Home \ index
 

Bli gravid om din partner haft en vasektomi.

 

Till skillnad från rörligering finns det flera sätt att kringgå en vasektomi. Denna artikel är för par som har ingått ett nytt partnerskap. Inte för dem som vill "hålla" en partner. Tidigare beslut kommer ibland till oss, så här är några förslag på hur man blir gravid om din partner hade en vasektomi.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Prata med din läkare! Det finns många alternativ för par att kringgå en vasektomi. De är inte billiga i de flesta fall, men om din läkare använder alternativ medicin, kan du spara några kostnader om du har en högre personskyddsrisk.       
 2.  
 3.             2      Kom ihåg att ångra det! För de som vill göra det naturligt är det enda alternativet att vasektomi reverseras (en vasovasostomi). Detta kräver kirurgi och mycket lycka till. Det är regelbundet framgångsrikt, men inte alltid, så överväga andra alternativ!        
 4.  
 5.             3      Tänk på det och prata öppet om det med din partner! Det var anledningen till att han ursprungligen var "engagerad" och detta bör inte fattas lätt. Om han är grundläggande mot att ha barn, måste du allvarligt gå in och bestämma om du vill vara med honom eller ha en bebis. Vissa män säger vad som krävs för att hålla en fru, men i slutändan måste de fatta ett beslut. Att bli gravid från en annan man och sälja den som ett mirakel kommer inte att fungera eftersom vasektomi nästan aldrig är omöjligt.        
 6.  
 7.             4      Ta reda på om din partner har frusen spermier som togs till säkerhet före vasektomi! I mycket sällsynta fall har mannen en hemlig leverans av spermier som hans tidigare partner inte känner till och inte har tillgång till. I sådana fall är det onödigt att gå till domstol och gå till spermabanken för att plocka upp den lagrade spermierna är mycket lättare.        
 8.  
 9.             5      Ta en titt på In Vitro Fertilization! Om det finns tillgängligt spermier, är In Vitro Fertilization {IVF} det bästa alternativet. Det är inte billigt, men det har visat sig vara 80% effektivt. Vissa sjukförsäkringsbolag kan också täcka en del av kostnaden. Återigen, prata med din läkare!        
 10.  
 11.             6      Tänk på andra alternativ! Om en sperma inte finns tillgänglig, är det fortfarande möjligt att ta ett prov direkt från testikeln. Fertilitetsgraden minskar med varje år som går från vasektomi, men det är det mest lönsamma alternativet. Återigen är IVF den bästa chansen att få önskat resultat.        
 12.  
 13.             7      Du kan använda metoden "aspirera och injicera". Även om det inte rekommenderas på grund av infektionsrisken för båda sidor och den låga 20% -succesen, är det fortfarande ett alternativ. På de flesta områden krävs en recept på 16-gauge nålar och 4 ml sprutor. Som en kort beskrivning krävs det att sperma tas bort från testiklarna direkt efter samlag, sedan injektionen av vätskan direkt i livmoderhalsen, utan nål, inom 20 minuter till två timmar efter utlösning. Det är inte bara extremt smärtsamt för båda parter, men det rekommenderas inte heller på grund av infektionsfaktorn och möjligheten att oavsiktligt överföra oigenkända sexuellt överförbara sjukdomar till kvinnan! Återigen, prata med din läkare innan du försöker denna metod !!                  
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Index populär:
Gör spöken ur jordnötssmörkola.

Gör stekta lökblommor.

Övertyga föräldrarna till en hamster.

Få din man att hjälpa till i hushållet.

Motivera ditt barn.

Komplettera en W 4 blankett.

Mät babyfötter.

Förbättra sin fantasi.

Människor sparkar ut från Xbox Live.

Hantera en kontrollerande partner.

På semester med ett barn.

Välj en gudfader.

Sätt att bli gravid.

Hantera en lögnig tonåring.

Fira en barns födelse.

Komma i kontakt med en tonåring (för föräldrar).

Ge varandra utrymme.

Drick hallonbladet te under graviditeten.

Vänd poster till CD skivor.

Badande under graviditet.

Lär hans älskling att gå.

ako woman