Home \ index
 

Komplettera en W 4-blankett.

 

Om du aldrig har fyllt i en W-4 blankett innan kan det vara lite förvirrande. Du kommer att få denna blankett från din arbetsgivare i USA när du börjar ditt arbete så att personalavdelningen kan använda din löneavgift för att bestämma hur mycket skatt som kommer att dras av från din lön. Fyll i en W-4 formulär genom att ange din skattkod och bestämma de belopp du vill göra anspråk på.

              

Förfarande .

    

    1      Fyll i kalkylbladet för personligt tillägg  ,

    
   
 1.            1      Läs de grundläggande instruktionerna från IRS (Internal Revenue Service) längst upp i formuläret. En personlig ersättning minskar din skattepliktiga inkomst. Ju högre ersättning du vill göra anspråk på, desto mindre skatter kommer att dras av från din löneavgift.       
 2.  
 3.             2      Ta reda på om någon identifierar dig som en person att underhålla. Om dina föräldrar inte identifierar dig som en person att underhålla, kan du sätta en "1" i utrymmet.        
 4.  
 5.             3      Lägg till ytterligare ersättningar till kalkylbladet om de gäller dig.  
    
  • Gör ersättningar till din make, barn och andra försörjare som du håller under.
  •  
  • Ta reda på om du har rätt att vara husägare. Det gäller personer som är ogiftar och betalar minst hälften av hushållskostnaderna för sina släktingar.
  •  
  • Inkludera ett bidrag om du har utgifter för att ta hand om barn eller släktingar som du vill ansöka i din avkastning eller om du tänker använda barns skatteavgift.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Justera källskatt som är avdragsgill för din återbetalning eller återbetalning av skatt från föregående år.  
    
  • Lägg till kvoter på W-4-formuläret om du har fått en stor skatteåterbäring och hellre vill ha mer pengar på din månadslön. Ju fler undantag du har, desto mindre skatt kommer att hållas kvar.
  •  
  • Minska antalet utsläppsrätter på blanketten om du var tvungen att betala tillbaka IRS förra året. Om mer pengar tas bort från din löneavgift, kommer du inte att förvänta dig en stor återbetalning vid årets slut.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Räkna antalet utsläppsrätter du har angivit i formuläret och ange det i rad H. Du måste ange detta nummer på W-4-blanketten i rad 5.                  
 10.  
             

    2      Fyll i intäkterna för skatteavdrag  ,

    
   
 1.             1      Fyll i nödvändiga personuppgifter. Du måste ange ditt namn, adress och personnummer.        
 2.  
 3.             2      Ange om du är singel eller gift. Du har möjlighet att hålla dina skatter i ett enda högre belopp om du är gift och vill att fler skatter ska dras av från din lön.  
    
  • Markera rutan för "singel" om du är gift men juridiskt separerad eller gift och din make inte bor i USA.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spela in det totala antalet utsläppsrätter du har ställt genom att fylla i formuläret.        
 6.  
 7.             4      Tänk på om du vill behålla extra pengar från din lön. Du kan göra detta om du har en stor återbetalning eller om du vill ha en större återbetalning av skatt på avkastningen. Om du gör det, notera du summan som en dollar.        
 8.  
 9.             5      Läs Undantaget för att se till att du inte är befriad från skatten. För att bli befriad från källskatt kan du inte få skatteåterbäring förra året och du måste också förvänta dig en fullständig återbetalning av skatter under det aktuella året eftersom du inte behöver betala några skatter.        
 10.  
 11.             6      Skriv och fyll i formuläret W-4 och överlämna det till din arbetsgivare. Dessa formulär samlas vanligtvis och arkiveras av HR-avdelningen eller avdelningen som utför löneavgiften.        
 12.  
            

Tips .

      

<91112>               

Index populär:
En djurhud solar.

Åka på en berg och dalbana.

Behave like Sasuke.

Skapa en tornado i en flaska.

Gör tyget brandbeständigt.

För att accepteras av National Society of Honor.

Lugna en bebis.

Beklaga sig för psykiskt lidande.

Gör grön öl utan matfärgning.

Förberedelse för en födelse.

Berätta mannen om skilsmässa.

Gör möblerolsk från olivolja.

Som en lång person, se mindre ut.

Efter skilsmässan byter namn.

Ta det bra med din svärmor.

Gör kaféer på tavlan.

Bestäm om genetisk rådgivning är rätt för dig.

Ta bort löss med te trädolja.

Behandla fettigt hår.

Bli av med slitna babykläder.

Ge medkänsla till ett barn.

ako woman