Home \ konst
 

Få rätt humör för att skriva.

 

Bra författare vet hur man skapar rätt humör för att skriva produktivt. Varje person har en annan stil och individ behöver komma in på rätt humör för att skriva. Men det finns några grundläggande riktlinjer som kan hjälpa alla att spendera sin tid på ett effektivt sätt. Det är till hjälp att välja yttre påverkan, välbefinnande, temperatur och miljö på ett sådant sätt att de positivt påverkar skrivatmosfären.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Skapa den perfekta platsen för skrivning. En kreativ författare som skriver romaner har olika pretensioner än en författare av affärsartiklar eller vetenskapliga dokument. En romanförfattare kan behöva ett utrymme som inspirerar och ger nya idéer, medan en författare av vetenskapsdokument behöver en mer strukturerad miljö, såsom ett riktigt kontor, för att kunna skriva effektivt.       
 2.  
 3.             2      Ordna ditt skrivmaterial så att det är praktiskt när du behöver det. Normalt behöver du alltid en dator eller bärbar dator för skrivning, liksom andra kontorsmaterial, som skrivare, papper, bläckpatroner, pennor eller pennor, anteckningsblock, en lampa eller en arkivskåp. Hitta en plats där alla dessa saker finns.        
 4.  
 5.             3      Styr din miljö för att skapa den bästa möjliga skrivarstämningen. Vissa författare föredrar att ha kontakt med utsidan och få inspiration. Till exempel ett öppet fönster eller utsikt mot det öppna. Andra föredrar en mörk, stängd atmosfär för skrivning. Det finns också författare som är inspirerade av doften av ett doftstearin eller eteriska oljor.        
 6.  
 7.             4      Vänd upp musiken - eller inte. Beroende på vilken typ av projekt du arbetar med kanske du föredrar en viss genre av musik. Många författare använder klassisk musik som inspirationskälla. Andra kanske föredrar tungmetall. Vissa hör ljudspel eller radio medan du skriver. Prova olika stilar av musik och akustisk påverkan för att ta reda på vad som fungerar bäst för dig. Det kan också vara att du behöver absolut lugn och ro.        
 8.  
 9.             5      Använd arbetskläder. Skapare av förslag, affärsplaner, affärsstrategier och liknande dokument som att klä sig professionellt för att skriva dessa texter professionellt. Vissa författare gillar att skriva i pyjamas. Att klä upp därmed skapar en tankegång som kan bidra till produktionen på ett produktivt sätt. Ibland kan även de mest bekväma kläderna leda till rätt humör. Experiment tills du hittar reda på vad som passar bäst för dig.        
 10.  
 11.             6      Bestäm rätt skrivrutin för dig. Om du är en professionell författare har du fördelen att du kan dela din tid fritt. Om du måste göra vissa uppgifter innan du börjar skriva, kan denna sekvens av åtgärder sätta dig i rätt humör för att skriva. När du tränar dig själv i en viss rutin blir vissa handlingar ganska automatiska. Kanske hjälper det dig alltid att läsa nyheterna först, kolla dina e-postmeddelanden eller ta en kopp kaffe innan du kommer ner till jobbet. Eller du börjar skriva och sedan ta en paus för att titta på någon TV innan du kommer tillbaka till jobbet. Oavsett rutiner du övar, är fördelen att detta beteende blir helt automatiskt och naturligt. Se till att dessa rutiner verkligen ökar din produktivitet.        
 12.  
 13.             7      Skydda din skrivande atmosfär från störande faktorer. Slå av telefonen, gå inte till dörren om någon ringer och låt inte Internet distrahera dig när du arbetar på din bärbara dator. Ignorera nya e-postmeddelanden och andra meddelanden. Var inte distraherad av yttre påverkan. En metod som författare använder för att fokusera på att skriva är den så kallade pomodoro tekniken.                  
 14.  
        
Konst populär:
En Freestyle Rap Battle Survive.

Förståelse av elektronisk musik.

Skriv en diamantdikt.

Bälten lära.

Spela trumpeten.

Spela upp basen.

Ha kul på en regnig dag.

Spela Jazz Piano.

Gör en ögonlås.

Låt en vulkan utbringa.

Göra sockerglas.

3 sätt att repainta en gitarr.

Audition med förtroende.

Håll en gitarr.

Spelar ukulele.

Lär barn att sjunga.

Skådespelare.

Att vara en trumma större.

Felaktig gråt.

Hur man läser piano.

Katter som Eminem.

ako woman