Home \ konst
 

Läs bättre.

 

Numera läser många människor inte längre till nöje. Internet och TV har blivit det huvudsakliga underhållningsprogrammet, och läsning är nästan en sak från det förflutna. Läsning kan dock lägga mycket till din livserfarenhet, och det finns sätt att göra det ännu roligare, om du läser ofta eller mindre ofta.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ta reda på vad du tycker om att läsa. Tro det eller inte, alla tycker om att läsa något annat. Några av oss undersöker, vissa läser för att få reda på hur något fungerar, och andra läser för att du gillar historier eller poesi. Men ännu viktigare, gå in och ta reda på varför du vill läsa.        
 2.  
 3.             2      Erkänn att det finns otaliga saker som du kan läsa. När du till exempel läser berättelser, kom ihåg att det finns många genrer, som fantasi, science fiction, romantiska romaner, nonfiction osv. Säg inte att du inte gillar att läsa bara för att du inte gillar en viss bok har fallit.       
 4.  
 5.             3      Tänk på att när du väl vet vad du tycker om att läsa ska du försöka läsa olika böcker och serier i den här kategorin. Även inom en genre finns ett stort antal olika böcker. Till exempel kan ingen argumentera att verk av Edgar Allen Poe och Old Possums kattbok är samma, men båda är dikter.       
 6.  
 7.             4      Kom ihåg att du kommer att läsa några saker som du inte tycker om. Graduellt utvecklar du intresse för att läsa!       
 8.  
 9.             5      Gå till ditt lokala bibliotek. Du betalar med dina skattebetalares pengar, och du kan försöka så många böcker som du vill gratis (så länge du kommer ihåg att ta tillbaka dem eller förlänga dem).       
 10.  
 11.             6      Skapa en bra läsningsatmosfär. Hitta dig själv ett lugnt ställe med bra ljus och det är bekvämt. Du kan även skapa ett läsrum hemma.       
 12.  
 13.             7      Försök att lyssna på musik. För några av oss gör detta läsning ännu roligare. Mjuk musik (både volym och stil) är vanligtvis bättre, men faktiskt fungerar någon form av musik. Det beror på vad du vill.                 
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Walsdans.

Lär dig att spela piano.

Träna en stark och hög sångröst.

Skriv en litterär recension.

Rita en politisk tecknad film.

Gör en mummigräkt.

Lärande vågar på gitarr.

Kolofon eller harts en fiolbåge.

Sjung som ett proffs.

Spela upp inspelaren.

Röst över.

Led ett intressant liv utan tristess.

Flytta med ett piano.

Spela ostlådan.

Kontakta kändisar.

Läs ePubs på en Kindle Fire.

Ordna böcker i ett bibliotek.

Byt strängarna på en elgitarr.

Låna böcker på Kindle.

Spelar ackord på gitarr.

Skapa ett popfilter.

ako woman