Home \ konst
 

Gör en kroppspop.

 

Hip Hop är den mest populära musikgenren i USA och är känd för bra klubbmusik och danser som kroppspop har utvecklats genom hip hop i slutet av 80-talet och början av 90-talet. Danser som Body Pop eller den typiska Booty Dance har spridit sig långsamt och har länge varit efterfrågan i alla klubbar runt om i världen. Det tränar kroppen och är kul och både kvinnor och män kan lära sig det.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Håll en arm (det spelar ingen roll vilken) framför din kropp, rak men inte spänd. Håll din hand platt och i brösthöjd. Du kan också sträcka hela kroppen innan träning för att lösa spänningar och kramper.       
 2.  
 3.             2      Tänk på att dina fingrar hålls i en tråd. Medan armen hålls styv, låtsas att någon drar på tråden som drar fingrarna och lägger ner tills handleden ligger 90 grader vinkel mot golvet.        
 4.  
 5.             3      Höj din armbåg tills den ligger vid axelnivån samtidigt som du drar upp handen. Det här är verkligen det svåraste steget, men det här är precis där kroppspopet handlar om. En del av kroppen borde "pop" medan allting blir stift. Om du gör rörelsen med armen, går det helt upp till axeln. När din handled är 90 grader flyttar du din armbåge med samma idé i ditt huvud, "poppar" upp det när du tar handen tillbaka till startpositionen.        
 6.  
 7.             4      Ta ner armbågen igen. Nu har rörelsen flyttat från hand till armbåge och därifrån till axlarna. Nu kan du flytta din armbåge tillbaka till startpositionen.        
 8.  
 9.             5      Pop upp din axel upp. När du har din armbåge upp och flytt den tillbaka till startpositionen känner du automatiskt behovet av att lyfta axlarna. Höjden av axlarna är den berömda popen. Det fungerar bäst om lyftningen kommer så snabbt och oväntat som en rubbning eller en skakning.        
 10.  
 11.             6      Upprepa sedan detta med din andra arm.                  
 12.  
              
Konst populär:
Var en berömd rapper.

Uppmuntra dina vänner att läsa.

Skriv en rap kör eller krok.

Stämmer en gitarr utan en tuner.

Lär dig att spela tabla.

Transponera musik från CDur i B major.

Felaktig gråt.

Bli gitarrgud.

Gör klor för Wolverine.

Spelar altsaxofon.

Bli en snabb rapper.

Hämta ett ISBN nummer.

Ha en bra fotografering.

Köp en gitarr till ett barn.

Skriv ett manuskript (för en film).

Skriv den första egna e boken.

Få bra idéer för en sång.

Synkronisera en Wii Fit Balance Board.

Spela en CDur ackord på gitarr.

Läs bättre.

Skriv en självbiografi.

ako woman