Home \ index
 

Få ett tvåårigt barn att sova.

 

Tidigare kunde du bara lura ditt barn för att sova. Nu har din baby vuxit till ett oroligt litet barn med en stark vilja som helt enkelt hatar att gå och lägga sig. Förtvivlan inte: några enkla steg kan verkligen hjälpa till att göra sänggåendet till en trevligare tid på dagen.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Gör ett bra schema. Tillåt tillräckligt med tid mellan lur och sängtid. Om båda är för nära varandra är det mycket osannolikt att ditt barn ska sova.       
 2.  
 3.             2      I genomsnitt borde en tvååring sova 11 timmar per natt och 2 timmar om dagen, även om detta inte är en vanlig regel.        
 4.  
 5.             3      Se till att ditt barn har tillräckligt med fysisk aktivitet. Tvååringar har mycket energi. Om det inte brinner kan det bli ett problem senare vid sänggåendet.        
 6.  
 7.             4      Skapa en fast formulering (helst ett ord) som ditt barn kan associera med att sova. Exempel kan vara "natt", "tupplur" eller "Bubu". Om ditt barn förstår vad som händer, är chanserna för samarbete större.        
 8.  
 9.             5      Planera en rutin för ditt barn som lugnar ner det. Typiska vanor inkluderar badet, den sippiga koppen med något att dricka, en bedtime story eller en vagabarn.        
 10.  
 11.             6      Håll lugnet och dimm ljuset en timme före sänggåendet så att ditt barn gradvis kan växla från dagtid till natt.        
 12.  
 13.             7      Förbered allt du behöver: sängen, barnet och dig själv. Det här är dags att byta blöja, ta allt ut ur sängen och läsa en bok att läsa för dig.        
 14.  
 15.             8      Överväg att spela samma låt som en sängtid eller alltid upprepa samma dikt istället för att läsa den. Så här ställer du in en rutin och gör alltid samma sak. Det här är bättre än att läsa en superlång bok för några nätter.        
 16.  
 17.             9      Barn älskar ett schema. Därför bör du följa samma rutin varje dag. Då kommer ditt barn snart att veta exakt vad man kan förvänta sig. Det vet att badet kommer först, då en historia och en sång och då är det dags att sova.        
 18.  
 19.             10      Lär dina barn att stanna i sängen och ligga kvar. Du kan göra detta under dagen.        
 20.  
 21.             11      Du kan också försöka stroke ditt barns rygg. Många barn hittar fysisk kontakt mycket lugnande och det ger dem säkerhet. Till och med tvååringar gillar att vara caressed från tid till annan.                  
 22.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Index populär:
Får inte fångas på att titta på porr.

Lägg ditt barn i magen.

Få en certifierad översättning.

Ta på din systers nerver.

Leda ett normalt liv.

Ta hand om din hussten.

Göra Glitter Skor.

Producerar magsyra.

Sy ett knapphål.

Håll dig varm på vintern.

Hitta ditt ursprung.

Bli en indisk medborgare.

Gör glycerin.

Fånga havskatt.

Får inte fångas på att titta på porr.

Applicera en nyans på huden.

Straff ett barn.

Mät din höjd själv.

Undvik grupp och förkylning.

Att göra måltider för småbarn trevlig.

Hämta ett barn.

ako woman