Home \ index
 

Erkännande av blödning.

 

Hypnotisk blödning (nidationsblödning) kan vara ett tidigt tecken på graviditet hos cirka 1/3 av alla kvinnor. Det befruktade ägget migrerar genom äggledaren och i livmodern, där den implanteras i livmodern. Om så är fallet kan vävnaden som bildas runt ägget, även känd som trofoblaster, skada några av moderkärlens blodkärl i livmodern, vilket leder till dålig blödning från livmoderhalsen och vagina. Att lära sig att upptäcka blödning som ett tecken på graviditet kan vara ett tidigt tecken på graviditet hos vissa kvinnor.

              

Förfarande .

    

    1      Anteckna tecknen  ,

    
   
 1.            1      Var uppmärksam på när blödningen äger rum. Under graviditeten uppträder denna typ av blödning vanligtvis 10 till 14 dagar efter befruktningen - nära den tidpunkt då nästa cykel sannolikt kommer att vara. Fråga dig själv när var sista gången du hade sex? Om mer än en månad eller två har gått, är det mycket osannolikt att du har en blödande historia.  
    
  • Eftersom dessa typer av blödning kan förväxlas med den normala menstruationscykeln är vissa kvinnor förvånad över att de redan är en månad i graviditeten än vad som ursprungligen trodde.
  •  
  • När graviditeten har bekräftats av en barnmorska eller en läkare kan ytterligare tester utföras för att bestämma fostrets korrekta graviditetsålder, särskilt om dessa blödningar lämnat några frågor obesvarade angående den sista sanna menstruationscykeln.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Undersök färg och mängd av blödning. Detta hjälper dig att skilja mellan graviditetens början och en vanlig cykel. Postoperativ blödning brukar inte likna blödning under en normal period. De är ljusare och mindre i mängd. Ibland kan du bara uppleva blödning i några timmar eller bara på en plats.  
    
  • Förstoppning blödning består vanligen av en urladdning med en rosa eller brunaktig nyans. Det är ofta mörkare än periodens blod, eftersom det tar tid att komma från livmodern genom skeden.
  •  
  • Mängden blödning är relativt svag och varar bara några dagar. I vissa kvinnor är utsläppet lik en mild period, varför de ofta är förvirrade. I majoriteten av kvinnorna är menstruationsblod mer rött och tyngre på andra sidan.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se till att du har kramper. Graviditet blödning kan också orsaka lite mild kramper när det befruktade ägget och livmodern ändras för att rymma embryot. Men spasmer (eller ganska tweaks) som orsakas av blödning av nidation är vanligtvis mycket enklare än de som kvinnor upplever under sin normala period. Det komplicerade med det är att symtomen på tidig graviditet ofta är samma som de symptom du känner före din period.  
    
  • Om magkramperna fortsätter att öka kan det indikera en period eller ett graviditetsproblem, såsom en ektopisk graviditet. I vissa fall kan smärtan vara förknippad med ett helt annat medicinskt tillstånd, såsom blindtarmsbetennande eller cystitis.
  •  
  • Eventuell smärta som inte verkar vara från den normala perioden och inte avtar inom några dagar bör kontrolleras av en läkare. Patienter som fortsätter att uppleva ökad smärta eller som utvecklar andra symtom som feber, frossa eller kraftig blödning ska se sin läkare så snart som möjligt.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Leta efter andra symtom  ,

    
   
 1.             1      Se till att du blir sjuk. Morgonsjukan är riktig. Många förväntade mödrar känner sig dåliga på morgonen och tidigt på dagen; Det är en känsla av illamående och en aversion mot lukt som annars inte har orsakat några problem, till exempel lukten av starkt kaffe. Du kan till och med kräka på morgonen, vilket är en tydlig indikation på att det finns något i busken.        
 2.  
 3.             2      Kontrollera dina bröst för smärta. Smärtsamma och spännande bröst är ett typiskt tecken på graviditet. Under graviditeten blir dina bröst större och dina bröstvårtor kan mörka och växa. Men ömma bröst är också ett tecken på att du får din period.        
 4.  
 5.             3      Se till att du är trött. Många kvinnor är ofta trötta under graviditetens första trimester. Om du känner dig ovanligt trött, även om du får tillräckligt med sömn och vila och inte är alltför krävande, kan graviditeten vara orsaken.        
 6.  
 7.             4      Se till att dina toalettvanor ändras. Om du inte tycks urinera oftare, eller om du plötsligt blir förstoppad utan att först ha problem med din matsmältning, kan du vara gravid.        
 8.  
 9.             5      Titta på humörsvängningar. Graviditet kommer med en allvarlig hormonförändring som i hög grad kan påverka ditt humör. Du kan gråta om en minut och nästa, utan goda skäl, får dig att känna dig otroligt glad. Se upp för att suga på ostiga filmer, eller om du ser ett sorgligt budskap på nyheterna. Naturligtvis är humörsvängningar också ett symptom före din period.        
 10.  
 11.             6      Se till att du blir yr. Om du plötsligt blir yr, om du går upp snabbt, gå uppför trappor eller utan speciell anledning, då kan du vara gravid.        
 12.  
 13.             7      Få råd från en specialist. Du kan få ett antal av dessa symtom och är fortfarande inte gravid. Det bästa sättet att ta reda på om du är gravid och vad du ser i ditt underkläder är att ha barnmorska eller läkare undersöka dig. Gör ett avtal med en barnmorska eller din gynekolog.  
    
  • Du kan också prova ett hem graviditetstest, men du får bara klara resultat från en barnmorska eller en gynekolog.
  •  
         
 14.  
             

Tips .

    
   
 • De flesta graviditetstesterna är inte en korrekt förutsägelse för graviditet fram till första dagen, så läs noggrant igenom bipacksedeln. Om implantatblödningen är före denna tid kan du behöva vänta några dagar för att se om blödningen verkligen kom genom implantationen eller orsakades av en annan orsak.
 •  Blödning är också ett tecken på livmoderhalscancer. Om du är över 30 kan ett Pap-test snabbt eliminera denna allvarliga möjlighet.  
           Läs mer... (2)      
Index populär:
Rapport för en attack.

En tvåårig pjokk utan att skrika ensam för att somna.

Torrgourd.

Efter skilsmässan byter namn.

Att mata en baby vegetarian.

Att vara väldigt arg.

Efter skilsmässan byter namn.

Så här övar du medvetenhetsmeditation.

Fyll billiga vattenbomber från ballonger.

Upptäck om någon är gravid.

Var tålamod med barn.

Underhåll och rengör en havskatt.

Sluta prata med dig själv.

Beställ en telefonbok.

Konvertera sekunder till minuter.

Sova med karpaltunnelsyndrom under graviditeten.

Spara äktenskap.

Återgå till arbete efter mammaledighet.

Installera Homebrew Channel på Wii U.

Börja det nya året på nytt.

Hitta klockan utan klocka.

ako woman