Home \ index
 

Hur ser en stor Halloween fest ut? ,

 

Den 31 oktober är Halloween som varje år. Allt fler är det här i Tyskland. Det är med andra ord inte tillräckligt att bara samla godis, det måste vara en riktig fest. Men vad innebär allt detta, vad gör du med dina gäster, och vad sägs om mat och dryck?

                 

Förfarande .

    
   
 1.   1      Tillfälle: Halloween bygger på firandet av All Saints of Catholic Ireland. Resenärer kom då till Amerika, där det var med pumpan - en grönsak som ofta används där - bara riktigt välkänd och populär. Mer om förhållandet mellan Halloween och en pumpa är genom historien med Jack, som lurade djävulen flera gånger och sålunda behöll sin själ. Eftersom han inte förändrade sitt egoistiska liv med alkoholen fick han inte gå till himlen när han dog. Djävulen var dock arg, så han lade inte Jack gå till helvetet. Han gav honom bara en bit av glödande kol. Resultatet var den berömda Jack O'Latern = Halloween-lyktan.        
 2.  
 3.   2      Underhållning: Halloween är tiden för skrämsel och skräck. Därför, t.ex. Ghosthistorier är en del av festen. Du kan berätta berättelserna antingen till varandra, eller lyssna på det på radio och på kassett eller titta på som en film.  
    
  • För vuxna: Vuxna spenderar mycket tid på att klä upp och leka roliga spel tillsammans. Party spel som behandlar spöken, monster och Co. gör det bra här. Således, till exempel, Quizzer på skräckfilmer eller tecken, prover av "förmodligen" skrämmande drycker som Bloody Mary, eller omföreställer en scen från en skräckfilm. En sådan festspelblandning, det finns bl.a. här: Halloweenfest.
  •  
  • För barn: Ungarna brukar tycka att det är väldigt läskigt; Det är lite tanken bakom det för att bevisa sitt mod. Ofta ser de skräckfilmer tillsammans, berättar spöklika historier och förkläddar sig speciellt spöklikt. Med mindre barn från grundskolan och förskolan är en skrämmande skattejakt mycket populär. Som med godisuppsamling för Halloween finns det också goda sötsaker efter en lyckad skattejakt.
  •  
         
 4.  
 5.   3      The Decoration: En riktig Halloween-fest måste naturligtvis ske i en konstigt snygg miljö. Det passar bäst för skymningen. Vid den här tiden kan du också skapa de bästa ljuseffekterna med ljus och ljus. Använd många olika storlekar pumpor. Merparten av tiden, omformning av flaskor med t.ex. läskiga etiketter har redan en motsvarande effekt. Lakan och spökmasker kan också användas för att skapa bra chockmoment.     
 6.  
 7.   4      Ät och dricka till Halloween: Det mesta av maten kan beredas på en kuslig sätt, som du bland annat kan hitta. från den så kallade Känner korvfinger eller färgade nudlar. Så det är lämpligt att erbjuda en liten buffé med olika mindre rätter. En blodröd stans med frukt "kött" bitar är lika välkommen som en "förtrollad" häx-örtte. Traditionellt lagar du också mat från pumpor som sådan. den klassiska pumpa soppan eller pumpa paj. På Pinterest finns det otaliga idéer för sallader, soppor, kakor och drycker till Halloween-fest.               
 8.  
                     

Tips .

                  

Källor .

             
Index populär:
Knut en körsbärstång med din tunga.

Respektfull handel med en familj.

Ser ut som Kylie Jenner.

Ta reda på om ditt barn verkligen är hans.

Tidsresor.

Vad man ska prata om med en vän.

Gör ett barn skratta.

Föräldrar bevisar barnförlängning.

Klä som James Bond.

Minska symptomen på karpaltunnelsyndrom under graviditeten.

Gör tvålbubblor för dina barn.

Hantera oskäliga barn.

Undvik fosterskador.

10 tips för optimalt lärarstöd för barn.

Ansök om visum för vårdnadshavare.

Mörk ditt rum perfekt under dagen.

Shop smart på eBay.

Håll dig vaken på natten.

Leda livet för en författare.

Få socialhjälp.

Gör misosoppa.

ako woman