Home \ konst
 

Var en berömd rapper.

 

Så du vill vara en berömd rapper? Att komma in i hiphop-branschen är inte lätt. Denna artikel förklarar olika sätt att du kan göra ett namn för dig själv på marknaden idag.

                 

Förfarande .

    
     
  1.            1      Kontrollera att din musik har professionell kvalitet. Innan du ens överväger att komma in i hiphopindustrin måste du se till att din musik är av hög kvalitet. Även den mest begåvade rapparen kommer aldrig att märkas om hans låtar inte är av hög kvalitet. Lär dig hur du mixar din röst ordentligt med musiken. Dessutom kommer valet av mikrofon att ha stor inverkan på kvaliteten på din musik. Dynamiska mikrofoner bör i allmänhet undvikas för vokalinspelning, medan studiekondensormikrofoner passar bäst.       
  2.  
  3.             2      Förbättra innehållet i dina texter och ditt flöde. Din text har stor inverkan på helhetsintrycket av dina lyssnare. Om du tittar på vad som händer i rap-scenen ser du att folk vill höra rapparsamtal om sitt verkliga liv. Det är som om de känner känslorna i texterna och bättre kan identifiera sig med orden. Svart över vad du vet! Även om texterna är mycket viktiga, ger människor flödet ännu mer uppskattning. Förbättra ditt flöde genom att lyssna på rappare med känt bra flöde, till exempel Jay-Z, Kendrick Lamar, Kanye West, Eminem, Nas, Biggie, Andre 3k, Tupac osv. Se till att ditt rimschema är meningsfullt och att mer än en stavelse rymmer i varje rad.        
  4.  
  5.             3      Markera dig själv! Definiera din publik, konsolidera ditt varumärke och avslöja dig själv. Sociala media, forum och andra webbplatser kan hjälpa dig att bygga en fanbas, vilket innebär att du kanske märks av en skivbolag. Marknadsföring är en av de viktigaste sakerna du måste göra som konstnär. Rätt marknadsföringsteknik kan vara ovärderlig för din framgång. Om du inte vet hur man marknadsför dig själv och du har ingen att göra det för dig, kommer du aldrig att upptäckas. För mer information om marknadsföring av din musik och bli en berömd rappare, kan du använda olika pedagogiska resurser. Se de rekommenderade länkarna i avsnittet "Tips".                  
  6.  
             

Tips .

                  

Vad du behöver .

             
Konst populär:
Spela ackorden F på gitarr.

Gör en tidningshatt.

Rita en politisk tecknad film.

Var ett barn skådespelare.

Yodeling.

Skriv idéer för TV sändningar.

Sjung med förtroende.

Välj en elgitarr.

Hur man spelar näsanflöjten.

Poserar för ett foto.

Bli en hiphopproducent.

Skriva science fiction.

Köp en billig basgitarr.

Förstå boken du läser.

Skrikande.

Gör en Superman kostym.

Gör Halloween masker.

Anvisningar för anslutning av en effektförstärkare.

Få passform i Dubstep.

Spela Kazoo.

Skapa en storyboard.

ako woman