Home \ konst
 

Börja med Stand Up Comedy.

 

Om stand-up komedi sägs vara en av de få prestationskonst som är helt skit!

                

Förfarande .

    
   
 1.            1      Skriv om de fem minuterna av originalmaterialet som du tycker är roligt och att du tycker att andra tycker det är roligt också. Vissa tycker det är bra att titta på andra stand-ups, men kom ihåg att ju mer du ser om hur andra människor närmar sig det, ju mindre lätt är det att vara original. Fråga några vänner om roliga berättelser eller skämt som de gillar och sträcka ut dem. Gör henne väldigt intressant. Har du märkt att några komiker gör skämt om de konstigaste sakerna som hände med dem? Du kan också! Det måste ha varit minst några kusliga ögonblick.       
 2.  
 3.             2      Hitta en komediklubb där du kan boka en öppen plats. Kyssa röven du träffas och få vänner med dem på Facebook. Det kan ta lite tålamod, eftersom vissa klubbar har en lång väntelista för handlingar. Om ingen klubb i stan är redo för dig, ses i skolor, talangshows och varhelst det finns en publik. Alltid berätta för alla skämt, även om de är främlingar till dig. Till exempel, låt oss säga att du rysar i snabbköpet för den här kvinnan. Du når samma burk persikor eller något. Ursäkta mig och försök att berätta ett skämt om situationen, något skämt du kan tänka dig. Försök bara komma in i en humoristisk vibration med alla. Om det inte fungerar, berätta skämt om kön du aldrig haft, vem vet? Detta kan vara en klubbägare som letar efter komedihandlingar. Håll alltid alla med en positiv, rolig inställning.        
 4.  
 5.             3      prov. Lär dig ditt material inuti. Öva proklamerar det högt. Det kan tyckas obehagligt först, men det hjälper till att höra din mening talad högt. De flesta komiker försöker träna ensam eller med sin chef eller klubbägare. Försök att hålla dig från att be dina vänner att se dig öva, för att det sedan kommer att förråda din komedihandling. Övning gör perfekt, eller hur? Tja, mästerskapspraxis är perfekt, så om du övar med lite uthållighet kan du inte heller träna alls.        
 6.  
 7.             4      Se till att publiken kan höra vad den ska höra när du är på scenen. Lyssna på MC och den andra fungerar och uppmärksamma hur högt de är och var de håller mikrofonen. Oavsett hur publiken freaks ut, skriker aldrig. Det gör henne helt ur sitt humör och kan till och med skada hennes öron!        
 8.  
 9.             5      Håll dig till din givna tid, för det hjälper dig verkligen att få fler spelningar. Många komiker använder vibrerande armbandsur för att låta dem veta när deras tid är uppe, utan att det hörs av ett hörbart larm.        
 10.  
 11.             6      Håll en bok med datum för dina spelningar, din uppsättningslista och hur varje bit gick. Den fula saken om att ha en bok är att om några klubbar ringer till dig och ber dig göra en komedihandling med dem kan du säga, "Åh, jag måste titta i min dagbok. " Då tänker de, "Wow, han har en tidbok, han måste vara ganska framgångsrik." Du ser? Misslyckas varje gång, allvarligt.        
 12.  
 13.             7      Skriv ner allt du tycker kan vara roligare. Var kritisk. Om ett stycke inte fungerar skriv ner det eller släng det och skriv något som fungerar. Upprepa denna process.        
 14.  
 15.             8      Be om feedback från erfarna handlingar. Om du bad om det, ignorera inte det, men kom ihåg att det bara är en åsikt. Om vad de föreslår inte känns rätt för dig, fråga dig varför och använd din egen sunt förnuft för att se om deras förslag fungerar för dig.        
 16.  
 17.             9      Var beredd på inkräktare. Jag menar, var beredd att bete sig som en bebis om någon inte gillar ditt skämt. Vissa människor tycker inte att du är rolig (för att du inte är). De stora stjärnorna undviker de flesta offentliga kritikerna genom biljettpriserna, vilket avskräcker den enstaka avvikelsen, men de får fortfarande mjuka ropar, de som vill ha sin äraminne. Du, den framträdande komikeren, måste ta itu med både mjuka och hardcore inkräktare. Det kan hända när som helst, men det är troligtvis efter att en av dina punchlines inte underhållit. Om du ställer in, kan du göra en av tre saker. Det första är att ignorera det och fortsätta, vilket ofta är det mest förnuftiga alternativet för nya komiker som inte har någon aning om publiken är på sin sida eller ej. Den andra och tredje är båda lyhörda. Du kan antingen bara göra ett nedlåtande anmärkning, eller försök att göra ett skämt ur interjection och / eller heckler. Försök att undvika personliga förolämpningar är inte väl mottagna. De bästa reaktionerna är de som ger dig den moraliska segern. Håll svara korta och söta. Om du kommer upp en bra senare, spara den nästa gång du hör ett liknande interjection, för det är fantastiskt hur många gånger samma injektion inträffar.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Gör ett huvud i ett glas.

Välj hörlurar.

Spelar klassisk gitarr.

En ukulele tune.

Välj trummor.

Skapa en Mix Tape eller en CD.

Läser anteckningar för violin.

Lyckas som ett band.

Efterlikna kända personer.

Spela Kazoo.

Följ FIFA World Cup.

En Freestyle Rap Battle Survive.

Hämta ett ISBN nummer.

Låna böcker på Kindle.

Sälj begagnade böcker på Internet.

Göra trance musik.

Anslut en dator till en stereo.

Skapa ett spel.

Undvik tristess i helgen.

Applicera ett torrt tryck.

Bli en animator.

ako woman