Home \ konst
 

Gjut en gitarr.

 

Att spela gitarr är inte kul när det gäller våg och fingerövningar. Med rätt slagteknik kan du spela låtar snabbt, vilket är mycket roligare än "torra" övningar. När du lär dig grundläggande trummeteknik och lär dig gitarr bättre, kan du snart spela en sång du vill ha.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Lär känna ditt instrument  ,

    
   
 1.                    1      Rätt inställning. Sätt gitarren på låret och håll den nära din kropp. För att slå gitarren bra, håll armbågen på din battinghand bort från strängarna och slå strängarna ur din handled. Gitarrhalsen ligger mellan tummen och pekfingret på din hand.  
    
  • Om du måste använda båda armarna för att hålla gitarr, är det mycket svårt att slå strängarna rena. Låt gitarr vila i knäet och säkra det med armbågen så att du kan slå strängarna utan att flytta gitarren.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Håll valet. Välj valet mellan tummen och pekfingret så att några inches av plockan är utsatta och spetsen pekar mot dig. Prova lite tills du kan hålla det bekvämt.  
    
  • Alternativt kan du slå strängarna utan ett plectrum. Använd bara tummen på din träffande hand. Många gitarrister har inte använt ett plektrum, t.ex. Johnny Cash eller Wes Montgomery. Ljudet ändras som ett resultat. Det är bäst att prova med eller utan ett samtal för att ta reda på vad du tycker om bättre.
  •  
  • Det kan vara så att dina fingertoppar skadar när du spelar utan ett plektrum. Detta kommer att förändras över tiden om du utvecklar hornhinna.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Bli bekant med strängavståndet. Strängarnas längd till fingerbrädet varierar från gitarr till gitarr och påverkar hur svårt du måste trycka på strängarna för att göra det rent. Öva ackord så att alla strängarna låter samma.  
    
  • Om du trycker på strängarna ojämnt kan strängarna snarka när de slås. Om så är fallet, träna först ackorden korrekt.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Fäst ordentligt  ,

    
   
 1.                  1      Hit strängarna mellan ljudhålet och bron (strängfästet). Testa läget lite och lyssna på skillnaden i ljud. Nära ljudhålet låter det mer bassiger, nära broen klarare och tunnare.  
    
  • Det finns inte "rätt" position. Börja 1-2 cm till höger om ljudhålet och försök tills du hittar det ljud du tycker bäst om.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Försök att träffa alla strängar lika. Börja med en enkel G-huvudkord som du slår från topp till botten. Börja med 4: anteckningar: Spela ackordet med konstant tempo, var och en med en rabatt per takt.  
    
  • Börja med slaget på den djupa E-strängen från topp till botten och försök att slå alla strängar lika svårt. Nybörjare gillar att göra misstaget att slå den första eller sista strängen för hårt.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Försök med servering nu. Om du lyckats spela ackordet rent i tid med tees, försök att slå ackordet från botten till toppen. Detta kallas tjäna. Akkordet ska låta tillsammans och "i sig" och inte som enstaka toner.        
 6.  
 7.                  4      Hit från handleden. Det är lätt att se nybörjare slå sina armbågar. Håll din armbåge stadigt och använd din handled för att slå strängarna.  
    
  • Många nybörjare har svårt att hålla plocka och slå strängarna med den. Håll plockan så att endast en liten del är mellan fingrarna.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Standard swatch  ,

    
   
 1.                  1      Ändra strejk. Den enklaste slagtekniken är förändringsslaget, där du växlar mellan knockdown och serve: (DUDUDUDU) Down (för tee) och Up (för servering). Håll tempot och gör en markering och en markering med varje takt så att varje takt motsvarar en 8: e not.  
    
  • I stället för ett slag per takt gör du två nu. Med en 4/4 takt är varje takt en åttonde. Håll dig i takt, kanske slå klockan med din fot, men slå din hand två gånger per slag.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      ackordbyte. När du blivit van vid förändringen startar ackordet förändringar. Ändra efter varje åtgärd (4 slag, 8 ackord) från G-major till C-major ackord då varje halv bar.  
    
  • Ta dig tid att öva. Det kan verka lite komplicerat i början, men innan du går vidare till nästa steg borde du ha internaliserat en ackordbyte på en ren attack. Annars kan det vara mycket frustrerande och du förlorar din motivation. Om du kan hantera ackordförändringarna är du snart redo att spela hela låtar.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Hoppa över 4e tee per klocka. Nästan inga låtar har bara förändringen, för det är tråkigt på lång sikt. Ta en rabatt och lyssna på hur mönstret ändras: (DUDUDU-U) Ner (för tee) och upp (för servering).  
    
  • För att lära sig mer utmanande mönster, måste du vänja dig för att hoppa över vissa slag, men fortsätt att flytta din beat-hand till rytmen. Din handled behåller rörelsen, men pekan rör inte strängarna.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      pop-rock swatter mönster. Ett vanligt beatmönster som ofta höras är (D-D-U-U-DU).  
    
  • Lyssna noggrant på dina favoritlåtar med en akustisk gitarr i förgrunden för att få en känsla för takt tekniken. Om du behärskar normerna kan du experimentera med variationer. Var uppmärksam på hur en förändring i attacktekniken påverkar känslan av sången.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      dämpa strängarna. För mer variation i ditt spel kan du dämpa strängarna på vissa slag med balen i din slaghand. Rytmen behålls, men de dämpade beatsna ger mönstret en perkussiv effekt.  
    
  • Neil Young och surfande popstjärna Jack Johnson har en slående dämpteknik som inte är svår att lära sig, men låter väldigt fint.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Först uppmärksamma ackordet och tempot. Nybörjare tenderar att fokusera för mycket på att slå. Koncentrera dig på att ackorden blir rena och känslan av sången, så kommer du snart att göra framsteg.        
 12.  
 13.                  7      Spela upp låtar. Att spela gitarr är roligare när du spelar låtar som du gillar. Börja med en enkel sång för att internalisera en attackteknik.  
    
  • Många lands- och folksånger består av ackorderna G, C och D. Välj några och lär teknikerna till sången "flyter".
  •  
  • Var uppmärksam på hur många strängar du behöver slå för ett ackord. D major, t.ex. behöver bara de 4 nedre (höga) strängarna D-g-h-e och strummer alla strängarna för G-huvudet.
  •  
         
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>  

<91112>         

Konst populär:
Bli en rockstjärna.

Ta bort sång från låtar.

Undvik tristess i helgen.

Whistling högt.

Undvik att sjunga din röst medan du sjunger.

Läs noterna.

Lär dig att lära sig tangentbordsmeddelanden.

Bygg en bambuflöjt.

Gör en dokumentär.

Skriv en litterär recension.

Spela E mindre ackordet på gitarr.

Var en pirat.

Gör ditt band känt.

Spelar strömkord på gitarr.

Göra sockerglas.

Erkänn sjungande talang.

Spela upp inspelaren.

Var en Jedi.

Bli en författare.

Hitta ett intressant namn för ett band.

Var en pirat.

ako woman