Home \ konst
 

Få en låt ur ditt huvud.

 

Nästan alla hade följande problem! Den här låten stannar hela tiden genom ditt huvud, vill bara inte sluta, och äntligen kan du inte stå längre vid döden. Bortsett från en tupplur här är några tankar att bli av med detta bara för mänsklig belastning.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Det här är enkelt, så försök det en gång. Sjung Bangles-låten "Walk Like a Egyptian" flera gånger i rad. Begränsa dig till "Walk Like an Egyptian" del av sången, och kanske "eh oh whey oh". Ingen vet resten av texten ändå. Mycket enkelt trick. De få orden är inte tillräckligt för att hänga.       
 2.  
 3.             2      Ett liknande sätt att bli av med en sång skulle vara den gamla tyska sången "Jag är en liten tepott" för att sjunga kort och kortfattad. Det är inte särskilt viktigt att i så fall veta melodin av låten; det handlar om att prata texten. Precis lika naturlig som en daglig vana som tvätta disken eller stå i duschen. Med repeterande fraser som ovan är det mycket lättare. Låten hos en sådan sång bör distrahera dig tillräckligt länge för att inte ha den andra låten i öronen. Ska detta ha en bieffekt, nu när tepottsången ligger inbäddat i ditt huvud, är det enda kvarstående alternativet det längre men effektivare sättet enligt följande.        
 4.  
 5.             3      Börja med en samling låtar som du inte kan få ut ur ditt huvud. Oavsett om du är bra, dålig eller äcklig. Du kommer att tycka om låtarna olika; underbara catchy låtar och illaluktande exempel på musikalisk disfigurement.        
 6.  
 7.             4      När listan växer kommer du att upptäcka att vissa låtar fastnar mer än andra och tvingar dig in i din hjärns yttersta räckhåll. Notera vilka låtar som är mest populära och fastna.        
 8.  
 9.             5      Välj din absolut favoritlåt från din lista. Om du någonsin känner behovet av att få en sång ur huvudet, lyssna på låtar som är mycket populära i din lista. Den irriterande sången skulle krypa långsamt men säkert.        
 10.  
 11.             6      Om den tidigare besvärjaren kryper tillbaka i hjärnans spolar, prova en annan topplåt från din lista. Så småningom kommer inkräktaren att bli överväldigad och hålla sig borta.        
 12.  
 13.             7      Försök att distrahera dig själv med något helt annat. Aktiva och bullriga aktiviteter som bollspel är utmärkta här. Eller bara slå på sportkanalen. Snart är uppmärksamheten inriktad på andra saker.        
 14.  
 15.             8      Förbered låten! Om och om igen. Tills du inte kan höra det längre, och ditt undermedvetna sinne raderar det bara.        
 16.  
 17.             9      Spela ner mentalt innehåll i sången så att det blir en obestridlig viskning för dumhet.        
 18.  
 19.             10      Tänk på en sång som du verkligen gillar och det ger dig glädje i att sjunga. När en otäck troublemaker ringer en irriterande sång i ditt huvud, kom ihåg den låten och låt och sjung den framför dig.        
 20.  
 21.             11      Peka på ditt tänkande på något annat. Prova pussel, mentalräkning eller säg en dikt.        
 22.  
 23.             12      Övning distraherar dig lekfullt.        
 24.  
 25.             13      Tyst skrikande, bara i ditt huvud.        
 26.  
 27.             14      Gå där ingen hörs och skriker högt. I avsaknad av en lämplig plats; Sök en konversation.        
 28.  
 29.             15      Gör en cd med internationell musik, och ta itu med matematiska problem också.        
 30.  
 31.             16      Det händer ofta att du inte ens kommer ihåg de fullständiga texterna i en sång som du fastnar med. Följande metod kan tyckas lite konstig för dig. Lyssna på sången och rikta uppmärksamheten på texterna, och spela sedan en annan sång du gillar, eller hitta de rätta texterna på nätet och läs det själv när du lyssnar på en annan sång. Att inte veta vad som faktiskt sägs i en sång kan vara en anledning att ditt medvetande fortsätter att upprepa det.        
 32.  
 33.             17      Tänk bara en annan sång och sjung det högt, oavsett om du kan sjunga eller inte.        
 34.  
 35.             18      Videospel eller en utmanande film med en bra historia som du inte har sett tidigare är en värdefull hjälp. Videospel är bättre på detta, eftersom du måste svara på en given impuls istället för att bara titta på.        
 36.  
 37.             19      Lyssna på dig själv andas när du försöker somna.        
 38.  
 39.             20      Skriv texten till en helt annan sång och läs den högt ett par gånger. (inte sjunger). Ta en bok eller tidskrift och börja läsa.        
 40.  
 41.             21      Lär dig texten i de första verserna. Normalt sätter en sångs kor fast och lära sig hela låten gör det omöjligt för dig att upprepa det hela tiden och fastna i huvudet.                  
 42.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Spela stora ackord på ett tangentbord.

Ha kul på en regnig dag.

Gör en ögonlås.

Bygg en trumma.

Analysera en filmplats.

Bli skådespelerska.

Grattis på födelsedagen spelar gitarr.

Läsa gitarrflikar.

Hur man spelar Palm Mute.

Bli en snabb rapper.

Sjung vackert.

Bli en stående komiker.

Gör ett huvud i ett glas.

Öva gitarr.

Använda Virtual DJ.

Lär dig spela gitarr.

Bli en hiphopproducent.

Var en pirat.

Master ljud.

Övervinna en skräckfilm.

Passerar tiden.

ako woman