Home \ konst
 

Skriva och sälja låtar.

 

Har du någonsin undrat hur några låtskrivare får de kalla, söta, berömda kontrakten medan andra, med otrolig talang, stil, kunskap, aldrig ens får den minsta noden från branschen? Som om talang och kunskap inte räcker, står dagens låtskrivare inför de ständigt ökande utmaningarna för att urskilja sin skrivstil från det oändliga havet av producerade coverversioner, från vad som annars annars skulle vara en medioker sång i bästa fall. Läs vidare för att ta reda på hur du släpper din låt!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Förstå hur branschen fungerar och din roll i den. Dagen du startade från ett marknadsdriven perspektiv är över. Även om mycket musik kommer från ytliga texter och produktion, finns det ett vakuum på sånger som en stor del av befolkningen längtar efter, särskilt Baby Boomers, som ser sig själva i de "goda gamla dagarna", där stil och passion regerade Att om du verkligen tar hänsyn till detta när du skriver, är du ett steg närmare framgång, och medan det kanske inte är för alla som inte tillhör Baby Boom Generation, är det fortfarande värt att tänka på, men enkla tillvägagångssätt som den här kommer att vara din Drastiskt minska publiken.Baby Boomers är inte längre den enda stora åldersgruppen för att köpa musik.       
 2.  
 3.             2      Fortsätt skriva inifrån och på det sätt du verkligen är, bli inte upptagen i musiktrenderna, vilket är varmt just nu och verkar fungera för tillfället - håll dig borta från det under en längre tid. Som du fortsätter att skriva med ämne, stil och form, och hur du verkligen är och där "livet" har påverkat din stil, drivs du av sångens lust snarare än den sista galen i musikbranschen.        
 4.  
 5.             3      Förstå hur man marknadsför sig själv. Dagens musikindustri kräver att du inte bara skriver nästa "hit", men att du också säljer och marknadsför nästa stora "hit" - glöm inte att sälja själva låten. Det är sorgligt nog att det ofta är fallet. Det finns fortfarande många A & R-regissörer, producenter och artister som tittar på låtets styrka och karaktär, men de blir mindre och mindre. Att skriva landsmusik gör det lättare för dig att hitta personer som ser kraften i din sång, inte bara ren marknadsföring. Andra genrer är inte så bra för låtets hållbarhet, men marknadsför hållbarhet som "rättsstatsprincipen". Online-marknadsföring är det bästa sättet att sprida din musik med webbplatser som Artistir, GarageBand eller Soundcloud, som alla erbjuder möjligheten Sälj musik online genom att använda olika metoder.        
 6.  
 7.             4      Bygg din produktionskapacitet. Många bra låtar gör det inte idag eftersom produktionen inte avger en känslomässig ton, oavsett om sången är glad eller inte. Vi vill alla ha tiden tillbaka när en bra sång kan stå ensam, men många låtar används nu som en klippversion för posten. Du kommer inte överens med "söta" bra låtar längre, du måste låta som klippas för ett album, Su kan komma igenom med en lo-fi-låt i countrymusik, men även det har förändrats på grund av populariteten för denna genre har ökat.        
 8.  
 9.             5      Var fokuserad, tro på ditt skrivande, men samtidigt vara ärlig och kräva högsta kvalitet från dina sångdemonstrationer och lär dig av andra som har "säljbarhet" för att marknadsföra sina låtar eller produkter i marknadsföring. Det finns Nya tider har dykt upp i musikbranschen, men du kan lyckas om du håller fast vid dina skrivvärden och inte till den senaste musikutvecklingen.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Konst populär:
Sälj Fine Arts Online.

Skapa en musikmix för cheerleading eller dansa själv.

Gör en tidningshatt.

Gör en tidningshatt.

Hitta ditt röstområde.

Tämn en drake gjorde lätt kostym.

Stämmer en gitarr utan en tuner.

Bygg en xylofon.

Lära ett instrument.

Skriv en känslomässig och meningsfull sång.

Spelar gitarr och sjunger samtidigt.

Var en trollkarl.

Skapa en superhjälte.

Gör en venetiansk mask.

Gör en diorama.

Bygg en anställd.

Ha det roligt när du är uttråkad hemma.

Bind en bok.

Reparera en vågig post.

Köp den första DJ uppsättningen.

Spela stora ackord på ett tangentbord.

ako woman