Home \ index
 

Lär goda sätt till ditt barn.

 

Barn går till skolan för att lära sig att läsa och skriva, och de går till kyrkan för att lära sig om religion. Manners bör undervisas hemma. Detta är en av de enklaste sakerna, även i en mycket tidig ålder, men det är inte alltid gjort.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Lär ditt barn att vänta tills det är dags att tala, och inte avbryta när du talar. Se till att du ger ditt barn fullständig uppmärksamhet när du är klar. Barn lär sig genom att observera, så visa dem hur man respekterar andra genom att respektera dem.       
 2.  
 3.             2      Placera bordet för en familjen middag och ta goda porslin och bestick. Placera gafflarna på ena sidan av plattan och skedar och knivar på den andra. Lägg en servett och lägg ett glas i det och sätt varje på rätt plats. Använd vid behov rätt bestick och även en servett. De följer ditt exempel och gör dig stolt när du äter med dem i en fancy restaurang.        
 4.  
 5.             3      Berätta för dem de viktigaste tabellen manners många gånger: Servett på knäet (under 10 ska du koppla in den under 14 år du kan plugga in), Elbow av bordet, inte äta med din mun öppna,...        
 6.  
 7.             4      Lär ett barn att säga "tack" genom att höra att du säger det. Oavsett hur ung det är, glöm aldrig att säga "tack" till honom varje gång han händer dig något, även om det är hans flaska .        
 8.  
 9.             5      Säg varje gång du ber ditt barn att göra något, "snälla". Barn lär sig av vad de ser och hör från sina föräldrar. En kram och en kyss från dig ser till att de alltid kommer ihåg att säga det ordet.        
 10.  
 11.             6      Lär dem att inte röra saker på bordet, antingen hemma eller på besök. Förklara att du kan titta på dem, men du kan inte röra dem!        
 12.  
 13.             7      Lär ditt barn att hövligt acceptera komplimanger genom att säga tack på rätt plats. Barn kopierar vad de ser och hör, så gör principen att använda dessa ord ofta.        
 14.  
 15.             8      Hjälp ett lite äldre barn att stoppa dörren för andra, särskilt om de går till en butik. Visa dem genom att hålla dörren öppen för andra - och låt dem gå in först istället för att släppa dörren i sina ansikten - och de lär sig att göra detsamma.        
 16.  
 17.             9      Gör söndag en speciell familiedag genom att ha på sig speciella kläder. Pojkar ska sätta skjortan i sina byxor, kanske en slips och jacka, byxor och läderskor. När du går till kyrkan tillsammans, se till att du säger god morgon till varje person du ser och observera och observera att dina barn gör detsamma. Om en äldre person står när du sitter, gå upp och ge henne din plats. Dina barn kommer att märka, lära och följa ditt exempel.        
 18.  
 19.             10      Lär ditt barn att vara artigt och det är inte okej att peka på eller stirra på personer med annan religion eller hudfärg. Påpeka hur intressant det kan vara att se andra familjer som gör andra saker, till exempel: Ritualer eller traditioner.        
 20.  
 21.             11      Håll lugnet. Varje gång du börjar skrika eller förlora ditt temperament, kan du förlora något av ditt barns respekt.        
 22.  
 23.             12      Var medveten om. Det finns en stor skillnad mellan barnprovokation och barnbeteende som glömmer att mata hunden, etc. Några misstag är normala för barn och är en del av att växa upp, medan andra bara är ett test av vad föräldrarna tillåter eller inte.        
 24.  
 25.             13      Visa kärlek. Förklara varför beteendet är straffbart och hur barnet kan undvika det i framtiden. Omsmycka och trösta efter att händelsen är över, eftersom detta främjar kärlek och förtroende.                  
 26.  
             

Tips .

    
   
 • Bly med exempel. Se till att du gör vad du lär dem själv.
 •  
 • Var inte för strikt eller krävande.
 •  
 • Försök alltid vara positiv snarare än negativ när du ger instruktioner till ditt barn. I stället för att be om att inte göra något, snälla gör motsatsen. Istället för att säga att ditt barn inte är oförskämt, berätta för honom att det alltid ska vara artigt.
 •  
 • Rant aldrig med ditt barn. Ranting gör ont på mer sätt än vad man kan tänka sig. Be ditt barn att förklara vad beteende stör honom istället för att namnge det.
 •  
 • Lär dem att välkomna en gäst i ditt hem genom att ge ett exempel. Vad det hörs gör det också.
 •  
 • Visa ditt barn etiketten när du går in / lämnar. Om ditt barn väntar på en rullstol, berätta för honom att vänta tills alla människor har gått ut innan det kan hända.
 •  
             

Varningar .

    
   
 • Barn, särskilt små, kan behöva lite tid att förstå. Var tålamod.
 •  
 • Några människor har inte goda egenskaper av naturen, men försöker göra sitt bästa för att låta ditt barn behärska grunderna. Sannolikheten är hög att den kommer att förbli hos dig för evigt, när den en gång i ungdom har lärt sig vad som är artigt och välanpassat.
 •  
        
Index populär:
Gå till en intervju med Kater.

Beställ en telefonbok.

Lever enligt YOLO principen.

Ta hand om din hussten.

Fisk för öring.

3 sätt att rengöra en portafilter maskin.

Hämta 720p eller 1080p videoklipp från YouTube.

Representera siffror i vetenskaplig notation och vice versa.

Åka på en berg och dalbana.

Klänning efter graviditet.

Att vara lycklig i ett olyckligt äktenskap.

Känner igen kolik hos en bebis.

Bestäm mellan aktier och aktiefonder.

Stödarbete.

Gör envis familjemedlemmar ta hand om sig själva.

Lindra ryggsmärta genom att slappna av.

Förstå skillnaderna när man köper barnmat.

Fake ett graviditetstest.

Förenkla brutna rationella uttryck.

Mobilspion mSpy installera på din telefon.

Gör ett havremjölbad.

ako woman