Home \ index
 

Escaped husarrest.

 

Husarrest är något som varje barn kommer att känna en dag. Det kan vara svårt att uthärda husarrest, men det är ibland möjligt att få av det tidigt om du visar dina föräldrar lite mognad och ånger. Här är några steg du kan följa för att komma ur husarrest. Men glöm inte att vissa föräldrar är strängare än andra, så dessa steg fungerar inte lika bra för alla barn.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Prata med dina föräldrar  ,

    
   
 1.            1      Var snäll mot dina föräldrar. Lyckliga föräldrar insisterar mindre allvarligt på en hård bestraffning än föräldrar som är irriterad på grund av dig. Visa dina föräldrar lite respekt och kanske undrar kanske om du inte kan göra något bra för dem.        
 2.  
 3.             2      Möt i mitten. Gör en kompromiss med dem för att undkomma din husarrest. Försök att övertala dem att minska din husarrest eller ge dig ett annat straff istället, till exempel extra hushållsarbeten.  
    
  • Svar på vuxen sätt. Undvik tantrum eller tystnad. Dessa reaktioner kommer bara att få dem att tro att de har gjort det rätta att ge dig hemarrest.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spendera tid med dina föräldrar på ett meningsfullt sätt. Spendera lite tid att prata med dina föräldrar och göra saker med dem. I stället för att fokusera på hur arg du är med dina föräldrar, försök att ändra dig genom att spendera tid med dem. Detta hjälper dig att glömma hur arg du är och du kommer bli befriad från din husarrest snabbare.                 
 6.  
             

  Del 2      Visa ansvar  ,

    
   
 1.             1      Gör ditt hushåll utan att bli frågad. Dina föräldrar kommer bli överraskade och kanske lösas från din husarrest. Att göra ditt arbete kommer också att göra dina föräldrar glada för att du sparar dem lite stress. Det här är också en riktigt bra idé om du fick din husarrest eftersom du inte gjorde dina hushållssysslor.       
 2.  
 3.             2      Ta ansvar för dina handlingar. Berätta för dina föräldrar och erkänna att du gjorde något fel. Klandra inte någon annan. Detta visar dina föräldrar att du kan ta ansvar för dina handlingar. Försök att lösa problemet eller lova att aldrig göra det igen. Det är vanligtvis bättre att acceptera straffet än att få en tantrum eller försöka prata ut dig. 
    
  • Försök att prata med något som, "Jag vet att jag gjorde ett misstag och jag är mycket ledsen. Jag vet nu att det var fel och försöker se till att det aldrig händer igen i framtiden. "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör dina läxor. Skriva bra betyg, eller visa åtminstone dina föräldrar att du försöker förbättra dina betyg, hjälper dem också att se till att du uppträder på ett ansvarsfullt sätt. Att göra dina läxor visar också dina föräldrar att du tänker på din framtid, vilket är ett tecken på ansvar.        
 6.  
 7.             4      Hjälp dina föräldrar i och runt huset. Gör ditt arbete till sin fulla tillfredsställelse och fråga om du kan hjälpa till med något annat. Hjälp din mamma eller pappa, till exempel, i köket eller i garaget. Ta en promenad med din hund. Gör allt som kan visa dina föräldrar att du är hjälpsam och ansvarig.       
 8.  
             

  Del 3      Hitta sätt att hantera situationen  ,

    
   
 1.             1      Ha kul i husarrest. Om du fortfarande måste betjäna din husarrest, få ut det mesta av din situation. Husarrest behöver inte alltid vara tråkig. Ta reda på vad dina föräldrar tillåter dig att göra och använda den. 
    
  • Försök att leka med dina syskon eller röra dig med din hund. Gå ut ett tag eller baka kakor med din mamma. Eller föreslå en aktivitet som du kan göra tillsammans som en familj, som att gå eller spela ett brädspel.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Nörgle inte ständigt. Om du klagar så ofta om att bli släppt från husarrest kan du kanske göra det motsatta, en längre mening. Men framförallt kommer det att visa dina föräldrar att du ännu inte har lärt dig din lektion, och är definitivt inte redo att bli släppta från husarrest.       
 4.  
 5.             3      Försök vara tacksam. Istället för att fokusera på vad du inte har eller vad du har varit förbjudet, försök att tänka på allt du har: ett tak över huvudet, föräldrar som älskar dig nog att utbilda dig, etc. Om du släpps från husarrest, var tacksam för allt du kan göra nu. Tack, föräldrar, för att hjälpa dig att lära dig av dina misstag. 
    
  • Det är faktiskt viktigt att verkligen säga det. Visa dina föräldrar att du är verkligen tacksam för att ta hand om dig själv genom att säga "tack".
  •  
         
 6.  
             

  Del 4      Undvik framtida husarrest  ,

    
   
 1.             1      Lär dig av dina misstag. Upprepa inte samma handling som gav dig husarrest och lova inte dina föräldrar om att du aldrig kommer att göra det igen. Ge inte ens någon anledning till att ge dig en arrestering, så du behöver inte ens försöka komma ut ur det.       
 2.  
 3.             2      Uttryck din ånger. Dina föräldrar vill att du ska lära av dina misstag, så om du visar dem tydligt att du omger vad du gjorde kommer de komma ihåg det i framtiden. 
    
  • Försök att starta samtalet så här, "Jag vet att jag har besvikit din tro med det jag har gjort. Jag är mycket ledsen och jag hoppas att du kommer att förlåta mig. "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Levande positiva förändringar. Visa dina föräldrar att du förtjänar deras förtroende och respekt genom att konsekvent visa bra sätt. Du kommer inte få husarrest om dina föräldrar håller med dina beslut.       
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>                  

Index populär:
Åtgärd för det tomma nätsyndromet.

Förbered levande agn.

Skapa ett lugnare hushåll.

Energiserad.

Spåra en person.

Witchhouse av kex.

Anslut skrivaren till ett nätverk.

Överraska din mamma.

Börja födelsen.

Ta en baby till stranden.

Fold billfold skjorta.

Frågan om förekomsten av jultomten.

Få visum för Kanada.

Hämta och behåll en barlicens.

Köp citronsyra.

Trämöbler matt med shellak.

Få ett barn att sova ensam.

Gör envis familjemedlemmar ta hand om sig själva.

Styr efterfrågan på perfektionism.

Anslut ett räckvidd till ett gevär och justera.

Öppna ett förseglat brev.

ako woman