Home \ index
 

Låt barn ha en bonde.

 

Att göra en burp hjälper ett barn att bli av med luften som har byggt upp i magen. Det har oftast den mest omedelbara effekten direkt efter utfodring eller mellan utfodring, när barnet har svalnat mjölk medan man dricker mjölk eller äter. Att ha din bebis begravd hjälper honom att få den luften, vilket förbättrar matning och övergripande välbefinnande. Det är ganska lätt att hjälpa din baby att burpa, om du vet hur man gör det.

              

Förfarande .

    

    1      Gör en häll över axeln  ,

    
   
 1.            1      Sätt barnet på axeln. Se till att ditt barns huvud och nacke är i en stabil position. Du kan bli mer framgångsrik om du håller din bebis upp så att hans bröst och mage är mot din axel.  
    
  • Du kanske vill sätta en burphandduk över axeln, speciellt om ditt barn är mindre än ett år gammalt. Den nedre delen av matstrupen (genom vilken maten går in i magen) är inte fullt utvecklad vid den åldern och kan därför skicka några av innehållet i magen på en kort väg när din baby stöter. Detta spekar ibland spädbarn, vilket är helt normalt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Knacka mellan hans axelblad. Gör så mycket försiktigt. Du borde bara trycka ur din handled. Men rör inte hela armen för att hjälpa din baby att burpa.  
    
  • Om du inte vill knacka på ditt barn kan du gnugga ryggen i en cirkelrörelse. Även om det inte är så effektivt, når det ofta sin destination.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Känn igen när din baby har slagit och slutat slå. Det kan låta som en normal böjning, och när det gör vet du att det är dags att sluta. Men det kan också låta som en nysa, grunt eller en kort "ahm".        
 6.  
 7.             4      När din baby öppnar, håll den framför din kropp så att den kan se ditt leende ansikte. Visa honom att allt är okej, och ge honom en peck.                  
 8.  
             

    2      Gör en skrapa när du sitter  ,

    
   
 1.             1      Håll ditt barn i sittande läge på låren. Glöm inte att stödja ditt barns huvud och nacke. Om du väljer den här positionen, lägg en burphandduk över dina lår och ditt barns armar för att fånga spyt.  
    
  • Stötta ditt barns ryggbur med din handflata och nacke och huvud med fingrarna. Så du kan se till att din bebis är i ett säkert läge och den övre halvan av kroppen stöds hela tiden.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Knock, gnugga eller försiktigt rocka ditt barn tills det stöter på. Det finns flera sätt att försöka få din bebis ut, men det kan ta några minuter innan det här händer. Dessa metoder innefattar följande:  
    
  • Knocking: Tryck mycket försiktigt från handleden, inte med armens fulla hållfasthet.
  •  
  • Rub: Grater i en cirkelrörelse.
  •  
  • Vagga: Stänk försiktigt ditt barn med benen, se till att huvudet och nacken är välskötta.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Mata din baby efter att ha gjort en burgee. Din baby kanske har svårt att öppna bara en gång, men det kan också hända flera gånger under matningen. Det beror alltid på varje barns konstitution.        
 6.  
             

    3      Ligger på en burrow  ,

    
   
 1.             1      Lägg ditt barns mage över låret så att ditt barns nacke och huvud är högre än hans kropp. Glöm inte att lägga handen på bröstet för att stödja hans huvud och nacke, så det blir säkert.        
 2.  
 3.             2      Knock eller gnugga ditt barn tills en bonde kommer ut. Som tidigare nämnts kan det ta flera minuter eller till och med hända omedelbart. Det beror alltid på barnet. Inte varje utfodring kräver en burgee, men om ditt barn blir kvävande eller obehagligt, kan det behövas en burrow för att mata den.        
 4.  
 5.             3      Mata din baby efter att ha gjort en burgee. Din baby kanske har svårt att öppna bara en gång, men det kan också hända flera gånger under matningen. Det beror alltid på varje barns konstitution.        
 6.  
             

    4      Att göra bonden lättare  ,

    
   
 1.             1      Försök att brösta barnet istället för flaskan. Amning är ett enkelt sätt att undvika att din baby måste brista, eftersom mjölkflödet är mycket mer begränsat. När man fyller med flaska tvingas barnen ofta att andas in med mjölken.        
 2.  
 3.             2      Mata din baby i en (mer eller mindre) upprätt position. Håll din baby i 45 ° vinkel när du ger honom bröstet eller flaskan. Detta minskar sannolikheten för att ditt barn kommer att behöva belch eftersom det kan svälja lättare i denna position.        
 4.  
 5.             3      Försök att mata barnet oftare, men mata honom mindre portioner. Långfodring av större mängder ökar sannolikheten för att barnet svaler luften. Därför bör du försöka foder ditt barn oftare, men ge honom mindre portioner.        
 6.  
 7.             4      Titta på din bebis för att se om den behöver ringa. Titta på ditt barn mellan att suga och försöka lista ut hur bekväm det är. Om din barns annars söta mun störs kan det innebära att det måste göra en burgee. Men om din bebis ansiktsfunktioner slappnar av och är nöjda igen, har behovet av att regurgitate antagligen sänkts.        
 8.  
 9.             5      Du borde veta att inte alla foder kräver en burgee. Vissa barn måste knacka upp oftare än andra, och det kan ändå finnas tillfällen då din annorlunda bebis inte behöver begravas. Med tiden blir ditt barn bättre och bättre på att reglera det, och behovet av att trycka öppet kommer långsamt att försvinna.        
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Index populär:
Gör dina ögonfransar tjockare med tightlining.

Ta ett fotografi av en gravsten.

Spara extra när du beställer online.

Sy ett knapphål.

Låt ett sjukt barn göra en bonde.

Visa din make att du verkligen älskar honom.

Att ha en make av barn måste vara tillsammans.

Hitta en man att gifta sig med.

Lär hans älskling att gå.

Ta hand om din hussten.

Svåra tonåringar hanterar.

Accelerera en födelse.

Låt åren komma fram.

Försegla ett kuvert.

För att få ett tvåårigt barn att sova.

Känna igen graviditet under oregelbunden tid.

Lär dina föräldrar att du är en tonåring.

Förbered shawarma.

Gör ett äktenskapsförslag något väldigt speciellt.

Förhindra skilsmässa.

Undvik stress under julperioden.

ako woman