Home \ index
 

Flytta till England.

 

Kanske har det alltid varit din stora dröm, eller du har just upptäckt din kärlek till det här landet. Du skulle dock vilja flytta till England. Men det är lättare sagt än gjort, särskilt för amerikaner (med dollarn som valuta och dess värde jämfört med det brittiska pundet). Denna artikel handlar om hur man flyttar till England som amerikaner.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Först bör du berätta skillnaden mellan England och Storbritannien. Know. Detta är särskilt viktigt om du vill undvika att förolämpa andra människor! England är bara ett av fyra grundstater, som alla styrs av Hennes Majestätts regering i Westminster, London. Storbritannien är namnet på ön där England, Skottland och Wales finns. Det är inte ett land utan en central stat. U.K. Är förkortningen för "Storbritannien (Förenade kungariket)", som i sin tur står för "Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland (Förenade kungariket Storbritannien och Nordirland)". England är det enda landet i Storbritannien som inte har ett delegerat parlament eller en uppställning. Om du flyttar till Wales, Skottland eller Nordirland måste du kolla alla detaljer nedan för att se om lagstiftningen i dessa länder är densamma.       
 2.  
 3.             2      Ta reda på om du kvalificerar dig till visum. En turistvisum som alla får vid inresa medger en vistelse på sex månader. utan att bedriva en verksamhet. Var beredd att bevisa att en eller flera tjänstemän kan finansiera längden på din vistelse (om inte gränskontrollmyndigheten har rätt att sätta dig på nästa returflygning). Du kan också behöva visa din returbiljett. Ju längre din planerade vistelse, desto mer kommer de att fråga dig om dessa saker.  
    
  • Beroende på viseringsstatus kvalificerar du dig till fri vård. Om ditt land tillhör Europeiska unionen, eller om du har en student- eller arbetsvisum, kan du gratis använda National Health Service (NHS). Om du har en besökares visum kommer du förmodligen inte att kvalificera dig för det. I en nödsituation kommer du knappast att avvisas av ett NHS-sjukhus.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kom ihåg att om du är amerikansk medborgare kan du arbeta för ett amerikanskt företag och betala ut i amerikanska dollar medan du slappna av i U.K. slutar. Men du måste fortfarande ha en arbetsvisum och är också skyldig till U.K. Betala inkomstskatt! Förvänta dig inte att komma undan utan att visa de nödvändiga juridiska dokumenten som visar att du är lagligen bosatt i landet.  
    
  • För att arbeta för ett brittiskt företag måste du ha en arbetsvisum. För att få detta måste din framtida arbetsgivare skicka in en ansökan före din ankomst. Så om du vill jobba för ett lokalt företag, leta efter ett jobb innan du går ut. Om företaget också har andra butiker i Storbritannien kan du begära en överföring, förutsatt att du har arbetat för företaget i minst 12 månader.
  •  
  • U.K.s bostads- och viseringssystem. jobbar nu för ett poängsystem. Nivå 1 är för närvarande endast öppen för entreprenörer, investerare, exceptionella talanger och entreprenörer med universitetsexamen. Nivå 2 är huvudvägen för arbetsvisum som sponsras av ett lokalt företag. För nivå 2 (generellt) måste det bevisas att positionen inte kan fyllas av en lokalarbetare. Om du gör en överföring från din nuvarande arbetsgivare kan du få ett Nivå 2 (IKT - Intern Business Transfer) Visa. Annars kräver Nivå 2 (Allmänt) Visa ett certifikat om sponsring (COS) från en brittisk arbetsgivare. Detta måste i sin tur bevisa för gränsmyndigheten att jobbet inte kunde fyllas av en brittisk arbetare.
  •  
  • Tänk på det i U.K. att studera. Om du får ett erbjudande från ett brittiskt universitet, kvalificerar du dig till studentvisum, vilket gör att du kan arbeta upp till 20 timmar i veckan. Att studera i England har blivit mycket dyrare, men fortfarande en mycket givande upplevelse. Sedan april 2012 har arbetsrätten ändrats och beror på studieprogrammet. Ändringarna finns på hemsidan för UKBAs hemkontor.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Flytta med djur - Om du planerar att flytta med ett djur, behöver du inte längre vara i karantän i 6 månader. Så länge du reser inom EU eller från ett bekräftat land till EU behöver ditt husdjur: en mikrochip, ett rabiesvaccin, ett djurpass eller ett officiellt veterinärcertifikat från tredje land och bandetormsbehandling (endast hundar ). Du måste också använda en behörig ruta och använda en bekräftad rutt. Kontrollera varje flygbolag för transport och incheckningskrav. BA erbjuder en bra kalkylator för att mäta lådor. Det är också nödvändigt att du checkar in med djur minst 4 timmar före flygningen in i lastområdet. Om du tänker komma in från en mycket varm klimatzon (Atlanta, Las Vegas) kommer det förmodligen att finnas en reselås under sommarmånaderna. för att skydda djur från denna miljö från resor. Din veterinär ska kunna göra allt ditt djurpass arbete för dig. När dokumenten är klar måste de skickas (med returkupong och check) till USDA för slutstämpeln. Inom 48 timmar, men inte mindre än 24 timmar före resan måste en slutlig behandling ske.        
 8.  
 9.             5      Börja leta efter boende. Du kan hyra din egen lägenhet eller, om du inte vill spendera så mycket, hyra ett rum i en gemensam lägenhet. För att hitta hyresfastigheter är det bäst att söka på Google med fraser som "lägenheter", "rum" och "för uthyrning". När du kontaktar potentiella hyresvärdar, glöm inte att fråga hur mycket incidentala kostnader du har eller om de ingår i priset. Fråga också om mängden kommunal skatt för motsvarande egendom. Om i U.K. Hus eller lägenheter ('lägenheter') har ett gasvärmesystem, en certifierad brittisk gasförsegling måste installeras. Detta tyder på att växten nyligen har testats för kolmonoxidläckage. Utan denna tätning riskerar du din hälsa eller ens ditt liv om ugnen inte regelbundet upprätthölls.        
 10.  
 11.             6      London är en dyr men spännande stad, i England. Tänk på att om du flyttar norr, eller om du är tillräckligt långt från London, kommer dina levnadskostnader att sjunka. Newcastle eller Durham är ganska billiga jämfört med London. Leeds, Manchester, Sheffield och Liverpool är fortfarande i rimligt område och de är alla vackra och bra städer - även om de också har sina dåliga stadsdelar. Att bo i norr innebär också att vara nära sjöområdet, där människor tillbringar sina eftermiddagar vandring eller vandring runt sjöarna, njuter av utsikten över pittoreska berg eller deltar i traditionell engelsk tetid med kakor.        
 12.  
 13.             7      Tänk på förhand om du kan leva med ganska mörkt och fuktigt väder. Om estetik är viktig för dig, besök din valda plats i regnet för att få ett korrekt intryck. I England kan det regna mer än vad du är van vid, även om den inte är så våt och dyster som den alltid sprids av de missinformerade amerikanska medierna. Även om det finns långa, ljusa och exceptionellt trevliga sommardagar, är vinterdagarna korta och det kan vara mycket mörkt och dyster under en lång tid. På vintern får du bara ca 5 timmars solljus. Om du vet att du kommer att sakna solen, försök att få ett rum mot söder med ett fönster.        
 14.  
 15.             8      Välj en lägenhet nära kollektivtrafiken. Det här sparar mycket pendling och kanske kommer du att känna dig tryggare om du går hemma ensam på natten. Kom ihåg att lägenheter som ligger nära en busshållplats eller tunnelbanestation (här nedanför) är vanligtvis också mycket dyrare.        
 16.  
 17.             9      Hitta ett jobb. Du kan gå till ett arbetscenter eller tillfälligt anställningsföretag, till exempel Kelly, Adecco eller Job Center Plus; men bara om du är lagligt i U.K. Kan arbeta. Det finns också ett antal populära webbplatser som seek.co.uk, monster.co.uk, theukjobsite.co.uk eller jobserve.co.uk. Chanserna att få en brittisk arbetsvisum ökar mycket om du redan har ett jobbbjudande för ett permanent eller tillfälligt jobb. Om du har ett studentvisum eller ett visum på 5 nivåer (tillfälligt arbete) är det vanligtvis lätt att få jobb och erbjuder ofta boende. Om du funderar på att stanna under en längre tid, tänk på att acceptera volontärarbete eftersom det leder till värdefull arbetslivserfarenhet och referenser.  
    
  • Minimilön för arbetstagare 21 och över är för närvarande 6,08 kr per timme.
  •  
  • Den 18-20 åriga kursen är för närvarande £ 4,98 per timme.
  •  
  • Utvecklingsgraden för 16-17-åringar är £ 3,68 per timme.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Tänk på att om du kommer i kontakt med regler, klagar inte lagen eller andra bestämmelser som skiljer sig från vad du är van vid. (Och framförallt säger vi inte något som "vi gör det i staterna men inte" - oförskämda amerikaner är väldigt impopulära i England, liksom var som helst i världen och precis som alla etnocentriska personer!)        
 20.  
 21.             11      Lär dig stavningen, grammatik och vardagligt språk! När du får ett jobb i Storbritannien behöver du veta rätt stavning och använda rätt ord - eller du kommer att bli missförstådd med stor säkerhet:  
    
  • U.S. bensin - U.K. bensin / diesel
  •  
  • USA-däck - UK-däck
  •  
  • U.S. Liter - UK Liter (Detta gäller för många ord som slutar amerikaner med ett "han", som "teater" och "teater" - men inte alltid).
  •  
  • Färg - U.K. Färg (Detta gäller för många ord med en o följt av en konsonant, till exempel: favorit och favorit - men inte alltid).
  •  
  • USA-program - U.K.-program (Detta gäller för många ord som slutar i M på amerikansk engelska - men här också, inte alltid).
  •  
  • Kom ihåg att datumet här är skrivet ut i formatet "dag, månad, år" (förresten, nästan överallt i världen är standard den 2 januari 2008 (1/2/2008) och blir 2. Januari 2008 (2/1/2008).
  •  
         
 22.  
 23.             12      Försök inte ens att gifta dig med någon lokalt för att få dina papper. Det är olagligt och du arresteras.                  
 24.  
             

Tips .

      

<91112>             

Varningar .

             
Index populär:
Spara äktenskap efter en affär.

Ha kul med en presentation.

Lämna en missbrukande make.

Gör en ljuskrona.

Som föräldrar bygger ett bra förhållande med sitt eget barn.

Gå ordentligt.

Känn igen tecken på anorexi hos unga tjejer.

Känna igen graviditet under oregelbunden tid.

Stödarbete.

Låsa upp verktyg.

Vik en tygblöja.

Utför en kärleksspell.

Förbered dig för en tsunami.

Uppnå mål.

Gör en kinesisk glidknut.

Främja en uppfattning med tryckmassage.

Fånga havskatt.

Se till att din fru blir kär i dig igen.

Led ett lyckligt äktenskap.

Bli av med myror i trädgården.

Kom ihåg namnet.

ako woman