Home \ index
 

Gör ögonfransarna tjockare med tightlining.

 

Tightlining, även kallad en osynlig eyeliner, är en teknik där du ritar en linje längs den övre vattenlinjen för att subtly definiera dina ögonfransar och förtjocka deras utseende. Även om denna teknik är komplicerad eftersom du målar i den övre vattenlinjen är det faktiskt ganska enkelt och ger en liten men märkbar förbättring.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förbered dina ögon för att strama  ,

    
   
 1.            1      Tvätta händerna. När du berör ditt ansikte (särskilt runt ögonen) måste du tvätta händerna. Händerna överför smuts och oljor till huden och dina ögon är särskilt benägna att infektera och irritera.        
 2.  
 3.             2      Välj eyeliner. Eftersom tightlining sätter eyeliner nära ögonlocket, var noga med att välja ett vattentätt eyeliner. Det enklaste sättet att göra det är med en kohlpenna, men du kan också använda kräm- eller gelglasögon. Eyeliner kan vara vilken som helst färg, men för ett "naturligt" utseende, använd en som matchar färgen på dina ögonfransar (brun, ljusbrun eller svart). 
    
  • Använd inte flytande eyeliner för tightlining. Den flytande eyeliner kommer inte att torka snabbt och kan faktiskt strömma till ögonen, vilket orsakar smärta och irritation.
  •  
  • Om du väljer en kohlpenna bör du överväga att välja ett roterbart plastglasögon istället för en träkohlpenna. Träkanterna kan irritera dina ögon.
  •  
  • Om du väljer en gel- eller kräm eyeliner som inte är i form av en penna, applicera den med en rak eller vinklad pensel. Det kommer att hjälpa till att applicera eyeliner exakt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tipsa på din penna. Vattenlinjen är mer utsatt för infektion än resten av ögonlocket. För att ta bort bakterier som kan ackumuleras på sminkverktyg, ska du spraya din kohlpenna varje gång innan du klämmer fast. En skärpad penna är också lättare att använda för denna exakta uppgift. 
    
  • Lån inte någon annans eyeliner.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Håll ditt övre ögonlock. Höj din haka för att luta huvudet lite tillbaka och titta upp. När dina ögonbryn borstar pannan, använd en öronstav eller slutet på en torr sminkborste för att trycka upp dina ögonfransar och hålla dem i pannabenet. Nu kan du titta ner medan din övre vattenlinje är öppen 
    
  • Om du har problem med att utsätta din vattenlinje, öka långsamt dragen på dina ögonfransar tills ögonlocket är stramt.
  •  
  • Du kan istället använda ditt finger, men det ökade trycket kan orsaka rynkor och till och med komplicera applikationen.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Applicera eyeliner  ,

    
   
 1.             1      Rita en linje längs din övre vattenlinje. Börja med att placera eyeliner vinkelrätt mot vattenlinjens yttre hörn. Vattenlinjerna är de våta kanterna på basen av dina ögonfransar som berörs när du blinkar. Dra din övre vattenlinje fram och tillbaka med eyeliner. Gör det två eller tre gånger, beroende på hur mörk du vill att färgen ska vara. Upprepa på andra ögat. 
    
  • Dra inte linjen med eyeliner till ögonets inre hörn. Detta kommer att göra utseendet ser onaturligt ut. Sluta när du kommer till det område där lacrimal körtel börjar eller där dina ögonfransar börjar tunna ut.  
  •  
  • Om du tänker göra bara tätt på det övre ögonlocket (vilket gör dina ögon ser större ut), var noga med att inte blinka när du applicerar den. Om du blinkar innan eyelineret torkar, överför du en liten eyeliner till det nedre ögonlocket och effekten går förlorad. Använda ögondroppar innan du börjar kan hjälpa till.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fyll i ögonfransintersticesna. Du kan använda samma eyeliner eller en ögonskugga av samma färg. Om du använder eyeliners, torka försiktigt och ta försiktigt mellanrummen mellan ögonfransarna. Om du använder ögonskugga, tryck på den på linjen.  
    
  • När du använder ögonskugga för att fylla ögonfransintersticesna, var noga med att använda en sned borste. Det hjälper till att applicera pigmenten exakt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fokusera på de nedre ögonfransarna (tillval). Om du vill ha lite mer pep i ditt utseende, bär eyeliner försiktigt på botten av de nedre ögonfransarna. De flesta lägger det direkt under bottenvattnet, inte direkt i den. Var medveten om att mörk eyeliner på nedre ögonlocket kan göra dina ögon mindre. 
    
  • Försök att inte göra denna linje för tjock eller för mörk, eftersom det kommer att distrahera från det naturliga sminket. Gör det i båda ögonen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Böj dina ögonfransar (valfritt). Om du vill kan du använda ögonfransar för att böja dina ögonfransar. Öppna tången, placera dina ögonfransar i det öppna området och försiktigt stäng tången. Se till att tångens gummiband ligger rätt vid foten av dina ögonfransar. Tryck tangen försiktigt med en pulserande rörelse. Flexera båda ögonfransarna på detta sätt. 
    
  • För extra flexion, vrid ögonfranskransen horisontellt efter att du har tryckt den vertikalt (efter ögonbollens krökning) och kläms några gånger.  
  •  
  • Böj alltid dina ögonfransar med lätt tryck. Om du känner smärta eller obehag, sätt på ögonfranskrullaren annorlunda och försök igen.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (11)      
Index populär:
Installera GTA V på Xbox 360.

Förbered dig för att fasta.

Lär goda sätt till ditt barn.

Gör ett halsband av hampband.

Öronrengöring hos barn.

Använd den numeriska knappsatsen.

Förvara pumpad bröstmjölk.

Kontrollmeditation och chakra.

Gör ett möte på anställningskontoret.

Reagera på en blöderklädd tonåring.

Gör fetaost.

Matlagningsgnocchi.

Klä som James Bond.

Displaydrivrutinen nvlddmkm slutar svara och har återställts Fasta fel .

Använd riflescope på ett gevär korrekt.

Underhåll och rengör en havskatt.

Lär goda sätt till ditt barn.

Uppmuntra ditt barn att leka med andra barn.

Föräldrar bevisar barnförlängning.

Undvik hemorrojder under graviditeten.

Skapa en tornado i en flaska.

ako woman