Home \ konst
 

Var en filmkritiker.

 

Detta är en artikel om att skriva en filmöversikt. Att vara filmkritiker måste förstå konsten i filmer och se mer än den vanliga publiken. För att göra det måste du se filmer som är konst och övning skriva om dem och sedan titta på box office hits från ett annat perspektiv. Observera att du behöver en särskild examen för att bli filmkritiker, även om det självklart inte gör dig en, det visar bara hur du ska agera som en filmkritiker.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Var medveten om att alla filmer har en hjälte som är huvudpersonen och en fiende. Fienden kan vara en annan karaktär, objekt eller situation. Analysera hjälten och fienden och hur historien utvecklas kring dem. Är de liknande? Är de annorlunda? Vill du båda ha detsamma? Varför hatar du dig själv? Vilka är dina bakgrundshistorier?        
 2.  
 3.             2      Hitta färgschema. De flesta filmer har ett färgschema för att definiera känslor, karaktärsutveckling, personligheter eller platser. Förstå betydelsen av färgerna och att dessa färger ofta används som metafor för något annat.       
 4.  
 5.             3      Ange vilket meddelande regissören försöker förmedla med ett visst färgval. Skriv ner vad du tycker om att använda färgerna.       
 6.  
 7.             4      Titta på musiken. Musik och ljud används också för att visa teckenens känslor och tillväxt. Dessutom "klargör man stämningen" och lär dig hur man känner sig i följande scen.       
 8.  
 9.             5      Se kamerans rörelser och belysning i varje scen. Vad är budskapet om attityd och belysning? Är huvudpersonen kär? Eller blir han eller hon förföljd av någon?       
 10.  
 11.             6      Ta reda på vilken typ av historia det är. Är timingen periodiskt representerad (tidigare, nuvarande, tidigare), cirkulärt (nuvarande, förflutet, nutid), bakåt (framtid, nutid, förflutet) eller på annat sätt? Går tidens gång bättre eller sämre? Är han för snabb eller för långsam?       
 12.  
 13.             7      Skriv om de olika känslorna du kände under filmen.        
 14.  
 15.             8      Skriv om vad meddelandet om filmen är.        
 16.  
 17.             9      Skriv om rekvisita, deras färgschema och om det var lämpligt för tecknen.        
 18.  
 19.             10      Var alla aktörer konsekvent i sina roller? Var hennes prestation övertygande? Var någon av dem särskilt bra eller fruktansvärt dålig? Med andra ord köpte du det från dem?       
 20.  
 21.             11      Tänk på allt detta och skriv din recension av filmen. Skriv om han var före sin tid eller samma historia som någonsin. Var han original eller dum? Var han felaktig eller för mycket av en bra sak?       
 22.  
 23.             12      Betygsätt honom!                  
 24.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Konst populär:
Bli komiker.

Överleva en opera.

Sjung som ett proffs.

Kommer till Bollywood.

Trots motviljan att läsa en bok.

Bli en animator.

Gjut en gitarr.

Bli en RockNRoller.

Skicka ljudfiler via e post.

Whistle ordentligt.

Spelar skalor på klarinett.

Beskriv lokalen i en historia.

Bli bandchef.

Gör en kort film.

Gör en tyst film.

Sjunger.

Whistle ordentligt.

Undvik att sjunga din röst medan du sjunger.

Gör en Batman kostym själv.

Prata med dig själv.

Fördröjdhet.

ako woman