Home \ index
 

Var en troll.

 

Vi har alla upplevt det roliga ögonblicket när en prank har provocerat irriterade reaktioner som önskat. Det här ögonblicket, när den person som fångas inser att det har varit medvetet kramat med en genomtänkt och väl genomförd plan. Trollar kommer i någon form, så det är viktigt att förbereda sig för varje typ av trolling en efter en. Ändå är några faktorer av betydelse för nästan alla former av trolling, oavsett vad som trollas. Att spela ett trick på nätet eller i ett videospel kallas trolling och den här artikeln visar dig hur du blir en "troll"! Börja nedan i steg 1 eller kolla avsnitten under rubriken för de specifika tipsen.

              

Förfarande .

    

    1      Blur dina spår  ,

    
   
 1.   1      Undvik att rapporteras. Det finns goda trollar och dåliga trollar. Självklart vill du vara en bra troll. Grieving (spilla ett spel utan att bryta reglerna), flammande (polemical kommentarer eller förolämpningar), eller att vara en irriterande idiot i allmänhet, kommer bara att resultera i att du rapporteras och slutligen förbjuds. Om du vill vara en del av samhället, vara rolig, smart och en trollkarl värdesätter. Känn dina läsare, vet vad de förväntar och tolererar, så du får dem att le och lolla.  
    
  • Att ställa in en moralisk inställning med Trollet eller göra ett spel ut av det (för alla, inte bara dig) är ett bra sätt att göra dina antics socialt acceptabla inom samhället. Du är då mindre ansedd som en dork, men mer än klassens clown.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Har flera e-postadresser. Du måste ha många olika konton för alla webbplatser och spel du vill köra. Normalt tillåter en sida inte att du registrerar dig för ett annat konto för den e-postadress som redan är länkad till ett annat konto, så du behöver din egen e-postadress för varje enskilt konto du vill skapa på en sida ,     
 4.  
 5.   3      Undvik uppenbara relationer mellan dina konton. Ändra inte bara namnen, använd inte samma lösenord och skapa inte e-postmeddelanden som är mycket lika. I princip borde du inte lämna några bevis för att dina olika konton är relaterade. Det här för att förhindra att dina konton blockeras på en gång när en av dem rapporteras och blockeras.     
 6.  
 7.   4      Använd en VPN. Ärligt talat, vad gör du på internet? Du borde nog använda en VPN, du är dålig. VPN: er, virtuella privata nätverk, låt ditt Internet trafikflöde över ett tredje eller fjärde nätverk, så att du visas på en plats där du inte är faktiskt. Hur hjälper det dig att hålla ditt trolltorn från kollaps? De flesta VPN: er gör att du kan ändra din IP-adress som du vill. Det betyder att du kan komma i problem på en sida med en IP-adress, men du vet inte att du skulle behöva förbjuda ett annat konto med en annan IP-adress.               
 8.  
             

    2      Lär dig från exempel  ,

    
   
 1.   1      Troller ett videospel. Ett klassiskt och högt ansett exempel på videospel racing kommer från det välkända trollinglaget Roomba. En av de mest populära pranksna spelades i Team Fortress 2 när de inte släppte spelarna längre tills de hade svarat på några trivia frågor. Kan jag dig räkna upp alla världens hav?     
 2.  
 3.   2      Trolls ett forum. Ett klassiskt exempel på forumrullning är 4chan "Gold Membership" strejken. Bidrag med titlar som "Top 100 Funniest 4chan Images (NSFW)" skapades, men bilderna på inläggen var bara tips för att skaffa ett obefintligt "Guldmedlemskap" för att webbplatsen skulle kunna se bilderna.     
 4.  
 5.   3      Trollkommentarområden. Glöm YouTube och vänd dig till Tumblr eller bloggar istället. YouTube är dock ett bra exempel på de kommentarer du kan skriva. Till exempel, fråga på en blogg för kroppsmycken varför killarna med kötttunnlar i öronlössen har oreos i öronen. En lårbeater.     
 6.  
 7.   4      Trolls digitala informationssidor. Trolls Yahoo Clever och liknande frågor och svar sidor för en liten och kort rolig. Detta är ett utmärkt ställe för troll med fel rådgivning. Allvarligt, om någon förväntar sig någon annan från internet att göra läxorna för dem, förtjänar de inte något annat, eller hur?  
    
  • Akta dig för frågor som är själv av troll... e. när "mamman" frågade varför hennes dotter tycker om att sitta på torken. Troll går på båda hållen.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Skapa en "episk troll". Om du vill skapa Trollingens Heliga Graal, måste du gå långt bortom de få forumposterna. Några av de största trollen är hela webbplatser eller shows. De bästa exemplen är trollen med chock .  
    
  • The Onion, The Daily Show och Colbert Report är tre troll som kidnappar nuvarande nyhetskanaler och amerikanska samhället. De första åren fungerar som det bästa exemplet när högerpolitiker och experter som så ofta tjänar som mål för bespottning inte har haft skämtet kontrollerat.
  •  
  • Landover Baptist och Objective Ministries är två webbplatser som kidnappar fundamentalistiska kristna kyrkor och övertygelser. Många människor förstår inte att de inte är riktiga.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Troll i det verkliga livet. Du kan också spela i verkligheten. Patriot Guard Riders trolling Westboro Baptist kyrka som en chef. Obama: s Vitrysslands korrespondents middagssamtal med videon från hans födelse 2013? Ren vinst.     
 12.  
             

    3      Använd Memes  ,

    
   
 1.   1      Känn Memes. Trollface. B * tch, snälla. Derp. Utmaning accepterad. Haters kommer att hata. Känn Memes och vet hur man använder dem. De flesta har en viss mening eller konnotation. Använd dem fel och alla kommer att tänka, "WTF, kille, vad gör du?" Använd dem ordentligt och alla blir ROFLn.     
 2.  
 3.   2      Överdriv inte det. Använd inte Memes för mycket. Inte varje inlägg ska vara en meme. Du ska inte representera en permanent trollface. Detta kommer inte att ge dig karaktären eller originaliteten som gör dig välkommen medlem i samhället.     
 4.  
 5.   3      Håll dig uppdaterad med memes. Memes blir gamla snabbt. Detta är nackdelen med det snabba internetet. Efter ett tag blir du killen som citerar Seinfeld eller Friends hela tiden. Ja, vi har det, det var roligt. På 90-talet. Så glöm Numa Numa och Jordnötssmörjellytid.     
 6.  
 7.   4      Samma med original humor. Memes är vackra och bra; vid rätt tillfälle kan de verkligen komma med komedi i en spänd situation eller hjälpa någon till ett mycket nödvändigt skratt. Men allvarligt, försök att ta med din egen ursprungliga humor. Vem vet, kanske du går till nästa Leeroy Jenkings.     
 8.  
             

    4      Learning Troll Methods  ,

     Troll med chock  
   
 1.   1      Hitta en bra publik. Detta är en vanlig trollingmetod där du får din publik att tro att du verkligen tror eller tänker på något du faktiskt inte gör. Att göra denna typ av troll innebär att hitta rätt ställe där människor brukar ge sina åsikter. Jag menar självklart, du kan ropa i en livsmedelsbutik som du vet att Angela Merkel är en främling som vill stjäla hela lageret av klassiska Transformator-actionfigurer, men det skulle förmodligen ge dig lite uppmärksamhet. Högst kanske av polisen.  
    
  • Ofta offer är politiska eller religiösa forum. Eller något annat som har att göra med politik och religion. Människor har verkliga problem med att hålla sig lugna när det gäller dessa ämnen. Dessa är de enklaste målen för trolling och ett bra sätt att få första erfarenhet.
  •  
  • Undvik YouTube-kommentarer. YouTube är 100% Troll. Du kommer inte att stå ut här och ditt skämt kommer att bli bortkastat.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Var inte för transparent. Skriva en kommentar i ett religiöst forum som "Gud är en HoMo!" Är egentligen inte den bästa handlingen. Alla förstår att du är en troll. En bra troll tar tid att bygga den perfekta pranken. Visa trovärdiga för dem. Och ta sedan dem ut ur resten.  
    
  • Tillbringa t.ex. bara spendera tid i samhället och skriv normala kommentarer innan du långsamt går igenom en "troskris" och äntligen spelar dig helt galen. Då kan du säga något som "kanske vill Gud att du ska sova med samma könsmänniskor". Människor är inte beredda för det.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Föreställ dig dumt. Du kan ställa frågor eller ge förklaringar som har en allmänt förenad syn på saker och helt och hållet insisterar på din egen galna inställning, som om det var den enda som verkligen är meningsfullt. Du kan oändligt insistera på hur underbar din åsikt är och sedan förvirra dig, varför ingen tycker om att hålla med dig. Och om någon berättar att du inte kan vara seriös om det och du är en troll, så föreställ dig dig själv dum och obegriplig om varför de skulle tänka en sak om dig.     
 6.  
  Fråga och svar Trolls  
   
 1.   1      Sök efter noobs (nybörjare, nybörjare). Detta är trollar i sin renaste form, eftersom termen härstammar från frasen "trolling for noobs". Detta innebar att det var tydligt vem som var ny i samhället (eller själva Internet) genom att avslöja sin okunnighet. Sök forum och kommentera områden där människor ber om hjälp för mycket enkla och grundläggande saker. Saker som de bara måste google...     
 2.  
 3.   2      Svar med det dumaste svaret du kan tänka dig. Skriv ett svar som är något användbart, men innehåller råd som bara är för generellt att verkligen fungera. Bestäm svaret med en länk (använd hypertext om möjligt) till något riktigt hemskt och hemskt och skriv något som "Om du vill veta mer, klicka här för mer information". Ge dem bara intrycket att det är äkta. Personer som känner igen kommer att känna igen länken och vet att du lurar dig.     
 4.  
 5.   3      Skapa en underbar trädgård av mänsklig korruption. För att göra steget väl ovan behöver du en hel samling av de värsta saker som internet har att erbjuda. Citronparty nivå är en säker tips, men om du gillar mer, kan du gå "åh gud, mina ögon" eller "tvätta, tvätta, aldrig vara ren".  
    
  • Bra exempel på hemska bilder är de där en penis är där en penis verkligen inte borde vara.
  •  
         
 6.  
  Decoy taktik  
   
 1.   1      Skicka in dina inlägg i tid. Denna metod, även känd som bete-och-switch, används vanligtvis av människor som är för spända för något. En filmstart, ett nytt videospel, varje gång Benedict Cumberbatch lämnar sitt hus (ska du rulla Tumblr).... det är alltid bra möjligheter att dra nytta av andras trollingspänning. Vänta på något stort, om människor verkligen lägger för mycket värde på någonting, väcka sedan Trolltum  
    
  • Något som människor ängsligt väntar, men det är inte troligt att det kommer att ske snart, är en annan möjlighet för skarp Rick rullning.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Gör folk heta. Väntar du på de första bilderna i den nya Sailer Moon serien? Självklart har du exklusiva skärmdumpar från grafisk formgivare från Japan! Du kan knappt vänta på den nya Star Trek-filmen? Hemliga platsbesök har gjorts i din stad och du har kunnat fånga lite bildmaterial med din mobiltelefonkamera! Låt folk tro att du verkligen har det exklusiva materialet.  
    
  • Sälj idén med betyg eller allmän åsikt: "Dessa Half Life 3-design ser bra ut, men jag gillar det ursprungliga materialet bättre. Var gick den goda smaken? "
  •  
         
 4.  
 5.   3      Rickroll! I stället för att länka till vad som förväntas skickar hon skickligt till YouTube-videon av Rick Astley-klassiker, "Never Gonna Give You Up", eftersom det smärtsamt underskattas. Självklart, allt som gör det uppenbart att du skojar fungerar. Till exempel, Nyancat.  
    
  • Denna troll är vanligare bland vänner och betraktas som mindre vanliga troll, eftersom det vanligtvis motiverar ett fusk i samhället.
  •  
         
 6.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                       
Index populär:
Flytta till England.

Förvara blod.

Behandla förstoppning hos spädbarn.

Sätt att bli gravid.

Trä den sjätte känslan.

Bli känd på internet.

Bygg en mobil och billig staket själv.

Någon data.

Hjälp de hemlösa.

Börja födelsen.

Feet tickle.

Ett barns amning.

Fake fingeravtryck.

Att vara ett vittne i domstol.

Gör naglar med tidningsutskrift.

Producerar magsyra.

Spårar ett paket (spårning).

Gör misosoppa.

Utbilda ett barnålderligt.

Gå och fiska.

Kommunicera för att rädda ett äktenskap.

ako woman