Home \ konst
 

Smuggla dig in i en vuxenfilm.

 

Det är en ny film träff i biografen och du vill verkligen se den. Tyvärr är han klassificerad som inte vuxen och du är inte än ålder. Du har inte en vuxen som ska följa med dig, men du vill se honom. Det finns bara ett sätt och det är att smuggla dig in. Och ja det kan vara väldigt läskigt.

                 

Förfarande .

    
   
 1.             1      Se därefter. Klä dig själv som du skulle klä dig om du var gammal nog att titta på filmen. (Tjejer, det överdriver inte det). Använd inte kläder med skollogotyper (Universitetslogotyperna är stora - om du ser ut som en elev, tror du automatiskt att du är 18 år eller äldre). Killar - om du har lite hår i ansiktet, raka inte dig själv framför filmen i två dagar, så att du ser äldre ut. Försök också sänka din röst för att låta äldre.       
 2.  
 3.             2      Öva och förbereda. Öva hemma vad du säger så att du känner dig bekväm. Om du ser äldre än 17, tänk på en felaktig födelsedag i förväg. Det enklaste sättet att ta reda på om någon ligger i sin ålder är att fråga honom om sin födelsedag. Om du stotter när du tänker på en giltig födelsedag, kommer de inte att släppa dig in. Om du ser 18, säg idag är din födelsedag och du har lämnat ditt ID hemma.       
 4.  
 5.             3      Gå med andra. Om möjligt, gå med andra äldre än 17. Att gå med vänner gör det mindre nervöst när du smugglar dig först och när du blir fast, är du inte ensam.       
 6.  
 7.             4      Hitta en väg ut. Om du blir fast försökt att smuggla dig själv, håll dig lugn! Hitta en ursäkt som, "Åh, mina föräldrar är där, jag var tvungen att gå på toaletten på en kort stund!" Ljud realistiskt. Om du fångas i filmbytningsmetoden, en bra ursäkt, "Åh, ursäkta mig! Jag tror att jag fick fel entré. "Du kan titta runt medan du säger att det låter mer realistiskt. Kasta aldrig bort om det fångats. Det kommer inte bara att upprota den person som kör efter dig, men kommer bara att ge dig ännu mer uppmärksamhet, kanske till och med en dålig tempererad chef. Medan en ursäkt kan rädda dig, gör du att springa iväg gör du dig skyldig och förmodligen får dig att bli bannad från bio.                 
 8.  
             

    1      Filmbytningsmetoden  ,

    
   
 1.            1      Gå till kassören och köp en tonårsbiljetter. Betala och tack.        
 2.  
 3.             2      Ge biljetten till regulatorn som du skulle om du ville se filmen du köpte biljetten för.        
 4.  
 5.             3      Nästa kommer den svåra delen, går in. Passera checkaren och gå med i folket eller följ en grupp så att du inte märker. Men i stället för att gå till hallen där filmen du betalar för går till auditoriet där den vuxna filmen spelas.       
 6.  
             

    2      Vuxenköpsmetoden  ,

    
   
 1.             1      Hitta en lämplig vuxen. Titta runt biografen och hitta i rad en vuxen eller en som står och verkar ha tid.       
 2.  
 3.             2      Fråga personen om de skulle köpa din kryssning för dig. Om hon säger nej, ge lite pengar. € 5 och kostnaden för kortet är vanligtvis ett bra pris.       
 4.  
 5.             3      Om hon fortfarande säger nej, hitta en annan vuxen och försök igen.        
 6.  
             

    3      Den icke betalningsmetod  ,

    
   
 1.             1      Fråga en äldre bror, äldre syster eller äldre vän att köpa en biljett och gå på bio.        
 2.  
 3.             2      Det finns vanligtvis en utgång i biografen (inte i bio) som inte öppnas från utsidan men används som utgång från insidan så att du inte behöver gå igenom lobbyn. Fråga personen att öppna denna dörr för dig inuti och släppa in dig. Om folk är där innan du går in, röker eller pratar i telefon och låtsas att du bara har gått ut en stund. Det är en bra idé att ta en gammal karta över en tidigare film du har sett, så att du kan dra ut den ur väskan omedelbart, om någon ber dig att säga att du är strax efter ett cigarett- / telefonsamtal gått utanför.       
 4.  
             

    4      Den automatiska kassaregistreringsmetoden  ,

    
   
 1.             1      Om du inte har ett kreditkort kan du vanligtvis köpa ett förbetalt kreditkort som fyller i olika butiker eller online.        
 2.  
 3.             2      Om det finns ett automatiskt kassaregister i din biograf, använd det! Gå och betala för den vuxna filmen med ditt förbetalda kreditkort. Detta sparar dig från att fungera framför en riktig person när du köper biljetter. Tänk på att alla automatiska kassaregister skrivs ut på specialpapper och du kan dra nytta av det.       
 4.  
             

    5      Snack-in-a-hurry-metoden  ,

    
   
 1.             1     Köp din biljett      
 2.  
 3.             2      Gå till matbiten och köp popcorn, dryck etc.        
 4.  
 5.             3      Om du smugglar dina mellanmål in i rummet, försök skynda så att det ser ut att du redan varit i biografen och vill gå tillbaka snabbt för att se resten av filmen.        
 6.  
             

    6      Toalettutbytesmetoden  ,

    
   
 1.             1      Köp en biljett till en film som anses vara vuxen.        
 2.  
 3.             2      Gå till biografen i några minuter, som om du verkligen vill se den här filmen.        
 4.  
 5.             3      Gå på toaletten och smuggla dig själv på vägen tillbaka till rummet med den vuxna filmen. Det kommer förmodligen vara lättare för dig om anställda checkar biljetter eller pratar med någon annan och inte tittar.       
 6.  
             

    7      Föräldermetoden  ,

    
   
 1.             1      Om dina föräldrar inte har något emot att du ser en film som är lågsäsong, be dem att komma med dig.        
 2.  
 3.             2      Be dina föräldrar att köpa en biljett till dig.        
 4.  
 5.             3      Ta biljetten från dina föräldrar och njut av filmen. Vissa biografer tillåter dig att titta på en vuxenfilm om dina föräldrar köper biljetter, även om de inte köper en för sig själva. Andra kommer att kräva en förälder att titta på filmen med dig.       
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Poserar för ett foto.

Träna din röst.

Var en clown.

Utför en monolog.

Var en pirat.

Skapa en Captian America kostym.

Hur man rappar ordentligt.

Skriv en låt.

Hitta ett intressant namn för ett band.

Gör något när du är uttråkad.

Spelar violinen.

Någon som du spelar på piano.

Skriv en musikalisk.

Känn för att fungera.

Hitta en bok i ett bibliotek.

Som barn gör du en bra film.

Justera höjden på en gitarr.

Lär dig att spela piano bättre.

Skriv en rocksang.

Hitta ett intressant namn för ett band.

ako woman