Home \ index
 

vara nådig.

 

Människor som är älskvärda behandlar andra med den känslighet, vänlighet och respekt de förtjänar. De lägger andra först och föredrar att sluta prata hela tiden. De ägnar sin tid, kärlek och ansträngning till händelser som förbättrar de behov som behövs, oavsett om de lider av vänner eller främlingar. Det är inte alltid lätt att vara engagerande i en värld som snabbt kan frustrera dig, men om du gör en insats för att få mer anständighet i ditt dagliga liv, kan du göra det bra till det bättre. Här kan du se hur det fungerar.

 

<91112>              

Förfarande .

    

  Del 1      vara nådig mot andra  ,

    
   
 1.            1      Tack killar för dina ansträngningar. En av de viktigaste egenskaperna att vara en nådig person är förmågan att tacka människor för deras ansträngningar, oavsett hur stor eller liten. Även om en kollega bara ringer dig för att berätta något för dig, borde du tacka honom eller henne för ansträngningen. Om någon frågar dig om en donation på gatan, tacka honom för att försöka, även om du säger nej. Om en vän ger dig en kaffe eller påminner om att din favoritprogram kommer senare, tack.  
    
  • Ett viktigt steg till nådighet är förmågan att uppskatta vad människor gör för dig. Och hur visar du din uppskattning? Du tackar dig.
  •  
  • Du kan säga "tack" med en liten present, ett meddelande eller till och med en kram. Det finns många sätt att tacka någon och du måste välja det bästa för situationen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var en bra lyssnare. Sina människor är fixerade på andra, inte på sig själva och de bryr sig mer om andra än om sig själva. Sträva efter att verkligen höra vad folk berättar för att hålla ögonkontakt och distrahera dig från någonting som din telefon, vilket kan hålla dig från att uppmärksamma de personer som behöver dem. Stör inte människor och håll dina frågor och kommentarer tills personen har slutat prata och sagt allt hon vill och känns som att du verkligen bryr sig om henne.  
    
  • Observera alla detaljer som någon berättar för dig, då kan du adressera dem senare. När någon nämner att hans syster har haft en tjej, fråga honom nästa gång hur hans systerdotter gör; personen kommer att bli imponerad att du kan komma ihåg det.
  •  
  • Visa medlidande. När en person är ledsen, säg något som "Jag kan föreställa mig vad du går igenom. Det måste vara så svårt för... "Visa den person som du verkligen lyssnade på.
  •  
  • Undvik multi-tasking. Om du skickar e-post till eller skriv till en vän och en medarbetare eller rumskamrat vill prata med dig, lägg de andra sakerna åt sidan och ge personen din fulla uppmärksamhet. # Var uppmärksam på andra. Att vara nådig är att ge människor uppmärksamhet i vissa situationer. Istället för att tänka på vad man ska säga nästa bör du observera personen så att du känner hur hon känner, om hon är orolig eller orolig och hur man ska interagera med andra. Medan det är bra att vara självkritisk att vara taktfull, respektfull och snäll, är det lika viktigt att märka vad andra människor tycker och känner.       
  •  
  • En älskvärd person vet att andra människor är lika viktiga som de är. Därför är det så viktigt att vara uppmärksam på dem.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ge människor nytta av tvivel. Amiable människor försöker inte kritisera andra eller få dem att känna sig dåliga. De gör snarare det motsatta. Även om de inte är säkra på en persons intentioner, blir de positiva och tror att människor vill ha det bästa för alla. Istället för att skvaller eller säger något negativt om en person som du knappt vet, kan du bara föreställa dig att han eller hon är lika snäll som du.  
    
  • Om du blir van vid det, kommer du att ha rykte om att vara en trevlig, respektfull person snarare än en vanlig skvaller och människor kommer att vilja spendera mer tid med dig. # Gör andra komplimanger. Vänliga människor söker alltid efter det bästa i andra, och så vill de att alla ska må bra - inte en form av "eftersom människor tycker om mig mer än", men på ett ärligt och genuint sätt, där de uppskattar uppskattning där det är möjligt. Ta en titt runt. Gör komplimanger inte bara om de uppenbara sakerna ("Jag älskar din nya frisyr") men om saker som människor arbetar hårt för ("Jag älskar solen som skiner i ditt rum.) Det tog dig timmar att sätta upp möblerna ! ") Att visa att du är verkligen uppmärksam.       
  •  
  • Om du inte känner dig som komplimanger, var inte bara snäll. Men om du blir van vid att komplimangera människor, kan du bättre känna igen sätt att komplimangera andra.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var nådig istället för att vinna. Om du vill vara nådig, kom ihåg att det är viktigare att alla är lyckliga än att du har rätt. I stället för uthållighet, argumentera med personen (även om du tror att du har rätt). Du ska vara snäll, ändra ämnet eller säga något som "Jag tror att vi måste hålla med om att vi är oeniga." Det kan inte vara lätt att svälja din stolthet, men att argumentera med någon, bara att du inte ser bra ut - det är inget nådigt, är det?  
    
  • Om du verkligen vill argumentera med någon eller rätta någon, räkna från tio bakåt och berätta att det inte är värt det. Vad kommer du att vinna av det?
  •  
  • Om två personer diskuterar för dig, var nådig genom att ändra ämnet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Låt andra prata. Tror du verkligen alltid att dela med dig av dina tankar? Det är möjligt att andra människor vill lägga till något och att låta dem säga vad de vill säga. Om du och någon annan börjar prata samtidigt måste du insistera på att den andra personen börjar. Fråga mycket i stället för att prata om dig och visa att du verkligen är intresserad av folket. Folk älskar att prata om sig själva, och det är trevligt att acceptera det istället för att fokusera på sig själva.  
    
  • Detta betyder inte att du ska bli en blyg, tyst person om det inte är vad du är. Det betyder helt enkelt att du ska låta andra prata istället för att stå i mitten av konversationen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Sätt andra först. Att vara nådig är att säga "efter dig" i en bokstavlig och metaforisk mening. Om du vill vara nådig måste du sätta andra först, oavsett om du har någon beställa din glass framför dig eller ha en bilskärning framför dig, även om du redan är sen. Det är en mentalitet. Andra människor borde vara framför dig och det spelar ingen roll så mycket - du kommer ändå till det och då är du lovligare.  
    
  • Det betyder inte att du alltid ska låta andra människor göra allt. Det betyder att du borde låta andra göra det först, om det är motiverat.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Utveckla kärlekskvaliteter  ,

    
   
 1.             1      Var blygsam. Möjliga personer är alltid blygsamma. De indikerar inte hur stor de är; I stället uppför sig de måttligt och väntar på att andra märker deras prestationer. De gör inte ett skådespel, de är obekväma av hur stor och komplicerad världen är och de går inte in i ett rum som om det tillhör dem. Om du vill vara ödmjuk, var glad med dig utan att ange det.  
    
  • Ge alltid kredit till andra personer. Om någon säger att du har gjort ett bra jobb på ett projekt, berätta för dem att du aldrig skulle ha gjort det utan hjälp av din personal.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var respektfull. Behandla andra med vänlighet och respekt - även om de inte alltid förtjänar det. Var punktlig när du har lovat att vara någonstans. Håll människor öppna dörren. Om en person behöver din fulla uppmärksamhet, skriv inte med dina vänner eller låt dem distrahera dig. Håll ögonkontakt, förbannar inte och behandlar människor snyggt, oavsett deras sociala status eller ställning i företaget.  
    
  • Behandling av människor med respekt betyder att alla behandlas lika, oavsett vad du tycker att de kan göra för dig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var taktfull. Att vara känslig har ingenting att säga som är förolämpande, oinskränkt eller helt enkelt rolig. Taktfulla människor tänker innan de pratar och är diskreta när de behöver säga något obehagligt - till exempel när de måste berätta för någon har han något mellan tänderna. Titta på vad du säger och hur du säger det - du kanske menar det bra, men din kommentar kan missuppfattas om du använder fel tonen eller ord.  
    Att vara taktfull är att säga ingenting som kan orsaka uppror. Om du vet att du är beroende av två personer som har motsatta vyer, säger Obamacare, ta inte upp problemet i sin närvaro.  
         
 6.  
 7.             4      Var generös. Generösa människor kan ge - oavsett om det är deras tid, deras pengar eller deras kärlek och vänlighet. Var en person som alltid letar efter sätt att hjälpa människor, oavsett om vi pratar om dina närmaste vänner eller främlingar i nöd. Utveckla ett generöst sinne som alltid ser ut att hjälpa andra och att förbättra och utöka sina liv.  
    
  • Det är viktigt att vara generös med din tid. Naturligtvis tar det mycket tid att hjälpa till att rengöra din väns lägenhet, men hon kommer verkligen tacka dig för att du knappt har gjort det nyligen på grund av hennes uppbrott.
  •  
  • Att vara generös betyder också att man identifierar sätt att hjälpa när du kan hjälpa till. Din sjuka vän kanske inte ber dig att ta en lunch, men det betyder inte att han inte kommer att uppskatta det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      acceptera komplimanger. Det är viktigt att få dina komplimanger rätt om du verkligen vill vara generös. Tack för komplimangerna och visa hur mycket dessa ord betyder för dig. Du behöver inte spela ner det eller låta det låta som om du inte förtjänar det. Att låta alltför blygsamma kan vara irriterande. Istället säg något som, "Tack för att du berättade det för mig. Det betyder så mycket för mig. "  
    
  • Det skulle vara bra om du kunde ge ett komplimang. Till exempel, om någon säger, "Tack för att du hjälpt mig med mattexamen," kan du säga, "Det var ett nöje. Och tack för din hjälp med mitt engelska orddrag i förra veckan. Det hjälpte mig så. "
  •  
         
 10.  
 11.             6      Du måste hantera kritik eftersom snälla människor kan göra det - oavsett om det är konstruktivt eller inte. Om kritiken är konstruktiv måste du kunna se nytta i den, lära av den och göra en plan för att förbättra de kvaliteter du har kritiserats för. Och om kritiken bara var där för att skada dig, spelar det ingen roll för dig och du kan stå genom att inte säga någonting om personen.  
    
  • Du kan avslöja en stor del av din karaktär, beroende på hur du hanterar kritik. Om du omedelbart blir arg och förolämpande, visar den att du inte kan erkänna dina egenskaper. Dessutom är det bara inte älskvärt.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Var tacksam. Vänliga människor uppför sig på det här sättet, eftersom de vet hur man värderar gåvor och de fokuserar inte på de utmaningar de står inför. De vet exakt vad de borde vara tacksamma för, om det är deras hälsa, deras vänner, familj och / eller deras möjligheter, och de glömmer aldrig det. Om du vill vara tacksam, behöver du alltid veta hur tacksam du borde vara, oavsett hur dålig eller frustrerad du är när som helst.  
    
  • Om du känner dig sjuk eller hänger på repen är det bra att skapa en tacksam lista. Det kan hålla alla saker som du behöver vara tacksamma för, och då kan du lägga till allt annat som händer. Om du tar dig tid och läser igenom listan och ler om det, kan det få dig att må bättre, oavsett hur dålig din dag var.
  •  
         
 14.  
             

  Del 3      Extra ansträngning  ,

    
   
 1.             1      volontär. Ge människor den tid de verkligen behöver och hjälpa till i ditt samhälle genom att arbeta i ett soppkök, bibliotek, hemlösa skydd eller någon annanstans där människor kan använda din hjälp. Gör det minst en gång i veckan och se hur mycket inflytande du kan få på människor som finns omkring dig - och hur de kan förändra ditt liv till det bättre. Du bör frivilligt för att du känner för att göra en förändring, och då kommer du se hur älskvärt du blir när du ser vilka andra människor måste hantera.  
    
  • Du kommer att se att de personer du hjälper också hjälper dig. Volontärarbete kan hjälpa dig att vara mer tacksam för vad du har och kommer att ge dig ett nytt nytt perspektiv. #To andra en tjänst. Om du verkligen vill vara nådig bör du inte bara hjälpa dina vänner när de verkligen behöver dig. Du borde göra dem en tjänst för att säga tack, att du är goda vänner eller för att du vet att de kan använda lite uppmuntran. Ta med middag till dina vänner, hjälp dem med tvätten eller kör dem till jobbet när bilen är bruten. Hjälp din mamma att rengöra. Du blir mer älskling genom att göra det.       
  •  
  • Om du har ett bra förhållande kommer du också att få favoriten tillbaka och kommer att vara nöjd med svaret.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bevisa dina misstag. Verkligen nådiga människor vet att de inte är perfekta och villiga att erkänna sina misstag. Oavsett om du skadar en vän, säger något du inte menade, eller gjorde ett misstag på jobbet, är det viktigt att erkänna det faktum att du inte är perfekt och ställa målet för dig, nästa Att göra bättre. Det är mycket viktigare att erkänna dina misstag än att förneka dem, bara för att skydda ditt ansikte och jobba hårt. Självklart kommer det inte vara trevligt, men du blir mer älskvärd om du ger folket runt dig den respekt som de förtjänar genom att erkänna dina misstag och be om ursäkt.  
    
  • Om du ber om ursäkt, se till att du är seriös och verkligen menar det så att folk inte tror att du ber om ursäkt för att du fyller i det.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv "tackkort". Skicka "tackkort" är ett annat sätt att visa din tacksamhet. Tack till dina lärare, kollegor eller andra viktiga personer som har gjort ditt liv bättre och gör det till en vana. Du behöver inte heller vara så formell: tacka dina bästa vänner, andra viktiga människor eller till och med grannar som har hjälpt dig genom en svår tid. Försök att skicka minst ett tackkort varje månad, och då blir du mer uppmärksam på vad du behöver vara tacksam för.        
 6.  
 7.             4      Visa personer som du verkligen är orolig för. När du gör det, känner du dig viktig. Skriv bra betyg för att visa dina lärare att du respekterar dem och följ deras lektioner. Följ dina föräldrars råd och lyssna på deras åsikter. Detta kommer att göra dig och andra människor må bra. Du kommer att känna dig väldigt viktig om du tar dig tid att lära av dem.        
 8.  
             

Tips .

    
   
 • Smile och älska alla runt dig.
 •  
 • Respektera dina vänner också. Det är kul att spendera tid med dem och de stöder dig. Tack, eller planera något för att vara mer intimt med dem.
 •  
 • Erbjuda att hjälpa mindre syskon med sina läxor, trösta på dem när de är ledsna eller leker med dem när de ser ut sig uttråkad. De kommer att kreditera dig för det och titta upp till dig.
 •  
 • Om en av dina föräldrar har födelsedag, ge honom / henne en present eller ett speciellt kort för att visa att han / hon är viktig för dig och att du har tagit dig tid att fira honom / henne.
 •  
             

Varningar .

    
   
 • Ljug aldrig för att komma ur en situation. Uppfylla dina uppgifter och låta andra människor veta att du är ärlig. Se alltid till sanningen.
 •  
 • När du argumenterar med dina föräldrar, lyssna på deras åsikter och gör ditt bästa för att lära av dina misstag. Skrik aldrig på henne eller skyll på henne för att förstöra ditt liv.
 •  
 

<91112>                  

Index populär:
Amning under graviditeten.

Utveckla ditt eget språk.

Erkännande av blödning.

Blir en sann svartmetall.

Hantera ordentligt med en arrogant person.

Låt åren komma fram.

Pranka din bror.

Få din äldre syster att vara snällare mot dig.

Hämta YouTube spellistor i MP3.

Rädda en döende Betta fisk.

Undervisa din mamma att du är homosexuell.

Förhindra att höja barnpund.

Fisk för öring.

Ta med dig i stadslivet om du flyttar från ett litet samhälle.

En nyfödd badning.

Kör hemifrån.

Vet när din tonåring tar marijuana.

Sova säkert i en säng med din baby.

Gör din egen trädgård eller trädgård barnsäker.

Överlever ett strömavbrott.

Använd fenugreekfrön för att öka mjölkproduktionen.

ako woman