irritera dem. Således kommer dina chanser att få ditt föräldrars godkännande att falla.        
 12.  
 13.   7      Bra argument skulle vara:                  
 14.  
 
   
 • Om du bor långt ifrån skolan, kan du till exempel gå med motorcykel.
 •  
 • Du är mer mobil och inte beroende av dina föräldrar
 •  
 • (Detta fungerar bara om du är mycket hemma i allmänhet och sitter på datorn) Du är oftare utanför
 •  
 • De hade också en dröm och ville få det uppfyllt
 •  
 • Du har ingen provperiod om du startar ditt körkort och behöver inte betala 600 € och ett träningsseminarium.
 •  
 
   
 1.   1      Ta ett lån på . (Detta fungerar inte för alla.) Fråga dina föräldrar om det är möjligt att ta ut ett lån och betala tillbaka det under ditt liv. Betala också intresse för att göra det mer lukrativt för dina föräldrar.        
 2.  
 3.   2      Den idealiska tiden . Försök att prata med dina föräldrar om det är bra väder och du har bara ätit bra, eftersom de förmodligen kommer att vara i gott humör vid den tiden och säga ja. Försök inte prata med dem när de är stressade eller uppenbarligen i dåligt humör ,        
 4.  
 5.   3      Försök att få en signatur . (Detta fungerar bara om du bara är 13 eller 14) Fråga bara om du kan starta ditt A1 körkort med 15 1/2 och få en signatur. Du kommer troligen att tro att det här är bara Mayfly och du menar det inte på allvar.        
 6.  
 7.   4      Bli inte oförskämd . Det kan vara frustrerande om dina föräldrar inte vill ha dig, men bli inte oförskämda och förolämpa dem frustrerande. Detta sänker bara dina chanser som det visar omöjlighet.        
 8.  
        
Index populär:
Respektfull handel med en familj.

Hantera känslomässigt missbrukande föräldrar.

Skilsmässa Online med endast en advokat.

Eliminera statisk elektricitet.

Var en bra mamma.

Gör en vas från en plastflaska.

Metoder för att höja din baby att mata.

Analysera en dikt.

Lär dig barns tandvård.

Ta ett barn på cykelturer.

Snabb amning.

Lång graviditet med en inkompetent livmoderhals.

Bestäm en tjejs kön vid uppfattningen.

Sminkögon.

Äta ost.

Börja det nya året på nytt.

Lindra flatulens vid graviditet.

Emotionellt förbereder sig för graviditet.

Gör upp ett Warrior Cat namn.

Förbered en grillad ost Sanwich i en George Foreman Grill.

Berätta för ett stort misstag med din mamma.

ako woman