Home \ index
 

Friges från husarrest.

 

Fick du husarrest av någon anledning och saknar nu alla de coola sakerna du kunde ha gjort? Med lite nåd visar du dina föräldrar att du har lärt dig din lektion och är redo att ändra eller redan har ändrats. Börja med steg 1 för att lära dig mer!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Visa hemansvar  ,

    
   
 1.            1      Ändra din attityd. Först och främst ändra din attityd hemma. Du är förmodligen arg på dina föräldrar för husarrest och andra saker. Det är bra! Alla är i dåligt humör och stressade ut. Om du vill visa dina föräldrar hur ansvarsfull och vuxen du kan bete sig, måste du hantera ditt dåliga humör som vuxen.  
    
  • Var inte i dåligt humör och kör inte runt med en spö när du är i huset. Använd istället husarrest för ditt eget bästa och håll dig bra.
  •  
  • Visa inte passivt aggressivt eller oförskämt beteende mot dina föräldrar. Även om du har blivit felaktigt arresterad leder inte loafing till att du släpps från husarrest.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Behandla dina föräldrar på ett vänligt och respektfullt sätt. När du pratar med dem, använd artiga ord som "tack", "tack". Tala i lugn, tyst och vänlig ton. Om möjligt gör något bra för dem, till exempel att öppna dörren på morgonen när de lämnar huset eller rensar disken efter att ha ätit.        
 4.  
 5.             3      Hjälp i hushållet. Gör hushållssysslor för att visa att du är redo att växa upp och ta ansvar. Suga på huset, städa toaletten, rengör fönstren, håll ditt rum rent, gör disken och städa upp vad dina yngre syskon (eller röriga) har lämnat.  
    
  • Fråga dina föräldrar om du kan hjälpa dem med någonting.
  •  
  • Dina föräldrar kommer också att vara till stor hjälp om du städar upp garaget eller källaren, eftersom de oftast inte känner för dessa tidskrävande uppgifter.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hjälp dina familjemedlemmar. Var väldigt snäll mot dem och hjälp dem, eller gör något bra för dem. Till exempel kan du leka med dina yngre syskon eller hjälpa dem att göra sig redo på morgonen (eller till och med hjälpa dem med läxorna!) Eller du kan laga en god middag för din mormor och ta den till henne. Hjälp dina föräldrar att stryka sina arbetskläder eller laga lunch för dem.  
    
  • Fråga först om dina familjemedlemmar verkligen behöver hjälp.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hitta en annan tidsfördriv för hemmet. I husarrest får du inte göra någonting som annars är kul. Normalt kommer du bara sitta och irritera dig för att du är uttråkad, men med detta beteende kommer dina föräldrar inte att hämta husarrest tidigare.  
    
  • Läs till exempel en bok. Detta kan vara mycket avkopplande och ge dig en befriande känsla.
  •  
  • Använd tiden för att lära dig något nytt. Du kan lära dig att kasta bättre, rita något eller så kul du kan.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Visar ansvar i skolan  ,

    
   
 1.             1      Respektera dina lärare. Ge dem samma respekt som du skulle ge en militär person. Tala med dem artigt, var uppmärksam när du pratar och undvik sneda anmärkningar. Du bör också uppriktigt be om råd och hjälp och uppskattar verkligen deras stöd. Ett ärligt förhållande med en annars grumpig lärare hjälper dig att klara dig bättre.  
    
  • Men om du var mer av ett problem student tidigare, kom ihåg att det tar ett tag för dina lärare att lita på dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var snäll mot dina klasskamrater. Du bör inte mobba, irritera eller argumentera med dina klasskamrater. Om någon vill slå dig, få en vuxen till hjälp. Någon som gör roligt med dig vill bara ha problem och är inte värt din tid ändå. Det här är bara idioter!        
 4.  
 5.             3      Förbättra dina betyg. Gör ditt bästa i skolan och försök att förbättra dina betyg. Gör snabbt dina läxor, lära dig läxor och fråga dina lärare om du kan tjäna extra poäng.        
 6.  
 7.             4      Vid behov, ta undervisning. Om ett ämne är särskilt svårt för dig, fråga en handledare eller stanna längre efter skolan för att lära dig. Be dina vänner om hjälp om de är bättre än du är i ett ämne.        
 8.  
 9.             5      Lär dig själv också. Om du är bra i ett visst ämne, fråga din lärare om det finns någon i klassen eller parallellklassen som kan använda din hjälp. Att ta ansvar som detta och hjälpa andra människor kommer att imponera på dina föräldrar oerhört.        
 10.  
             

  Del 3      Prata med dina föräldrar  ,

    
   
 1.             1      Ha en konversation med dina föräldrar. Efter att ha visat dina föräldrar hur ansvariga du är, fråga dem om ett allvarligt samtal. Du kan till exempel säga:  
    
  • "Mamma, pappa, är det bra att prata om mitt beteende efter middagen? Det skulle vara trevligt att hitta en lösning tillsammans."
  •  
         
 2.  
 3.             2      Förklara ditt beteende. Förklara varför du uppförde dig dåligt tidigare. De borde kunna förstå dina känslor och tankar. Visa dem att du har gjort rätt eller att du har varit överväldigad med en eller annan situation. Säg till exempel något som:  
    
  • "Ledsen att jag hade en kamp med Becky, hon tog min tidskrift och jag kände mig skadad i min integritet."
  •  
         
 4.  
 5.             3      Acceptera varför ditt beteende var dåligt. Prata inte och klandra inte någon annan. Du måste försäkra dem om att du kan förstå dina föräldrar om de var onda, även om du inte riktigt håller med dem. Bekräfta sedan varför ditt beteende inte var bra. Så de ser att du har lärt dig din lektion. Du kan till exempel säga:  
    
  • "Det var fel att träffa Becky, jag vet att att slå henne inte gör det bättre, jag borde ha kommit till dig."
  •  
         
 6.  
 7.             4      Jag ber om ursäkt och ber om förlåtelse. Beklagar igen, ärligt talat. Be dina föräldrar att förlåta dig och vad de förväntar sig av dig i framtiden så att du förstår varandra igen.        
 8.  
 9.             5      Fråga om de helt kan ta bort husarrest. Det är en stor risk. Om du ofta är under husarrest och dina föräldrar var väldigt arg på saken kommer din förfrågan att falla på döva öron och göra situationen sämre. När du plötsligt har uppträtt så snyggt kommer dina föräldrar att känna sig lurade och lurade. Var försiktig med vad du säger.  
    
  • Till exempel, säg "Du hade rätt. Jag gjorde ett misstag. Men jag lärde mig verkligen av det. Jag hoppades att du kunde befria mig från husarrest. Jag lovar dig, jag kommer inte att orsaka problem i framtiden. "
  •  
         
 10.  
 11.             6      Fråga om en minskning av husarrest. Det är säkrare att fråga om dina föräldrar kan begränsa husarrest. Om du till exempel skulle få ett arresterat hus i en månad, fråga dem om de bara kan göra det i två veckor.  
    
  • Formulera din förfrågan enligt följande: "Jag tror att du har sett att jag kan förändras också. Förhoppningsvis ser du det på så sätt. Om jag fortsätter att fungera bra, kan du inte befri mig från husarrest tidigare? "
  •  
         
 12.  
 13.             7      Leta efter andra regler för husarrest. Gör andra grundläggande villkor med dina föräldrar. Se om de kan göra ett undantag för stora händelser som du annars skulle missa, till exempel en skolboll eller sommarläger. Föreslå att du är hemlåsad i en vecka om du får gå till dessa händelser. Dina föräldrar anser detta vara det bästa alternativet.  
    
  • Du kan också fråga om vissa begränsningar kan lyftas. Du kan föreslå att du fortsätter att vara under husarrest om du tittar på vissa TV-program eller spenderar lite tid (mindre än vanligt) på datorn.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Tänk på att inte be om undantag från husarrest. Det gagnar dig inte, men har fler fördelar än du tror. Annars, om du knappt får husarrest, är bra beteende tillräckligt för att ge dina föräldrar större frihet (så länge du frågar dem snyggt). Men om du ofta får husarrest, ta det med lugn, så du har i framtiden med dina föräldrar en sten på brädet.        
 16.  
             

  Del 4      Undvik framtida husarrest  ,

    
   
 1.             1      Hitta andra sätt att lösa konflikter. Du får vanligtvis bara husarrest om du har stött på problem i skolan eller i strid med syskon eller om du var meningsfull för dina föräldrar. Det är helt förståeligt att vara i dåligt humör om du känner dig misshandlad. Men när alla är ständigt i trubbel, för att han känner sig fel, vad tror du skulle bli av världen? Att vara oförskämd och våldsam hindrar dig också från att verkligen lösa ett problem. Istället pratar du med personen du har problem med eller frågar en vuxen om hjälp.  
    
  • Kom ihåg att vissa saker i livet är bara svåra och obehagliga. Du kan inte undvika några obehagliga situationer. Du ser mer ut som en vuxen och mindre som ett barn, när du svarar lugnt och lugnt på dessa situationer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hitta andra inlärningsmetoder. Andra orsaker till husarrest är oftast dåliga betyg. Det är frestande att vissla på skolan och ha kul med vänner, men det är verkligen viktigt att göra en insats i skolan. Om du inte gör det kommer du svårt att hitta ditt jobb senare och kommer inte att ha råd med dig. Om du inte känner dig smart nog, prata med en lärare. De kan hjälpa dig att förstå ämnet bättre.        
 4.  
 5.             3      Tänk på de personer du spenderar din fritid med. Ibland har vänner ett negativt inflytande. Även om dina vänner är ganska coola i sig, kanske du är ett problem tillsammans. Vänner som sätter dig i nöd eller fara är inte riktigt dina vänner. De är själviska. Hitta vänner som verkligen bryr sig om dig.        
 6.  
 7.             4      Hitta några intressanta hobbies. Med en ny tidsfördriv som håller dig underhåll för ett tag och håller dig borta från saker som dina föräldrar inte tycker om att se, minskar du dina chanser att få hemmet arresterat. Börja spela ett instrument, skriv noveller eller poesi, lär dig att dra eller bara göra lite sport varje dag för att klara tiden.  
    
  • Kolla in wikiHow om du vill hitta en ny hobby.
  •  
  • Eller gör bara wikiHow din hobby! Vi behöver alltid människor att hålla våra trollar borta!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ange mål. När du arbetar mot ett mål är du mer fokuserad och undviker problem. Så sätt ett mål och försök att nå det. Kanske vill du spara på en ny Xbox? Fråga i grannskapet för sidoaktiviteter och spara så pengar tillsammans. Du kan även få dina föräldrar att betala dig en liten summa om du har skrivit en bra betyg.  
    
  • Arbeta hårt kommer inte bara att göra saker bättre för dig, det kommer också att visa dina föräldrar att du har vuxit upp. De kommer snarare att förlåta dig om du gjorde något fel.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Försök att slappna av och bryta ut ur vardagen. När vårt beteende får oss i trubbel, gör vi bara saker värre eftersom vi är stressade, oroliga eller arg. Om du vill undvika husarrest, hitta sätt att deflata och ta bort dig från triggarna av ditt dåliga humör.  
    
  • Ett bra sätt att göra det går en promenad.
  •  
  • Att läsa en bok på ett lugnt ställe hjälper också till att slappna av.
  •  
         
 12.  
            

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>         

Index populär:
Utbilda barn effektivt.

Underhåll och rengör en havskatt.

Spela telefonprångar.

Överlever ett strömavbrott.

Lugna en baby med kolik.

Hitta balans mellan arbete och familj.

Låt åren komma fram.

Bevara trä.

Hitta balans mellan arbete och familj.

Känn igen de tidiga symptomen på graviditet.

Fira nyårsafton.

Köp Plumby'nut.

Leda rapbattle med sina vänner.

Förvara blod.

Öppna en Internet Café.

Hans syskon är irriterad.

Välj ett barnnamn.

Vilka ögonfärger säger om människor.

Odla orkidéer.

Gör en regnpinne.

Gör ett psi hjul.

ako woman