Home \ index
 

Att bli en sann svartmetall.

 

Du kom över Black Metals musik och subkultur för en tid sedan? Är du fascinerad av Black Metal, Satanism och / eller New Paganism? Och du är fortfarande kritisk eller till och med fientlig för det vanliga? Följande handledning visar hur du omvandlar dig från en vanlig människa till en svart metall!

                 

Förfarande .

    
   
 1.   1      Låt ditt hår växa länge. "Lång" betyder axel längd eller längre. Särskilt män måste vara tålamod, eftersom många fortfarande har en kort hårklippning om de slår på Black Metal eller en annan subkultur där långa herrhår är en standard. För att hålla håret stabilt och friskt, färga inte det, borsta och kamma ibland och skära tipsen var 6: e månad. När de är tillräckligt långa bör de bäras öppna.        
 2.  
 3.   2      Klänning endast i svart. Detta är en mycket viktig punkt. Alltid föredrar T-shirts (speciellt bandskjortor från dina favoritband, om de finns med svartvitt avtryck), långvästar och hoodies. Byxorna ska vara bekväma, robusta, inte för breda, men inte för snäva och eventuellt få några påsade fickor. Skorna borde vara robusta och inte mycket breda, men inte heller smala. När du köper kläder, se alltid till att du väljer rätt storlek för dig. Föredra bomull och läder, avstå från ull och andra värmematerial, för annars blir du svettig på sommaren vid höga utetemperaturer. Få några ärmlös tröja för sommaren. Du kan använda vissa Black Metal-tillbehör för att perfekta din klädsel, såsom armband, armband, amuletter (pentagram, inverterat kors, Thors hammare), ringar och piercingar (inga örhängen!). Alla smycken ska vara silverfärgade och om möjligt inte för stor / iögonfallande. Glöm inte: stora sneakers, joggarbyxor, snygga kläder, örhängen, trendiga solglasögon, glasögon med stora glasögon, kläder med "trendiga" inskriptioner (t.ex. "OBEY", "Jack Daniels Whiskey", "Converse All Star" Monster Energy "och liknande trendmärken), baseballkepsar, hattar, guldsmycken och färgglada / vita kläder. Bandshirts kan köpas i olika vanliga nätbutiker eller till och med med Black Metal frakt till rimliga priser.     
 4.  
 5.   3      Öva livet av Black Metal. Ge upp alkohol, tobak och andra droger. Svart metall betyder säkerhet och inte läkemedelsöverskott. Förbättra din självkontroll. Var konsekvent, starkvilja, självsäker och ärlig. Skrik inte din åsikt överallt, men var inte rädd att rösta det när det behövs. Få medvetenhet om samhället, dess fördelar och dess misstag. Bryta kontakten med människor som vill störa eller mocka dig i ditt sätt att leva. Begränsa dig själv. Tvinga inte din livsstil på någon, men låt dig inte luras på väg till Black Metal. Det kommer att finnas många människor som inte längre accepterar dig eller blir deprimerade eller psykiskt störda på grund av din livsstil eller din musikaliska smak. Om du är medlem av kyrkan, avgå omedelbart. Använd litteratur och Internet för att lära dig om följande ämnen: Satanism, kristendom, ockultism, höger extremism, misantropi, germansk hedendom och bevarande. Det här är ämnen som du ofta behandlar i Black Metal. Bli involverad i en liten, regional bevarandeorganisation eller skapa en. Förneka alla trender och det vanliga. På Internet faller inte in i "netkulturen". Skriv dina texter som om du skrev dem på papper. Vissa sociala nätverk eller plattformar kan vara mycket användbara.     
 6.  
 7.   4      Bli bekant med Black Metal. Du måste lära dig att lyssna på Black Metal, för det är inte för alla. Börja först med band som använder en hög inspelningskvalitet, såsom Dark Funeral, Burzum (alla verk från 2010), Gorgoroth (alla verk från 2000). Senare lyssna på verk av band som Satanic Warmaster, Burzum (All Works till 1996), Darkthrone (alla verk 1992-2005), Bathory och Nargaroth för att hantera den typiska, dåliga inspelningskvaliteten. Efter en tid skulle du ha lyssnat på Black Metals viktigaste klassiker, och känner till existensen och karriären för banden Bathory, Celtic Frost, Hellhammer, Burzum, Mayhem, Darkthrone och Gorgoroth. Låt dig informera dig om olika webbplatser om black metal scenen och dess pionjärer. Informera dig också om din nationella och / eller regionala black metal scen. Lär dig grunderna i ett genre-typiskt instrument (trummor, elgitarr, basgitarr, skrik, eventuellt även tangentbord). Besök även mindre underjordiska Black Metal konserter.     
 8.  
 9.   5      orsakar ett band. För att uttrycka din konstnärliga förmåga och få plats på din lokala underjordiska scen (om någon), är denna punkt också av stor betydelse. Om du är en avancerad trummis eller gitarrist, kanske även mastering av vokaltekniken av att skrika, kan du också hjälpa till som en sessionmusiker med vänliga band. Black Metal handlar inte nödvändigtvis om att visa enastående tekniska förmågor på sitt eget instrument, utan snarare om att skapa en kall och mörk atmosfär. Gör en pseudonym, och tänk på ett meningsfullt bandnamn, så kan du börja. Typiskt för Black Metal undergrounds musik är den så kallade "Necro Sound", även kallad "Corpse Sound". Denna term är faktiskt synonymt med "låg inspelningskvalitet". Det tar inte en mycket professionell studio för att göra svarta metallinspelningar! Inspirationen till musiken tas av svarta metallkonstnärer från naturen, personliga upplevelser, höst- och vintersäsonger, mörker, hat, dagliga händelser i världen, samt situationer och händelser spelade redan i Black Metals historia. Du kommer också att bli inspirerad av dina favoritband. Bestäm dig själv: Vill du hänvisa till rent antikristiska, sataniska eller hedniska teman med dina bandmedlemmar eller ditt band eller att blanda dessa tre ideologier i ditt textmaterial? För texterna i Black Metal, trots de inledande svårigheterna att förstå dessa (särskilt på akustisk nivå), har de högt prioritet, de tjänar dig och ditt band som en propaganda för att hitta nya, värdiga människor som inte skämmer bort från dessa ämnen och skulle därmed vara ett värdefullt bidrag till scenen. Om du inte vill leka med andra i ett band och ha tillräckliga musikaliska färdigheter, starta ett enmansband. Begränsa inte din kreativa kraft. Skriv låtar om saker som är viktiga för dig eller det som gör dig arg och ledsen. Obs! Nästan allt är tillåtet i Black Metal. Var inte rädd för att rösta din åsikt om kontroversiella och tabu ämnen i din musik. Du skriver musiken för dig och de andra lojala Black Metallers, inte för massorna. Därför: Bo självständigt. Black Metal är inte en subkultur där allt jagar efter en ledare, men det är allt i sig, i sin egen dimension av Black Metal.     
 10.  
 11.   6      Titta på Black Metal! Lev ditt nya liv, njut av den nya friheten, kraften i nyupptäckt konst, utbrott av de oförskämda massorna eller de trender du förnekar!               
 12.  
        
Index populär:
Gör Oreo spindlar.

Lugna en bebis.

Bor med hiv eller aids.

Var en bra äldre bror eller en bra äldre syster.

Uppfinna ord.

Gör tyget brandbeständigt.

Avvisa ett äktenskapsförslag.

Hur man skapar ett CV i Word.

Undvik graviditetsdiabetes under graviditeten.

Sminkögon.

Komma i kontakt med en tonåring (för föräldrar).

Avvisa oönskade samtal.

Balansera bröststorleken när du ammar.

Gör stekta lökblommor.

Gör pilhuvud.

Gör en dubbel Palstek klättringsknut.

Odla orkidéer.

Etch en betongyta.

Ta hand om din hussten.

Avlägsna flytande latex.

Lägg till mods till Minecraft.

ako woman