Home \ konst
 

Gör en grododräkt.

 

Vill du dölja dig själv som en groda? Vare sig ditt barn är på skolskolan eller behöver en bra karneval eller Halloween kostym, har wikiHow bra idéer för att göra en grododräkt som bara är rätt för dig. Följ bara stegen nedan <91112>               

Förfarande .

    

  Del 1      Huvudstavar  ,

    
   
 1.            1      Använd ett hårband. Du kan dekorera ett hårband med grodaögon för att perfekta grodlooken. Få styrofoambollar och måla dem med tjock, vit färg (detta visar inte omedelbart att de är gjorda av styrofoam). Sedan målar du svart elever och täcker ögonen med transparent glasyr, till exempel med Modge Podge (modelleringslim). Få ett grönt huvudband och fixa ögonen med varmt lim.  
    
  • Om du har problem med att fixa dina ögon på huvudbandet eller om du inte gillar tecknadens utseende kan du också göra dina ögon mer realistiska genom att klippa upp den femte av bollen och rulla ögonen platt nedåt hålla fast vid huvudbandet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta en huva. Ett annat alternativ är att hålla ögonen på en grön huva, som en tröja. Ögonen ska fästas enligt ovan. Ta sedan lite grön filt. Klipp ut en oval större än bollen och nästan dubbelt så lång. Klipp ut fyra sådana ovalar och skära sedan av två ovala ändar för att göra ögonlocken. Stick ögonbollarna på den ovala och håll ögonlocken ordentligt på den. Hela ögonkonstruktionen kan också sys till huven.        
 4.  
 5.             3      Använd en baseballlock. Du kan också använda en baseballlock eller annan mössa. Du kan antingen välja limningsmetoden från steg 1 eller ögonlockmetoden från steg 2 - välj den du gillar bättre! De platta ögonbollarna fungerar bättre i det här fallet, så använd en kniv för att skära polystyrenkulorna.                  
 6.  
             

  Del 2      Att göra grodahänder  ,

    
   
 1.             1      Hantverkarmband. Grodor har webbhänder som du kan tinka med för din kostym. Ett enkelt sätt är att rita handens kant på filten, med ytterligare en horisontell filtremsa behövs, med vilken du kan fästa handen i din handled. Klipp ut formen och använd kardborrebandet för att göra grodans hand ett armband! Denna metod kan användas för att göra händer och fötter till din kostym.        
 2.  
 3.             2      Använd handskar. Ett annat alternativ är att använda vanliga stickhandskar. Få gröna handskar och klipp ut filtrianglar som passar mellan fingrarna. Sätt på gummihandskar och sätt på de stickade handskarna. Stick filten på stickhandsken och låt limet torka. Gummihandskarna förhindrar att lim kommer på fingrarna eller fingeröppningarna är stängda av inkommande lim.        
 4.  
 5.             3      Använd armvärmare eller ärmar. Denna metod liknar den första tekniken. Rita grodans händer på filt, klippa ut dem och lima eller sy dem på undersidan av den gröna armvärmare eller ärmar i en pullover. Detta gör det lättare att skjuta dem åt sidan om du måste använda dina händer.        
 6.  
             

  Del 3      Kläder  ,

    
   
 1.             1      Använd vanlig kläder. Köp snygga gröna klänningar som skinny jeans eller leggings och en grön T-shirt. Du kan antingen lämna den grön eller använda sprayfärg för att ge "huden" en ordentlig struktur. Spraya en vit mage, en mörkare rygg och kanske till och med några punkter!        
 2.  
 3.             2      Använd pyjamas jumpsuit. En grön pyjamasjumpsuit eller en pyjamas med fötter är perfekt för en grododräkt. För övrigt är sådana kläder inte bara för barn: du kan enkelt hitta sådana pyjamas för vuxna online och i vissa butiker. Du kan också spraya pyjamas, vilket inte rekommenderas om du vill använda pyjamas igen efteråt.        
 4.  
 5.             3      Ha på sig en klänning. För att perfekta groda prinsens utseende, välj en klänning. Köp en grön klänning eller gör en grön tutu och omvandla till en prinsessa på ett ögonblick. Glöm prinsessans tillbehör - som kronan - inte!        
 6.  
             

  Del 4      smink  ,

    
   
 1.             1      Gör ditt ansikte grönt. Köp grön smink och applicera den på ditt ansikte med en sminksvamp. Se till att håret inte är i vägen!        
 2.  
 3.             2      Gör upp en vit haka. Använd nu vit smink och lägg den på läpparna, hakan och halsen med svampen. Försök att dimma den vita sminken med den gröna färgen.        
 4.  
 5.             3      Gör upp dina ögon. Smink med en svart eyeliner cirklar runt ögonen (till ögonbrynet och kinderna). Fyll cirklarna med röd eller orange färg och använd eyeliner för att sätta på ögonlocken. Personens ögon ska vara stängda medan sminken appliceras - när hon stänger ögonen efteråt ser det ut som en groda tittar på dig!        
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

      

<91112>         

Konst populär:
Köp din första gitarr.

Bli av med gamla böcker.

Ha kul på ett lördagskväll hem.

Var en Jedi.

Spela stora ackord på ett tangentbord.

Spela pranks.

Skriv en sång med gitarrhandtag.

Gör ett enkelt musikinstrument.

Ändra gitarrsträngar.

Gör vampyrtänder.

Dansar en pirouette.

Spela sömmar på trummor.

Spelar dragspelet.

Ta en video.

Ett trumset är rätt.

Hög påverkan.

Köp ett piano.

Anvisningar för anslutning av en effektförstärkare.

Spela en CDur ackord på gitarr.

Lär dig spela gitarr.

Titta på filmer och tv på nätet gratis.

ako woman