Home \ index
 

Få dina föräldrar att tycka om din vän.

 

Du har en ny och dina föräldrar är överbeskyddande, skeptiska eller undrar om han kommer att göra ett bra första intryck. Kanske är de bara oroliga eftersom ditt förhållande har varit väldigt turbulent hittills. Oavsett orsaken, om dina föräldrar är bakom dig, blir det lättare för dig att ha ett hälsosamt förhållande med din vän.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Prata med din vän. Berätta för honom om din plan. Presentera det för dina föräldrar så fort det är klart, det är trots allt det som möter dem för första gången. Kommunikation är nyckeln till ett arbetsförhållande, oavsett om det är mellan föräldrar och barn eller vän och flickvän.        
 2.  
 3.             2      Introducera det till dina syskon först. Ibland kan dina syskon säga ett bra ord till dig när de förstår din vän. Om du har en, prata med din äldre bror. Han är en man och kommer att förstå orsaken, särskilt om han måste gå igenom "lära känna hennes föräldrars" -fas.       
 4.  
 5.             3      Prata med dina föräldrar. Prata med din mamma först, för att hon måste ha haft liknande erfarenheter som en tonåring.       
 6.  
 7.             4      Föreslå till din mamma att hon först träffar din vän först, då din far först. Kanske gillar hon honom. Så du har någon på din sida då.       
 8.  
 9.             5      Ordna mötet på en plats där din vän känner sig bekväm. Så länge han inte besöker dig i ditt hus eller lägenhet, borde du till exempel Gå till en restaurang, som var och en av er tycker om. Om han har lyckats med dina syskon, borde de också vara närvarande.       
 10.  
 11.             6      Förbered din vän om han träffar båda föräldrarna samtidigt. Rapporterar om dina föräldrars tycker och ogillar. Gör något för honom, men se till att han inte ser för fet ut. Föräldrar märker något sådant. Dessutom skulle den plötsliga stilförändringen bli märkt om han stannade länge din vän.       
 12.  
 13.             7      Förbered dig själv och din vän för 20-fråga rutinen. Detta är oundvikligt, särskilt med överskyddande föräldrar. Gå igenom tillsammans hur han kan svara på frågor. Dina föräldrar kommer sannolikt att fråga dig hur du känner varandra, vad han gör, noteringar, framtidsplaner (speciellt om du är både i gymnasiet eller liknande) om sina föräldrar och hur han tänker på dig.       
 14.  
 15.             8      Ta skulden när det gäller något mellan er två.        
 16.  
 17.             9      Titta bra med sina föräldrar. Föräldrar kommunicerar med varandra.       
 18.  
 19.             10      Be dina föräldrar att acceptera dina känslor och lita på dina val. Ge dem tid och visa dem att du kan ta ansvar.                 
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Index populär:
Lämna din egen familj.

Hitta en saknad person.

Var en verkställande.

Bake kattkaka.

Mummifiera en kyckling.

Avlägsna flytande latex.

Uppmuntra ditt barn att leka med andra barn.

Ring Saudiarabien.

Smält aluminium.

Var en god kristen fru i ett traditionellt äktenskap.

Välkommen en adoptiv baby till familjen.

Var en bra fru.

Gör en enkel väderbarometer.

Bli en bra styvfar.

Att ha en make av barn måste vara tillsammans.

Ta det bra med dina syskon.

Få frisk vind i äktenskapet.

Få ett barn att sova.

Imponera din fru.

Sterilisera babyflaskor.

Respektfull handel med en familj.

ako woman