Home \ index
 

Fyll billiga vattenbomber från ballonger.

 

Billiga vattenbomber finns överallt, och allt kan vara så söt. Tyvärr är det inte alltid lätt att fylla sådana ballonger med vatten. Billiga ballonger är tunnare, därför brista snabbare eller riva. Men om du är lite försiktig, sträck ballongen försiktigt före användning, och fyll inte på det med vatten, du kan ha kul med billiga vattenbomber. För att fylla, bör du skaffa dig en kran-uppsats, för att inte påverka ballongöppningen för mycket.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Dra ut ballongen  ,

    
   
 1.            1      Få dig ett paket med billiga djupavgifter. Du hittar dem i leksaksaffärer, en-euro-butiker, i snabbköpet, i apotek eller online. Köp så många som du behöver. Om det finns flera att välja mellan, jämföra exakt hur många ballonger som erbjuds i varje förpackning till vilket pris. 
    
  • Du kan också fylla vanliga ballonger med vatten. Men de brister inte lika bra som riktiga djupladdningsballonger. Ballonger för djupladdning är mindre och tunnare och brister därför vackrare.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Blås upp ballongen för att sträcka den innan du fyller den med vatten. Du kan blåsa upp det med munnen eller använda en ballongpump. Spräng det så långt att det har samma storlek som senare (när det fylls med vatten). Se till att du inte blåser det för långt, eftersom det kan brista innan du ens lägger det över kranen. Du behöver inte blåsa upp ballongen, men på det här sättet minskar du risken för att den kommer att spränga för tidigt.       
 4.  
 5.             3      Sträck ballongen i halsen och vid öppningen. De flesta tar bara ballongerna ur förpackningen och lägger dem över kranen utan förberedelse. Det finns många ballonger, vilket är väldigt irriterande. Därför bör du först sträcka öppningen försiktigt genom att lägga två fingrar i ballongen. Sträck sedan öppningen så att den lätt kan glida över kranen eller slangen. 
    
  • Om du använder en tratt eller en kranfästning för fyllning behöver du inte göra det här steget. Essays eller tåg är vanligtvis mycket tunnare, så ballongen behöver inte sträckas så långt för att lägga den över den.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Fyll ballongen  ,

    
   
 1.             1      Placera ballongen över kranen eller slangen. Använd en lättillgänglig kran eller slang så att du enkelt kan placera ballongen över den. Om du har ett lämpligt fyllmedel bör du definitivt använda den. Vissa förpackningar är gjorda av plast, men du kan även köpa dem separat. 
    
  • Var försiktig när du lägger ballongen över kranen. Om du inte har sträckt ballongen tidigare (och speciellt öppningen) är det en stor fara att ballongen brister. Tyvärr finns denna risk även om du tidigare har sträckt ballongen.
  •  
  • Kontrollera att vattnet är avstängt om ballongen brister under fyllningen. Det är bäst att fylla vattenballonger över diskbänken eller ute på gräsmattan.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fyll vattnet med en tratt. Sätt ballongen över tratten (den smala sidan). Se till att ballongen sitter ordentligt på tratten. Fyll nu i vatten i traktens breda öppning. Du kan använda en kran, en vattenslang eller en vattenburk. Om du inte har en lämplig bilaga för att skruva på kranen, bör du prova med en tratt. Detta är det näst bästa sättet att fylla djupladdningar.       
 4.  
 5.             3      Håll ballongen så att den inte glider. Håll ballongen med tummen och pekfingret så att det inte släpper ut tratten eller kranen när du fyller den med vatten. Detta är mycket viktigt och gäller alla fyllnadsmetoder (kran, med fastsättning eller tratt). Även om du enkelt kan placera ballongen över kranen, kan den glida eller spränga när du fyller. Håll ballongen tätt tills du knyter den.       
 6.  
 7.             4      Fyll ballongen långsamt och försiktigt med vatten. När du sätter på ballongen över kranen (tratten eller påfyllningslocket), vrider du vattnet upp lite. Titta samtidigt på ballongen och vrid på kranen innan ballongen är fylld med vatten upp till toppen. Lämna en bra två, tre inches avstånd på toppen, så att du kan knyta det utan några problem.  
    
  • Du kan fylla ballongen med kallt eller varmt vatten. Du kan också använda andra vätskor, men de måste ha en densitet som liknar vatten. På sommaren är det lämpligt att fylla djupladdningarna med kallt vatten. Det är verkligen en välkommen kylning.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Knäpp ballongen  ,

    
   
 1.             1      Krama öppningen, se till att du har tillräckligt med ballong för att knyta. Tryck på ballongen tillsammans med tummen och två andra fingrar strax ovanför vattenfyllningen. Dra slutet ett par gånger i längden. Som ett resultat sträcker du det och kan nu enkelt linda det runt två fingrar i handen som du komprimerar ballongens öppning. 
    
  • Om du har problem med det här steget kan ballongen vara för full av vatten. Häll lite vatten genom att lossa ditt grepp och luta ballongen något åt ​​sidan. Var dock beredd att pressa öppningen när som helst så snart du har tillräckligt med luft för att knyta ballongen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kasta ballongen stängd. Börja först slutet och vrid det runt två fingrar i handen du använder för att pressa ballongen. Sedan drar du den fria änden mellan fingertopparna och dra åt knuten. Vattenbomben är nu klar för användning. 
    
  • Du kan också dra ballongens öppning, göra den till en slinga och sedan sätta i slutet. Dra åt knuten hårt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      En Splashing Water Bomb: Du behöver inte knyta ballongen, men bara dra åt hålet tio till femton gånger och säkra det med en klädnyp eller papperslip. Så snart du vill kasta vattnet, tar du bort klippet och slänger ballongen i luften. Eftersom ballongen inte har någon knut, kommer den att öppna och stänk allt folket blött under kullen. Målpersonen får då huvudladdningen. Så får du fler människor att blöta med bara ett skott. 
    
  • Denna metod är särskilt användbar i vattenslag med många människor. Du kan stänk många vänner med bara en vattenbom och är mycket effektivare än de andra.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>                  

Index populär:
Hämta 720p eller 1080p videoklipp från YouTube.

Bli en bröllopsfotograf.

Var en kvinnlig spion.

Ett ettårigt barn underhålles.

Mät din bärbara dator.

Bli av med slitna babykläder.

Håll din lillasyster från att irritera dig.

Ansök om ett grönt kort om du gifter dig med en amerikansk medborgare.

Öppna ett förseglat brev.

Överraska din mamma.

Hantera irriterande och grinande föräldrar.

Gör äppelsmör.

Gör Moonwalk.

Hantera oskäliga barn.

Öka din känslomässiga intelligens.

Använd en borste.

Ta reda på om du är övervakad.

Förstå våldsam beteende hos barn.

Få en baby att ta nappet istället för att suga på tummen.

Känner igen kolik hos en bebis.

Hitta saknade objekt.

ako woman