Home \ konst
 

Skapa en Captian America kostym.

 

Det finns flera sätt att skapa din Captain America kostym. Du behöver inte vara ett skickligt geni eller ha mycket pengar för att imitera detta utseende. För en kostym som matchar Captain Americas senaste utseende, kan du välja ett mer svårt militärt alternativ med bröstkorg och en riktig hjälm. För en enklare kostym inspirerad av den gammaldags komiska stilen, kan du använda enklare material som T-shirts och gummihandskar.

              

Förfarande .

    

    1      Dräkten  ,

    
   
 1.            1      Letar du efter en lång, vit T-shirt. Skjortan kommer att vara basen på din kostym. Det behöver inte vara modernt. Ju enklare det är desto bättre. Det borde inte vara för hårt och du bör inte sitta oavsiktligt. Ett bekvämt säte är bäst.        
 2.  
 3.             2      Spraya blå färg i form av en bröstplatta (som fotbollsspelarna bär det). En fotbollsbricka är bara rätt längd för överdräkten och efterliknar det pansrede utseendet på den senaste Captain America kostymen. 
    
  • Använd en ljusblå sprayfärg som är lämplig för textilier. Använd inte pastellblå och ingen mörkblå som ser nästan svart ut. Det är bäst att applicera en kappa först, låt den torka och sedan döma färgen. Om det inte är tillräckligt intensivt, spray ett annat lager.  
     
   • Om du har en begränsad budget (tid eller pengar), kan det vara lättare för dig att använda en blå T-shirt för den bästa blå delen av kostymen. T-tröjan ska vara lös nog att bära över den vita skjortan, men inte så lös att den börjar fladdra med vindstråle. Klipp av T-tröjans botten i mitten och stryk den med nål och tråd. Du kan också fästa den med textillim eller band. (Kapten Amerika buksmuskler är röda och vita, så du behöver bara en halv T-shirt)
   •  
    
  •  
         
 4.  
 5.             3      Klipp ut röda ränder för underdelen av T-tröjan. Mäta avståndet mellan botten av din blå T-shirt eller botten av din färgade bröstplatta till botten av din vita T-shirt. Klipp ut flera remsor av röd filt eller byråkrati. Varje remsa ska vara 5 cm bred. 
    Beroende på illustrationen har Captain America mellan cirka 3 och 5 röda ränder vertikalt runt hans midja. Ta storleken på din mage för att bestämma hur många ränder du behöver och hur bred de behöver vara.  
         
 6.  
 7.             4      Fäst de röda ränderna på den nedre delen av den vita T-tröjan. Den nedersta kanten på varje rand ska börja på den vita T-tröjan och täcka botten av din blå T-shirt eller blå färg. Lämna ett avstånd på 5 cm mellan remsorna (beroende på din storlek). 
    
  • Om du använder tejp behöver du inte annat lim. Om du använder filt kan du använda textillim eller sy i remsorna med nål och tråd.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hitta eller gör en vit stjärna. Den vita stjärnan kan vara gjord av filt eller tyg och ska vara 15 cm hög och bred. 
    
  • Stjärnan kan också klippas av tunn, vit kartong eller en affischlåda i silvermetallfärgen. Alternativt kan du använda en stjärnformad lapp som du stryker om du inte vill göra en stjärna.
  •  
  • Lim stjärnan till framsidan av den blå toppen. Det borde vara centrerat på ditt bröstben och inte nå in i den vita delen av t-skjortan. Stick, sy eller stryk stjärnan på den blå T-tröja eller den blåfärgade bröstplattan.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Letar efter blåbyxor i färgen på T-tröja eller bröstplattan. Blåtonerna måste matcha eller vara mycket lika, annars kommer kostymen inte att matcha. Du kan använda blå fotbollsbyxor. Om du inte hittar någon, ta en sweatpants (tight tröja) eller leggings. 
    
  • Om du inte hittar matchande byxor, leta efter textilfärg. Du hittar ett brett utbud inom textil- eller hantverksbutiker. Färgen är inte särskilt dyr.  
     
   • Om du kan, dra alltid spandexen tätt.
   •  
    
  •  
         
 12.  
 13.             7      Ta ett bälte runt magen. Ett brunt eller svart läderband är väl lämpat. Du kan också välja ett bältesstilband med olika fickor hängande från bältet. I vilket fall som helst är bältet viktigt för att slutföra utrustningen och att gömma det elastiska bandet från dina byxor. 
    
  • Kapten America bär ibland bara påsar på bältet. Det betyder att bältet kommer att täcka de två delarna av din outfit där de möts. För en professionell design är det vanligtvis den svåraste delen.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Hjälmen, stövlar och handskar  ,

    
   
 1.             1      Använd en aktuell hjälm. Även om Captain America hade en ansiktsmask i serierna, använder den nyare versionen av denna kostym en riktig hjälm. En enkel arméhjälm är bäst för dig, men om du är picky väljer du en 1940s M-1 rund hatt. Sprida hjälmen i samma blå som din bröstplatta eller T-shirt. Tröja på. 
    
  • I tiden runt Halloween kan du vara lycklig. Om inte, kan du leta efter honom i en militär butik eller en vinbutik. Det enklaste sättet är att söka på nätet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fyll i ögonmasken. Captain Americas outfit innehåller ögonmask och hjälm. Hitta en kort mask som bara täcker ögonen och spray dem i samma blå färg som hjälmen. Masken kan vara en enkel sovmask eller en tygduk. Hon behöver inte se väldigt speciell ut. 
    
  • Alternativt kan du använda en blå skidmask eller en blå simmahatt. Som en enklare och billigare version av masken fungerar också en blå skidmask som slutar över näsan. Du behöver inte en extra ögonmaske. Du kan också använda ett blått badbyxa med blåa skyddsglasögon.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sätt en "A" på hjälmen. Du kan klippa ut filt "A" eller vit eller silver affischtavla. Du kan också hitta "A" som en plåster för järn eller som en klistermärke. Fäst "A" med lim eller nål och tråd på framsidan av hjälmen, skidmask eller simmahatt. 
    
  • "A" ska se geometrisk och har varken släta kurvor eller krökta valv. Den ska spegla 8 på en digital klocka, men ha en bredare bas.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sätt i röda handskar över dina händer. Handskarna kan vara enkla gummi kökshandskar. Du kan också använda läderhandskar för ett bättre eller klädt utseende. I vilket fall som helst borde de sluta någonstans mellan din underarm och din armbåge.       
 8.  
 9.             5      Använd höga stövlar. När du leker med läderhandskarna ingår läderbekämpningsstövlarna. Om du bär gummihandskarna, ser det ut som röda gummi stövlar eller röda sneakers med långa röda strumpor. 
    
  • Oavsett det övergripande utseende som din klädsel har, se till att den passar. Om din Captain America ser ut som den fattigare och shabby tvillingen, fungerar den. Så länge som varje del av kostym hålls i samma stil, så ser den ut.
  •  
         
 10.  
             

    3      Skölden  ,

    
   
 1.             1      Välj ett av de många materialen för skärmen. För att göra livet enkelt för dig kan du använda en stor piedestal, ett stort lock av en kastrull eller ett rund metalllock från en papperskorgen. Om ingen av dessa alternativ är tillgängliga kan du också klippa en stor cirkel från en tjock bit papp.        
 2.  
 3.             2      Måla skärmen. Börja måla teckenet vitt. Den vita färgen fungerar som en primer och kan även användas för de vita randarna på skärmen. 
    
  • Markera mitten blå. I mitten av skölden borde vara mitt i en blå cirkel. Cirkeln ska vara ca 1/3 av den totala diametern.
  •  
  • Lägg till två röda ränder. Varje remsa ska vara ca 5 cm bred. Den första remsan ska gränsar till mitten av den blå cirkeln. Den andra remsan ska gränsar mot det vita tecknet. Mellan de två röda ränderna bör en stor vit rand vara synlig som är minst dubbelt så stor som den röda randen. De röda ränderna kan tillverkas med färg eller färgad tejp (det är svårare att limma bandet runt).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sätt en vit stjärna i sköldens mitt. Den vita stjärnan ska täcka hela området av den blå cirkeln i mitten, men den ska inte utskjuta utöver den blå cirkeln i den röda färgen. Stjärnan kan tillverkas med färg, klistermärken eller vit tejp. Använd allt material som du har till hands, eller som matchar din stjärna på ditt sternum.       
 6.  
             

Vad du behöver .

                     
Konst populär:
Bygg en xylofon.

Gör musik.

Uppmuntra dina vänner att läsa.

Gör en vampyrdräkt.

Använd Spotify för att hänga på en fest.

Skapa en dramaportefölja.

Skriv en kort berättelse.

Skapa en skivbolag.

Spelar Barré ackord på gitarr.

Sälj ditt manus till Hollywood.

Komponera musik med garageband.

Hantverk en giftig ivy kostym.

Gör en professionell fotografering hemma.

Vinn X Factor.

Hur går tiden över.

Ställa in en gitarr.

Gör en fel graviditet.

Går från hus till hus som sjunger julkulor.

Köp en gitarr till ett barn.

Gör ett presspaket för ett band.

Gör en Bamm Bamm Rubble Costume.

ako woman