Home \ konst
 

Kittla dig själv.

 

Kittling är nästan omöjligt, eftersom ditt hjärnhjärta (i hjärnans baksida) känner till dina rörelser och kan förutsäga när du krossar dig själv. Men du kan simulera en liten kittling (Knismesis) snarare än en stark kittling som verkligen får dig att skratta (Gargalesis).

                 

Förfarande .

    
   
 1.             1      Kittla din gom med din tunga. Flytta tungan försiktigt i en cirkelrörelse i din gom för att skapa en kittlande känsla. Ingen vet verkligen varför den här metoden fungerar, för att alla delar av din hjärna som behandlar sensioner är mindre aktiva när du kittlar dig själv.        
 2.  
 3.             2      Använd ett fjäder eller annat ljusobjekt. Du behöver ett föremål som du kan försiktigt köra över en tjusig yta, till exempel ensam eller nacke. Detta kommer fortfarande inte att kittla dig så mycket som det skulle kännas om någon annan kittlar dig eftersom din hjärna inte kan luras!  
    
  • Ljuskänsla stimulerar den somatosensoriska cortexen, som är ansvarig för att analysera beröring, och den främre cingulära gyrusen, som behandlar behagliga känslor. Tillsammans behandlar dessa två områden i din hjärna den kittlande sensationen, men bara när det är en lätt beröring. De flesta vet att för mycket kittlande kan det vara smärtsamt!  
  •  
  • Allmänt är fötterna bäst för att kittla sig själva som de är längst bort från hjärnan, och så har nervstimulans längsta sätt. För att få bästa möjliga resultat, se till att fötterna är nakna men inte för kalla, för varma eller för grova.
  •  
  • Du kan också försöka kittla dina sulor med en snygg hårborste.
  •  
  • Du kan bygga en kittlingsenhet genom att ta en pinne och klistra långa fjädrar på den. Du kan sedan använda den här enheten för att kittla dig.
  •  
  • Om du lägger för mycket tryck så fungerar det inte. Se till att du använder objektet mycket försiktigt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Flytta fingrarna i en cirkelrörelse på din hud. Det här fungerar inte alltid, men vissa människor känner sig lite kittlande när de rör sina hud försiktigt med sina fingertoppar och sveper dem runt i cirklar.  
    
  • De bästa platserna är dina armbågar, nacke och ryggar.
  •  
                   
 6.  
             

     Undvik vanliga missuppfattningar  ,

    
   
 1.            1      Kittla inte dig själv genom att sätta något i örat. Det är inte bara en dålig idé att sätta något i örat eftersom det kan skada trumhinnan, och det fungerar inte ens. Ditt öra är inte tickler än någon annan kroppsdel.       
 2.  
 3.             2      Kittla inte dig själv genom att låtsas att din hand inte är din. Forskare har utfört experiment där människors hjärnor har gjorts för att tro att en plasthand framför dem på bordet är deras egen. Även om personens hjärna var under illusionen att plasthanden var egen, kunde de fortfarande inte kittla sig själva.  
    
  • Många människor som lider av schizofreni kan dock kittna sig, förmodligen eftersom de har svårt att förutse känslorna av sina egna rörelser.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kittla inte med naglarna. Problemet med den här metoden är att det bygger på antagandet att du inte kan kittla dig själv eftersom din hjärna inser att det är ditt eget finger och att det skulle fungera med dina naglar.  
    
  • Detta antagande är fel, för det handlar inte om känslan som sådan, utan det faktum att din hjärna redan vet vad som ska hända. Kittling handlar också om överraskning och vi kan inte överraska vår egen hjärna.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (1)      
Konst populär:
Bli en låtskrivare.

Erkänn sjungande talang.

Gör vampyrtänder.

Gör en tinkerbell kostym.

Beräkna BPM (slag per minut) av en låt.

Lär dig att spela gitarr.

Fick en sång på radion.

Går från hus till hus som sjunger julkulor.

Gör en dokumentär.

Förvirra någon.

Spela Kazoo.

Sälj böcker.

Stage Makeup för barn.

Träna din röst.

Läsa litteratur som en professor.

Gör en ögonlås.

Överför musik från C till Eb.

Spela rollspel.

Gör klor för Wolverine.

Gör en ängelkostym.

Skriv en rap låt.

ako woman