Home \ index
 

Mending av ett betonggolv.

 

Trots golvskiktets bästa ansträngning har slutprodukten ofta betydande fel. Även en matta eller vinylbit kan inte gömma varje misstag. Därför är reparation av betongen det bästa alternativet för husägaren att lösa problemet.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Sätta ner problemets omfattning. Ritningarna i denna artikel visar en reparation där stödstången är för nära ytan och betongen splittras. Andra möjliga problem kan också vara följande.  
    
  • Sprickor eller vågor kvar av golvskiktet.
  •  
  • Expansion eller kontrakterade hopp.
  •  
  • Smuts som flytande trästycken i betong medan du fortfarande är plast (våt).
  •  
  • Skador orsakade av tunga föremål som faller in i löven innan det är torrt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta en linjal för att mäta längden och bredden på platsen för att reparera om tillståndet inte gör det självklart. Detta kan innefatta vågor, bucklor eller sprickor. Små områden där ytan är lite ojämn kan kanske repareras med ett jämna medel istället för att klippa ut och ersätta själva betongen.        
 4.  
 5.             3      Slå av ytan för att slå av allt högt material och göra en grov yta för reparation och bindning av cementblandningen. För mindre jobb behöver du bara en liten hammare, men större reparationer kräver en större eller jämn jackhammer.        
 6.  
 7.             4      Ta bort damm och smuts från var du hamrade. Detta gör det nya materialet möjligt att ha en solid yta för fastsättning.        
 8.  
 9.             5      Blanda cement / sand som du kommer att fylla på den plats du knackade på. Blanda de torra ingredienserna först och ta en del av Portland Cement (Typ 1 eller 2) för att ha 2 1/2 stycken ren bergsand.        
 10.  
 11.             6      Lägg latex eller polymervätska för att binda till torrsand / cementblandningen, ta nog att väta materialet noggrant för att ge en fast, plastisk konsistens. Se till att några av bindemedlet appliceras direkt på det område som ska repareras, såsom lim, enligt tillverkarens instruktioner.        
 12.  
 13.             7      Rengör den plats som behöver anpassas med färskt vatten. Gör inte platsen för våt, men se till att hela ytan är våt, så att cementblandningen klibbar bättre och inte torkar för snabbt. Torra ytor drar fukt ur cementblandningen för snabbt, vilket gör att den krymper och sönderbryts.        
 14.  
 15.             8      Använd ett lämpligt verktyg, ta bort en del av cementblandningen från behållaren. Sätt blandningen i eller på det lappade området och arbeta det kraftigt med verktyget tills det inte längre har några luftbubblor.        
 16.  
 17.             9      Nivån av våtcementens yta med verktyget och lämna det något högre än de angränsande kanterna för att lämna utrymme för placering och krympning. Låt det torka och härda i en timme beroende på fuktighet och temperatur.        
 18.  
 19.             10      Mera platsen med ett ytbehandlingsverktyg när materialet sitter fast på plåstret. Detta gör ytan platt och jämn och gör att cementpastaen stiger till ytan. Mycket stora, djupa områden kan berikas med lite magnesium, så att cementpastaen lyfter mer. Denna pasta är det material som bildar ytan på den färdiga plattan.        
 20.  
 21.             11      Låt kroppen vila i ytterligare en timme eller två så att den blir kvitt, eller blir hård, och gnid den sedan av. Vid denna tidpunkt bör du spraya lite vatten på ytan så att det inte torkar för snabbt och finishen blir lite lättare. Använd kanterna på din sträng för att raka bort eller skrapa bort en del cement spredt över kanterna på de intilliggande panelerna. Ett annat bra val för patchar är hydrauliska cementer. De bosätter sig vanligen på mindre än 30 minuter.        
 22.  
 23.             12      Rengör dina verktyg och ta bort eventuellt kvarvarande material.                  
 24.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Index populär:
Hantera ett anständigt barn.

Öva avvikande tänkande.

Sova när stressad.

Ta reda på om du är gravid.

Gå tyst.

Spionera på människor i ditt hus.

Gör ett möte på anställningskontoret.

Håll mjuk, smidig torr hår.

Badande under graviditet.

Få en baby att sova.

Gå och fiska.

Klaga framgångsrikt.

Hitta klockan utan klocka.

Gör ett psi hjul.

Anmäl dig till Guinness World Record.

Spara äktenskap.

Gör ett havremjölbad.

Led ett gott och fridfullt liv.

Använd toaletten som står upp.

Spela in ett samtal på Google Voice.

Skilsmässa Online med endast en advokat.

ako woman