Home \ index
 

Avlägsna flytande latex.

 

Flytande latex är en massa som kan appliceras på huden för att skapa ett sömlöst skal - en andra hud. Vanligtvis används flytande latex för speciell effekt smink i filmer, eller för att skapa realistiska ärr och rynkor för Halloween kostymer. När du är färdig med din kostym, är borttagning av latex en snabb affär som kräver inget mer än vatten och tvål. Se steg ett för att lära dig att stänga av det!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Tvätta av latexen  ,

    
   
 1.            1      Tvätta området med varmt tvålvatten! Du kan använda varmt vatten med tvål eller duschgel för att lösa upp latexen. Massage området med händerna eller en borste för att lyfta latexen från din hud! 
    
  • Om du har köpt en latex kit kan det finnas en flaska duschgel i den som är gjord för att tvätta bort latexen. Normal duschgel fungerar också.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skölj försiktigt av latexen från din hud! Håll fingret på ena sidan och dra upp det för att exponera huden under! Kanske skulle du helst ha en varm tvättduk som du använder för att lugna huden när du tar bort latexen. 
    
  • Latexen är extremt stretchig, så håll dina fingrar eller tvättdukar där latexen och huden möts för att minska smärtsam dragning på huden!
  •  
  • Ju längre latexen var på din kropp, desto lättare kan den tas bort. Över tiden löser svettning och naturliga hudfetter latexen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Potions Plats där latexen sticker! Om latexen är fastsatt i ditt kroppshår, täck det med varmt tvålvatten och massage försiktigt! Var särskilt uppmärksam på hårlinjen, ögonbrynen och andra känsliga områden som är tungt övervuxna! Riva inte latexen, annars riskerar du att riva ut håret!       
 6.  
 7.             4      Skölj din kropp med varmt vatten så snart latexen är borttagen! Detta kommer att städa upp några mindre bitar som fortfarande kan vara i ditt hår eller på din hud. Låt din kropp torka med en handduk!                 
 8.  
             

  Del 2      Förbered din kropp för lätt latexavlägsnande  ,

    
   
 1.             1      Raka de ställen där du planerar att använda latex! Eftersom latex är det svåraste att ta bort från områden med mycket hårväxt, gör det senare mycket lättare om du tar bort dig först. Rakning av ben, armar, ansiktshår och så vidare kommer att spara dig smärta när du är färdig med din kostym. 
    
  • Även fläckar som inte förekommer särskilt håriga kan ha fin, osynlig bebishår som latexen klibbar på. Glöm inte att raka ryggen, magen och så vidare!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Krämer din kropp med fuktgivande lotion innan du applicerar latex! Användning av en bra fuktkräm direkt innan du applicerar latex är ett annat sätt att få av det lättare senare. Applicera tjock lotion skyddar din hud och hår från "hängande" för latex.       
 4.  
 5.             3      Använd olja för att skydda känsliga områden! Om du inte vill att latexen klibbar i ögonbrynen, ögonlocken och andra känsliga områden, kan du använda olivolja eller någon annan olja du har till hands för att skydda den. Se bara till att du inte släpper på de fläckar där du vill ha en perfekt latexfärg!       
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Index populär:
Vik en Graco barnvagn upp.

Byta kläder till en orolig baby.

Koppla av.

Kan komma ihåg saker.

Föräldrarna övertalar att kasta en pyjamasfest.

För att få ett tvåårigt barn att sova.

Hantera släktingar som du inte gillar.

Ångra din bror.

10 tips mot hunger.

På semester med ett barn.

Undvik fosterskador.

Få barnen bort från TV: n.

Göra kandade äpplen.

Ange en Timex Ironman.

Gjord i Helium Backup via Google Drive Så du sparar data .

Bli av med lösslucka.

Sova ritual för din bebis.

Hämta 720p eller 1080p videoklipp från YouTube.

Pranka din bror.

Gör bastardsnitt.

Organisera en modeshow för att samla in pengar.

ako woman