Home \ konst
 

Dansa Time Warp.

 

"Time Warp" kommer från den musikaliska "The Rocky Horror Picture Show", som fortfarande ofta utförs även efter nästan 40 år. Det är en enkel kultdans där de flesta instruktionerna sjunger högt. Om du har rörelserna på det kan du ha ännu roligare att göra det också.

              

Förfarande .

    

    1      Dansa Time Warp  ,

    
   
 1.            1      Hoppa till vänster! Håll dina ben nära varandra, dina fötter pekar framåt eller lite ifrån varandra. Hoppa av marken med båda fötterna och kom tillbaka på kort avstånd till vänster. Du ser i samma riktning under detta hopp.  
    
  • Om du vill göra hoppet mer spännande, vinka du händerna i luften när du hoppar eller rockar till rytmen efter landning.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Steg åt höger (fyra gånger)! Håll din vänstra fot på marken och titta i samma riktning under denna dansrörelse. Flytta din högra fot långt ut till höger och ta sedan dina ben ihop igen. Vanligtvis upprepar dansarna den här rörelsen fyra gånger, de tre första gångerna rör endast tårna. Den fjärde gången du sätter din fot på marken, är dina ben så ifrån varandra.  
    
  • Om du vill kan du luta händerna ner och tillbaka med fötterna.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sätt dina händer på dina höfter! Sätt dina händer på dina höfter med en överdriven jiggle.        
 6.  
 7.             4      Ta knäna ihop (ta knäna ihop)! Vila ett ögonblick, tillräckligt länge för att sjunga "ta med knäna". Om du säger "tight", rör knäna mot varandra utan att föda fötterna. Håll dina händer på dina höfter och böj dina höfter om du inte kan hålla din vikt annars.  
    
  • Oroa dig inte för mycket om tidpunkten för denna rörelse om du fortfarande övar. Det är lättare att få tidpunkten rätt när musiken spelar eller när du synkroniserar med andra människor.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gör bäckenstödet (två gånger) (Gör höftstödet, två gånger)! Flytta din rumpa tillbaka, tryck sedan framåt med höfterna och bäckenet. Luta dina ben framåt och huvudet och axlarna tillbaka något som du gör rörelsen för att betona dem mer. Upprepa den här rörelsen en gång till.  
    
  • Håll dina händer på dina höfter.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Cirkla dina höfter! Det här är inte en del av texterna, men det är fortfarande en av dansrörelserna. Håll dina händer på dina höfter och rotera dina höfter och bäcken i en cirkelrörelse. Du kan göra det i en jämn rörelse, som om du svängde en Hulahopp-hoop eller vrider dig medan du ringer till rytmen av låten.  
    
  • Om du lyssnar på sången, gör så de rörelserna på "som verkligen driver dig med insa-a-ane" (det gör dig galen).
  •  
         
 12.  
 13.             7      Komplett genom att hoppa fram och tillbaka och svänga händerna mot rytmen. Hoppa på plats och vrid 90 ° åt höger så att du ser i högerarms riktning. Hoppa en andra gång och vänd 180 grader så att du vänder dig helt och ser i andra riktningen. Wackle med dina armar och ben till rytmen medan kören slutar.  
    
  • Om du lyssnar på sången, hoppa över det första hoppet så att det är under "Låt oss göra", det andra under "Time Warp" och armrörelsen under "igen" (gör igen).
  •  
  • Du kan också komma med dina egna rörelser för den här delen av dansen eftersom det inte finns några exakta instruktioner för att göra det. Du kan också bara vänta dina armar och hoppa fram och tillbaka under den här delen.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Fall till marken. I slutet av sången, när du har passerat Time Warp genom alla tre korvarna, faller du dramatiskt på golvet när musiken går ut.                  
 16.  
             

    2      Klär på dansen  ,

    
   
 1.             1      Bära en Halloween kostym. Från zombie till prinsessan passar alla halloween kostymer för tidsspetsen. Ju mer iögonfallande och galen, desto bättre. Oavsett om det är många rosa fluffar eller glitter eller ett skelett ansiktsmålning, spelar det ingen roll.        
 2.  
 3.             2      Sätt på glittrande sequenced klädsel. En av de dansande karaktärerna i filmversionen av Rocky Horror Picture Show, Columbia, har den mest iögonfallande kostymen för alla. Täck dig själv med guld- eller regnbågs-paljetter och glitter-smink för att imitera dem. Bonuspoäng tilldelas om du bär en glittrande topp och fisknätstrumpor eller täcker dina ögonbryn med smink.        
 4.  
 5.             3      Sätt på en enkel kostym av showen. Tecken Janet och Brad är de tysta, "normala" människorna som hamnar i en grupp konstiga människor. Det vill säga deras kostymer är vanligtvis lättare att imitera. Att klä som Janet kan du ha på sig en rosa klänning, en vit tröja och en solhatt. Att klä sig som Brad i "hipster" kläder, kan du bära en knäppt skjorta, khakibyxor och kammade tillbaka hår ihop i byxorna.        
 6.  
 7.             4      Undvik ränder när du går till en Rocky Horror Show. Med många föreställningar i Time Warp Rocky Horror Picture Show kan folk roa sig av dig genom att ha på sig band. Det här är tänkt att ange en scen i filmen där någon med en randig topp oavsiktligt sköt, men det är en tradition i sig.        
 8.  
             

Tips .

                  

Relaterade wikiHows .

      

<91112>             Läs mer... (2)      

Konst populär:
Spela ackordet D Major på gitarr.

Whistles.

Cha Cha dans.

Gör en mummigräkt.

Bli en berömd konstnär.

Ändra klassiska gitarrsträngar.

Läs trumflikar.

Fick föreställningar för sitt band.

Förbered som en cheerleader för audition.

Förbered dig på en konsert.

Spelar tuban.

Sjung högre.

Simulera en svimning.

Ansök om en film eller ett spel.

Skapa ett kreativt skrivschema.

Gör en påfågel på påfågeln.

Skriv en skräckhistoria.

Bind en bok.

En Freestyle Rap Battle Survive.

Lär dig att spela gitarr.

Spelar piano ackord till varje melodi.

ako woman