Home \ konst
 

Bli en tävlande i en film.

 

Som extra i en film kan du göra lite extra pengar relativt enkelt, få chansen att se närbild på hur en film görs och kanske till och med bli odödlig på skärmen. Och så landar du en order!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Låt oss göra en "headshot". Men du behöver inte spendera ton och tillbringa extra arbete på det. En headshot är i grunden ett porträtt av dig med fokus på ansiktet. Ett foto där ditt huvud är uppe till axlarna (bustporträtt) är lika användbart som en där du kan se midjan (halvt nära skott).  
    
  • Det behöver inte vara en professionell inspelning; Du kan be en vän av dig att ta din bild och skriva ut storleken på det foto som byrån specificerade. Till exempel är 20x25 cm ganska bra
  •  
  • Kontakta fotografer nära dig och få offerter. Lita inte enbart på de priser som anges på hemsidorna. Om du har särskilda krav på bilderna kan du kanske förhandla om ett bättre pris för ett bra porträtt.
  •  
  • Få rätt mängd utskrifter. Glöm inte att du kommer att ändra din headshot varje några månader.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Försök presentera dig på lämpligt sätt. Skicka inte skott som gör att du ser för tvetydig eller för avslappnad. Stil ditt hår och använd rätt smink.  
    
  • Tänk på att din makeup görs av en professionell. Du behöver inte anställa en dyr make-up artist, men en professionell smink artist eller smink artist kommer att veta bättre än dig hur man får ett naturligt utseende som gör att du ser snygg ut på bilder med blixt.
  •  
  • Fråga sminkartisten att visa dig hur han gör så att du kan imitera utseendet.
  •  
  • Om sminken som är tillgänglig för dig hemma är mer naturlig, använd sminkartisten / sminkartisten att använda färger som du tycker är trevlig, som du känner dig bekväm med och som du normalt skulle använda.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd ett foto som liknar dig. En bild som visar dina vackra ögon, eller en du är klädd i, använder mycket lite här. En headshot ska vara ett bra foto av dig som person, inte något skott som visar en fin eller galen sida för dig. Om du behöver en zombiedräkt för en film så kommer de att låta dig veta.        
 6.  
 7.             4      Se till att din headshot kan användas för e-post. Många gjutningsbyråer använder Internet, så du borde ha ett fotografi av rätt storlek för dem. Du vill inte förlamna din inkorg eller störa bilden extra för att titta på den. Använd en storlek som passar för e-postmeddelanden, till exempel 9x13 cm.        
 8.  
 9.             5      Använd en aktuell bild. Du bör uppdatera din headshot från tid till annan för att vara uppdaterad och visa ditt utseende. Ta ett nytt foto när din utseende ändras (viktminskning, viktökning, hårlängd, hårfärg,...).  
    
  • Skicka ett foto som är en naturlig representation av dig själv. Castingbyråer antar att du ser ut som i ditt foto. Så, om du kommer in och ser helt annorlunda än på bilden, kommer din relation med byrån att sluta innan de ens går.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Titta runt i tidskrifter. Ta en titt på listor i tidskrifter. Det finns också webbplatser där du kan hitta fler möjligheter att arbeta som stipendiat. Om du bor i ett område som ofta filmas, som Köln, München och andra städer, kan du också hitta erbjudanden i lokala tidningar.        
 12.  
 13.             7      Skicka de nödvändiga dokumenten så professionellt som möjligt. Du kommer att bli frågad om din ålder, höjd, vikt och ögonfärg. Berätta sanningen, för om du anländer och är mindreårig, 8 cm mindre och 10 kg tyngre, i motsats till dina uttalanden, kommer de att anta att du har försökt att lura dem. Människor av alla storlekar, former och åldrar behövs, men olika projekt kräver olika människor vid olika tidpunkter. Du kan till och med behöva din exakta storlek och ålder. Det är alltid bättre att vara ärlig...  
    
  • Det här är INTE dags att säga vilken stor fan du är. De letar inte efter några konstiga fans, de behöver människor som kan bete sig professionellt.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Gå till en fungerande byrå. Tänk på möjligheten att ingå ett kontrakt med en byrå. Hitta på Internet adresserna på gjutning och skådespelare. Skicka dem ett CV och ett foto av dig och vänta på deras feedback.        
 16.  
 17.             9      Betala aldrig för en beställning! Extra är arbetstagare och betalas genom produktion. Ingen laglig verkställande eller casting agentur kommer att kräva en donation från dig så att du kan arbeta. Alla myndigheter som gör sådana påståenden är en hån. Undvik också byråer som vill att du ska betala för fotopaket, lektioner för tillägg eller bokningsavgifter.        
 18.  
 19.             10      Förbered dig väl. När du landar din första rulle, fråga vad du ska ta med. Många produktioner kräver att du tar egna kläder och att ditt hår och smink är redo när du anländer. Läs informationen noggrant! Du bör avstå från att annonsera endast för ansökan om du inte har rätt kläder för den aktuella scenen. Om du till exempel inte har ett stort urval medicinska kläder, bör du inte ansöka om ett projekt där extradräkterna måste bära läktarens kläder eller kläder för annan medicinsk personal.  
    
  • Någon i omklädningsrummet överensstämmer med ditt val, gör ett annat val under kläderna med dig eller be dig att lägga ut något ur tillverkningskåpet om det finns dessa. Det är alltid mer professionellt att vara väl förberedd än att riskera att slutligen avbryta eftersom du inte har tagit rätt kläder.
  •  
  • Det är ganska möjligt att du blir ombedd att klä sig för en viss årstid, var därför beredd att packa upp dina sommar- eller vinterkläder, oavsett vilken tid på året som helst.
  •  
  • Du kan bli ombedd att ta med 3-4 olika kläder. Läs informationen noga och lägg ditt val i en rock. Ta också matchande skor, smycken och handväskor för varje outfit. Som kvinna borde du komma ihåg att packa en strapless bh i en neutral färg.
  •  
  • Undvik att bära eller bära något med en stor logotyp på den. Det är inte en bra idé att marknadsföra ditt favoritband eller se ut som en annonseringskaraktär av din favoritdesigner. Om det finns ett avtal om att vissa logotyper är tillåtna kommer detta att noteras i ansökningsinformationen. Om du visas med en logotyp på din klädsel, kommer du sannolikt att bli ombedd att byta kläder. Och om du inte har något passande, blir du ombedd att lämna.
  •  
  • Du kan bli ombedd att undvika färgglada mönster, ljusa färger, röda, vita och ibland svarta. Om filmen använder greenscreen-teknik för datoranimering måste du också undvika färggrön.
  •  
  • Packa inte bara kläder av en färg. Självklart, om stjärnan är lila, måste du ha en annan färg. Om du bara packar en lila klänning, en lila tröja och en lila tröja, kommer du inte ha ett lämpligt val. De ansvariga kommer inte att veta i tid vad huvudmännen ska bära för att inkludera den i gjutningsinformationen.
  •  
  • Stryka dina kläder och ta bort ludd. Ett plaggskydd är bäst för transport, men du kan också använda en resväska. Det är bättre att packa saker försiktigt i en stor resväska än att smula dem i en liten resväska.
  •  
  • Kvinnor ska packa sin makeup, hårborste och allt de behöver för att fixa. Det är inte orealistiskt att du måste vänta upp till 10 timmar för din tur.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Applicera inte som konkurrent om ditt schema inte ger tillräckligt med tid. Byrån kommer att berätta det datum du behöver. Du borde hålla denna dag helt gratis. Att arbeta som extra kostar många timmar och du förväntas vara närvarande tills scenen finns i lådan. Det kan ta 6 timmar eller 15, så du lämnar studion klockan 4:00. Om du går tidigare blir det oprofessionellt och du kan riskera din lön.        
 22.  
 23.             12      Behandla professionellt och vara punktlig. För sent är oprofessionellt. Vandra runt, vara dum, pratar för mycket och försöker göra en show är mycket oprofessionellt. Du är där för att ge bakgrund och bidra till en stämning, inte att upptäckas som en ny skådespelare        
 24.  
 25.             13      Behaga ordentligt. Var alltid professionell. Kom ihåg att du har blivit anställd och är anställd. Ta inte bilder, stör inte besättningen och håll ditt avstånd från stjärnorna. Att bryta reglerna kommer att leda till att du slås av och slänger ut uppsättningen, vilket skulle bryta alla broar till gjutningsbyrån som ansvarar för framtida projekt. Trevliga, pålitliga människor som uppför sig normalt får fler möjligheter att arbeta än oprofessionella kandidater.  
    
  • Ta med en bok, I-pod eller spelkort - du väntar länge! Lyssna noga på instruktionerna. Att vara extra är ett intressant jobb, men det kan också vara fruktansvärt tråkigt. Du spenderar många timmar sitter i ett väntrum eller står på en uppsättning i timmar utan att kunna prata eller flytta.
  •  
         
 26.  
 27.             14      Ha kul! Du kan bara vara en suddig plats på skärmen eller landa på golvet i det snittiga rummet. Eller om du träffar en kändis och är rikare av en bra historia kan du berätta för dina vänner! Det viktiga är att du gillar det hela.                  
 28.  
             

Tips .

                  

Vad du behöver .

             
Konst populär:
Använd en grafisk equalizer.

Undvik tristess i helgen.

Spelar skalor på klarinett.

Få en hip hop rekordavdelning.

Gör en Batman kostym själv.

Vinn Peg spelet.

Justera höjden på en gitarr.

Poserar för ett foto.

Spelar gitarr och sjunger samtidigt.

Titta på stjärnorna.

Booty Dances.

Bli en bättre rappare.

Välj gitarrsträngar.

Kontakta MTV.

Läs trumflikar.

Skriv en musikalisk.

Skriv idéer för TV sändningar.

Skriva skript med Microsoft Word.

Köp filmrättigheter.

Mary hade ett litet lamm som spelade spelaren.

Hur man rappar ordentligt.

ako woman