Home \ index
 

Planera den perfekta smekmånaden.

 

Du har redan gjort den stressiga delen av bröllopsplaneringen. Förbered dig nu på den vackra och avslappnade delen och planera smekmånaden. Oavsett om du planerar en kryssning till Alaska eller en semester i tropiskt paradis. Det kommer att vara perfekt, för att du ska ta denna resa tillsammans. Följ dessa steg och du kommer säkert uppleva den perfekta smekmånaden.

                

Förfarande .

    
   
 1.   1      Ange en budget. Att fatta beslut om hur mycket pengar du vill spendera på smekmånad kan vara en stor hjälp. En urvalsprocess gör det lättare att välja rätt destination.        
 2.  
 3.   2      Prata med din partner. Ta reda på exakt vad du förväntar dig från din smekmånad. Vill du göra mycket sport? Om så är fallet kanske en kryssning är den rätta saken att göra. Eller vill du bara koppla av på stranden? Om så är fallet bör du fråga om orter nära stranden. Om du båda vill lära känna nya länder och utforska, kan en tågresa genom Europa vara det rätta valet. Se till att du båda har samma intressen, så smekmånaden blir perfekt för dig.     
 4.  
 5.   3      Skapar ett schema. Vill du lämna strax efter bröllopet, eller föredrar du att spendera en vecka hemma? Du kan också vilja skjuta upp smekmånaden tills senare och köra i ett år. Detta bör talas om snart nog, så du har tillräckligt med tid att förbereda allt.     
 6.  
 7.   4      Bestäm om en destination. Det finns många varmare ställen att koppla av på en smekmånad. Var noga med att kontrollera kartan och vädret i förväg.     
 8.  
 9.   5      Ta en titt på olika orter och hotell. När du har bestämt dig för en destination, måste du hitta lämpligt boende. Om du kör i ett tropiskt område kan all-inclusive orter vara en fördel. Det beror på säsongen. Allt inklusive inkluderar mat, alkoholhaltiga drycker och allt annat. På kryssningar måste å andra sidan betala för alkoholhaltiga drycker. Dessutom tipset för personalen ombord.     
 10.  
 11.   6      Skapar en smekmånadsfond i stället för en normal fond. Din bröllopsgäster kan bidra till smekmånaden och du måste betala mindre i slutet.     
 12.  
 13.   7      Var beredd. Om du vill köra direkt efter bröllopet, borde du ha packat dina väskor dagen före bröllopet. Du känner verkligen inte att du måste packa efter bröllopet.               
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                   
Index populär:
Gör konserverad Musubi.

Sätt på en automatisk klocka.

Gör envis familjemedlemmar ta hand om sig själva.

Beräkna vinst.

Ignorera dina känslor för någon som inte återger sig.

Slå en blomma båge.

Minska illamående under graviditeten.

Ljus en gasbrännare.

Förbättra förhållandet till din make / maka.

Överlev en kidnappning eller gisslan.

Ta det bra med din svärmor.

Uppmuntra ditt barn att leka med andra barn.

Skaffa en Obama telefon.

Gör själv köttbullar.

Dra åt magan efter graviditeten.

Beräkna ditt namnnummer i numerologi.

Njut av kaffe.

Sätt i ett membran.

Respektera dina föräldrar.

Håll dina föräldrar från att argumentera.

Ta hand om en återfödd baby docka.

ako woman