Home \ index
 

lindra flatulens vid graviditet.

 

En kvinna som någonsin varit gravid vet att flatulens är en av de mest pinsamma biverkningarna av graviditeten. Det kan inte bara vara mycket pinsamt, men också obehagligt. Gaser under graviditeten kan orsaka uppblåsthet, liksom smärta och obehag. Gaser och flatulens som upplevs under graviditeten kan minskas med många naturliga faktorer, till exempel ytterligare progesteron orsakas i kroppen. Men på grund av detta naturliga utseende behöver du inte lida av denna smärta och obehag under hela graviditeten. Det finns några åtgärder du kan vidta för att lindra flatulens under graviditeten.

              

Förfarande .

    

    1      Var uppmärksam på vad du äter  ,

    

Det här kan verka självklart. De livsmedel du konsumerar och hur du tar dem är direkt relaterade till den uppblåsthet du upplever. Att ge dig lite lättnad kan vara ett av de första stegen för att ta reda på vilka livsmedel som orsakar problemet och skapa en hälsosam metod för utfodring.

 
   
 1.            1      Undvik artificiella sötningsmedel. Konstgjorda sötningsmedel kan leda till ökad uppblåsthet och ibland även diarré. Denna typ av sötningsmedel finns i dietdrycker, som i sig inte rekommenderas för gravida kvinnor. Att undvika dessa typer av drycker kan hjälpa dig att minska några av uppblåsthet.        
 2.  
 3.             2      Begränsa konsumtionen av livsmedel som du vet orsakar uppblåsthet hos alla människor, inte bara gravida kvinnor. Om du vet att du blir uppblåst från kål och bönor när du inte är gravid, är det säkert att anta att de gör det också med gravida kvinnor. 
    
  • Det är inte nödvändigt att helt avstå från mat som du gillar bara för att de kan orsaka uppblåsthet från tid till annan. Men det är verkligen en bra idé att begränsa konsumtionen av dessa livsmedel. Du kan fortfarande äta dem. Men äta det bara ibland och bara en liten mängd i taget.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv ner vad du äter varje dag. Om du har problem med att ta reda på vilka livsmedel som är dåliga för din mage, håll en matdagbok. Så du ser exakt när du hade mest uppblåsthet och vad du har ätit strax innan. Du kan minska uppblåsthet och obehag genom att markera de livsmedel du bör undvika.       
 6.  
 7.             4      Försök att äta mindre rationer. Om du försöker minska mängden du äter vid varje måltid, kan det också bidra till att minska sjukdomar som orsakas av gaser. I stället för att äta tre stora måltider, försök minska mängden av varje måltid. Att äta mindre rationer kan hjälpa din kropp att dela upp maten snabbare och smälta det lättare.       
 8.  
 9.             5      Se till att du äter tillräckligt med fiber. Du behöver inte överdriva det. Men du bör försöka att inkludera en rimlig mängd fiber i din diet plan. Detta kan hjälpa dig att få en vanlig avföring. Regelbundna tarmrörelser minskar mängden gaser och ditt obehag. 
    
  • Som jag sa är det viktigt att inte överdriva det med fiber. Om du inte är van vid det, bör du börja lägga fibern långsamt och gradvis till din dagliga dietplan.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Håll dig borta från snabbmat. Om du tittar runt bordet och alla andra äter, kanske du vill börja äta lite långsammare. 
    
  • Om du äter för fort, kommer du inte bara att svälja din mat utan också mycket luft. Denna luft kan orsaka luftbubblor att bilda i magen och göra dig mer uppblåst än om du äter normalt. Så sakta ner och ta tid att njuta av maten.
  •  
                   
 12.  
            

    2      Försök lite sport  ,

    

Att göra lite sport och göra lite motion efter att ha ätit kan vara ett bra sätt att lindra uppblåsthet.

 
   
 1.             1      Ta en promenad efter middagen. Ibland, vad din kropp behöver för att bli av med några irriterande gaser, lite träning efter att ha ätit. Om du förbli stel, kan gaserna i din kropp inte röra sig, vilket gör att du känner dig uppblåst och obekväm. 
    
  • En promenad efter middagen kan också lindra stress. Stress kan orsaka många uppsvällningar och buksmärtor. En del övning kan hjälpa dig att minska en del av stressen som har ackumulerats under din livliga dag.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prova olika sittplatser. Ett bra sätt att minska gaser kan vara att lägga benen upp med en kudde. När du lägger fötterna lägger barnet mindre tryck på magen.       
 4.  
 5.             3      Använd lös kläder. Kläder som passar snyggt på kroppen kan också vara en källa till obehag. Om dina byxor lämnar märken på magen eftersom det är för hårt, är detta ett säkert tecken på att det kommer att orsaka uppblåsthet och buksmärtor. Tätheten runt kroppen gör det svårare för kroppen att smälta maten ordentligt.       
 6.  
            

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>          Läs mer... (1)      

Index populär:
Mobilspion mSpy installera på din telefon.

Återgå till arbete efter mammaledighet.

Förbered levande agn.

Förstå de senaste veckorna av graviditeten.

Uppmuntra din fru att gå tillbaka till jobbet.

Hjälp en man komma över en skilsmässa.

Smaka bara Black Forest tårta.

Kommunicera för att rädda ett äktenskap.

Börja ett broderskap.

Stötta din fru efter ett missfall.

Bygg ett trädhus.

Sätta Eurostil skåp gångjärn.

Skapa ett bröllopsprogram.

Vinn en matkonkurrens.

Att känna igen rätt ålder att gifta sig.

Förbered en grillad ost Sanwich i en George Foreman Grill.

Förstå våldsam beteende hos barn.

Lös familjeproblem.

Läsa i ansikten.

Förhandla en högre lön.

Hämta YouTube spellistor.

ako woman